Veľké Špirála tvar Bundt Torta Pan, Pečenie Chleba, Silikónové Formy na pečenie nástroje (Farba sa Môže Líšiť)

Nový produkt

Skladom

€7.40

Pridať do obľúbených

Vytvoriť svoj vlastný špeciálny dezerty alebo domáce mydlá so Silikónovým Skladaný Formy Bundt Pan - 1 ks. Táto forma je zhotovený s 100% čistý, profesionálne kvality potravín-silikónu, ktorý spĺňa NÁS FDA a Európskej LFGB bezpečnostných noriem (BPA, PVC a Ftalát VOĽNÝ). Stačí naliať svoj obľúbený recept do formy, pripraviť, a vychladnúť úplne. Potom otočte ho hore nohami, tento flexibilné silikónové formy ponúka non-stick povrch, ktorý umožňuje pečivo pop právo sa s trochou push od dna. Nezabudnite umiestniť silikónové formy na pečenie plech pre jednoduchšie umiestnenie a odstránenie.

Rozmer Výrobku

Výška: 3.4-palcový (87mm) Priemer: 9.76-palcový (248mm) oživte svoje torty s týmto silikónové špirála bundt torta formy. Vytvoriť efektné bundt torta na obdiv vašich hostí, priateľov a rodiny. To je mrazničkou, rúra, umývačka riadu bezpečné. Je flexibilný a má non-stick povrch. To môže byť tiež použitý pre zmrzlinu a želatína.

Doprava: Sme zvyčajne loď položka sa do 1-5 dní po zaplatení platby vymazané. Položky sú dodávané bezpečne s sledovacie číslo (Možno sledovať) Zadarmo. Všetky položky sú úplne nové, prvý kvalitu a pochádzajú priamo od výrobcu. Ak máte akékoľvek otázky, pls neváhajte a pošlite nám e-mail: Náš pracovný čas je 17:00-06:00 [Tichomorský Čas] (nedeľa & sviatok vylúčené). Prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé, presné a podrobné doručovaciu Adresu.

Daňová otázka: Ako Colné odbavenie proces sa líši v rôznych krajinách,ak tento druh tovaru nee byť zhromaždené sadzobníka kupujúci musí zaplatiť za taríf. Zvyčajne sme loď položky ako "DARČEK" na zákazníkov s nižšou hodnotou, ak máte nejaké poznámky o to prosím, dajte nám vedieť, pred odoslanim

Kontaktujte nás: Pracovný čas: Náš pracovný čas je 17:00-06:00 [Tichomorský Čas] (nedeľa & sviatok vylúčené). Prosím, Ali-express správ. Prosím, láskavo kontaktujte nás pred akýmkoľvek neutrálne alebo negatívne spätné väzby, by sme sa snažiť v našich silách pomôcť. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, kindl re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: bundt torta pan, bundt pan, tortu pan bundt, Lacné bundt torta pan, Vysoká Kvalita bundt pan, Čína tortu pan bundt Dodávateľov.

Číslo Modelu SWL0089
Použitie Pečenie
Textúra materiálu silica gel
Pečenie Jedál & Panvice Typ Muffin Panvy
Kategórie produktov tortu formy
Materiál Silikónové
Druh Pečenie Jedál & Panvice
Certifikácia EHS,ES / EÚ,SGS,LFGB,CIQ,FDA
Funkcia Zásobené,Eco-Friendly
Balenie špecifikácia funkcie opp taška
Názov Značky Leeseph
Tvar Nepravidelný Tvar
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)
Veľkosť Balenia 35cm x 35cm x 15cm (13.78in x 13.78in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľké Špirála tvar Bundt Torta Pan, Pečenie Chleba, Silikónové Formy na pečenie nástroje (Farba sa Môže Líšiť)

Veľké Špirála tvar Bundt Torta Pan, Pečenie Chleba, Silikónové Formy na pečenie nástroje (Farba sa Môže Líšiť)

Súvisiace produkty

Porovnať