Pánske Bežné Tričko Dlhý Rukáv Kompresie Topy Jeseň Jar Fitness Oblečenie Rýchle Suché Dresy Elastické Tee Tričko XXL

Nový produkt

Skladom

€10.86

Pridať do obľúbených

S waist60cm, hip69cm, pre výšku 165 cm,hmotnosť 50 kg; M waist65cm, hip74cm, pre výšku 170 cm,hmotnosť 60cm; L waist70cm, hip79cm, pre výšku 175cm,hmotnosť 70 kg; XL waist75cm, hip84cm, na výšku 180 cm,hmotnosť 80 kg; XXL waist80cm, hip89cm, pre výšku 185 cm,hmotnosť 90 kg;

Väčšina položiek menej ako 2 kg bude sended Čína Post Air mail.To je ekonomická tak rýchlosť nie je veľmi rýchle.Vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Je ťažké zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok. Ak ste donot prijímať položky dlho,kontaktujte nás prosím najprv sme sa rozšíriť získať čas pre vás. Ak si chcete tovar naliehavo,môžeme ho poslať prostredníctvom EMS alebo UPS,DHL a pod.Ale budete musieť plus niektoré nákladné.Najprv nás kontaktujte, ak chcete EMS,DHL a pod. 1.Čína Príspevok Air Mail:doprava Zadarmo,ale trochu dlhší čas,musíte mať dostatok trpezlivosti, čakajú na produkty. 2.EMS alebo DHL:rýchlejšie,ale aj drahšie.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ako si myslíme, že všetky problémy budú vyriešené po aktívnu spoluprácu a dobrú komunikáciu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať vám najlepšie služieb zákazníkom.Vďaka!

Štítky: kompresie top, tričko dlhé, bežné tričko, Lacné kompresie top, Vysoko Kvalitné tričko dlhý, Čína bežné tričko Dodávateľov.

Vzor Typ Pevné
Materiál Nylon,Spandex,Polyester
Golier O-Krku
Rukáv Štýl športové oblečenie jogging oblečenie 1903
Položka Druh Topy
Topy Typ Tees
Kapucňou No
Predaj Pack No
Pohlavie Muži
Štýl Príležitostné
Textílie Typ Jersey
Veľkosť S, M, L, XL, XXL
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 5cm x 6cm (4.72in x 1.97in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.36kg (0.79lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pánske Bežné Tričko Dlhý Rukáv Kompresie Topy Jeseň Jar Fitness Oblečenie Rýchle Suché Dresy Elastické Tee Tričko XXL

Pánske Bežné Tričko Dlhý Rukáv Kompresie Topy Jeseň Jar Fitness Oblečenie Rýchle Suché Dresy Elastické Tee Tričko XXL

Súvisiace produkty

Porovnať