100ks za taška Arkádové Herné Mince Tokeny 25*1.85 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Žetóny na Pasáž mincovníka Mech MAME Zábavný Stroje

Nový produkt

Skladom

€15.65

Pridať do obľúbených

100ks za taška Arkádový Štýl Hrania Mince Tokeny 25 mm 1.85 mm z Nehrdzavejúcej ocele Mince Žetóny na Pasáž mincovníka Mince Výber Mince Mech MAME Zábavný Stroje Skrine Fearure:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Mince Diamater: 25 mm

Mince Hrúbka: 1.85 mm

Farba: Strieborná

*Predná strana a zadná strana sú rovnakého vzoru.

Tento Výpis Vrátane:

100ks za taška z Nehrdzavejúcej Ocele Mince Tokeny( 25*1.85 mm)

Poznámka: ***Ako mince tokeny sú zakázané loď cez niektoré lodné spoločnosti pre niektoré krajiny. Ak existuje akékoľvek nezvyčajné pre podrobnosti sledovania, pls kontaktujte nás čo najskôr. Potom budeme kontrolovať, pre vás, môžeme vrátenie peňazí alebo reship prostredníctvom inej prepravnej spoločnosti. Vopred ďakujeme***

Doprava

www.haix.sk Doprava je oficiálne logistických služieb ponúkaných spoločnosťou Sos logistických služieb "CaiNiao". Táto služba sa vzťahuje na zásielky z Číny na celom svete.

www.haix.sk Poštovného vám pomôže sledovať vaše package celú cestu od odoslania oznámenia na dodanie.

Akonáhle ste objednávku, www.haix.sk Doprava bude zbierať tovaru od nás ako prvý, a odoslania tejto objednávky lodná spoločnosť. www.haix.sk môžete uistiť, že váš balík je poštovné na čas a poskytovať s end-to-end sledovania. A môžete si prezrieť informácie o sledovaní vo vašej stránke podrobnosti objednávky tak, že môžete sledovať váš balík kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Ak balík stratil počas prepravy, www.haix.sk pomôže nájsť alebo vrátime vám priamo.

Ak vyberiete možnosť " www.haix.sk Štandardná Doprava ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky prepravným spoločnostiam, ako Singapur post, OMNIVA-Estónsko Post, Correos, Posti Fínsko atď., všetky tieto lodné spoločnosti majú špeciálne leteckých liniek pre oveľa rýchlejšie dodanie, než je obvyklé airmails( dorazí väčšine krajín v 3 týždne ), spoľahlivejšie, ktoré môžu ponúknuť lepšie colné odbavenie .

Ak vyberiete možnosť " www.haix.sk Premium Dopravu ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky prepravným spoločnostiam, ako HK DHL, PONY atď, Odhadovaný Čas Doručenia sú 3-10 pracovných dní . Ale v niektorých krajinách musieť zaplatiť za colné poplatky alebo dane.

Pls kontaktujte nás, ak chcete vybrať, DHL, alebo iné expresná doprava , budeme revidovať skutočné prepravné náklady, za ktorý sa platba po sunmit objednávky.

Sme zvyčajne nižšie hodnoty produktu pre jednoduché colné odbavenie , ak si mysli, alebo potrebujete skutočnú hodnotu, prosím informujte nás. Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane.

Poznámka: neváhajte a kontaktujte nás, ak nejaké problémy počas pôrodu, sme radi, že môžeme vyriešiť za vás.

***Prosím, uistite sa, že vaša plná príjemcu, meno, psč, adresu a kontakt, číslo je správne pre lepšie dodanie. Vďaka!*** Záruka A Údržba

Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 3 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Spätná väzba

Prosím, zanechajte nám svoje pozitívne feedbac k a 5-star rating ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak nie satified, prosím kontaktujte nás pred odchodom ohlasy. 100% Komunikácia, 100% Náhrada, 100% Vrátenie Peňazí. Prosím, dajte nám šancu, aby sa veci priamo pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava. A tí, ktorí opustiť zlé spätnú väzbu, bez komunikácie nie sú vítaní na všetkých. Pretože sme sa vždy: Služby

Ponúkame všetky druhy arcade časti, súčasti a príslušenstvo. Ak potrebujete niektoré nemáme v zozname, prosím, prosím informujte nás. Môžeme cenovú ponuku na základe vašich množstvo a vyžaduje.

Sme tiež urobiť OEM služby, ktoré môžu mať svoje vlastné značky na produkty.

Ak potrebujete naše položiek vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás. My vám ponúkame špeciálne veľkoobchodné ceny pre našich položky.

Vitajte na informujte nás. Vďaka. O NÁS

Xinmoarcade je medzinárodné veľkoobchod priamy výrobca a distribútor pre arkádovej časti, súčasti a príslušenstvo pre zábavný stroj skrine , o ffering mince oka elektróny príjemcovi, bill acceptor validators, časovač ovládanie dosky, mince počítadlo merača, I-PAC hra dosky, arkády joystick a tlačítka, gama postroj, trackball, prepínač napájania, MAME DIY sady a iné arkádovej hry, príslušenstvo. Sme tiež zažili zábavu obsluhy strojov.

Môžete byť tiež intrested Súvisiace Výrobky:

Štítky: zábavný stroje, stroj tokeny, arcade tokeny, Lacné zábavný stroje, Vysoko Kvalitný stroj tokeny, Čína arcade tokeny Dodávateľov.

Oblek pre Arcade Token Hry Stroj
farba striebro
Package 100ks za taška
Vek >8 Rokov
Použitie pre 3 Mince Mech
Položka Arkádovej Hry, Mince Tokeny
Číslo Modelu Mince Token
Druh Mince Token
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Priemer mince 25 mm
Použitie Pre 2 Mince výber
Hrúbka Mince 1.85 mm
použitie pre 1 Mincovníka
Hmotnosť Balenia 0.75kg (1.65lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks za taška Arkádové Herné Mince Tokeny 25*1.85 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Žetóny na Pasáž mincovníka Mech MAME Zábavný Stroje

100ks za taška Arkádové Herné Mince Tokeny 25*1.85 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Žetóny na Pasáž mincovníka Mech MAME Zábavný Stroje

Súvisiace produkty

Porovnať