SIOTI Námestie Filter Auta s Gradient Red & Grandient Blue & Grandient Orange pre Lee Cokin Z Hitech Sioti 4X6" Držiak

Nový produkt

Skladom

€18.95

Pridať do obľúbených

SIOTI Námestie Filter Auta s Gradient Red & Grandient Blue & Grandient Orange pre Lee Cokin Z Hitech Sioti 4X6" Držiak

Položka Špecifikácia:

Vyrobené z super transparentné/professional PMMA, to pomôže vysokej kvalite obrazu

Výška hladké hustoty znižuje robí obraz bohaté natrual a lepší kontrast Presné podradenie alebo upshift zabezpečiť obrázok zápas farby očakávania absolvoval červený filter, aby ranné slnko viac červená/farebné/becautiful ,absolvoval modrý filter môže urobiť sky viac modrá/becautiful,absolvoval orange filter, aby zapadajúceho slnka viac červená/farebné/becautiful, filter, aby obrázok na pozadí viac emocionálne 2*Čistenie stierač materiál je super mäkké vlákna a nebude uvoľňovanie častíc sám,a taktiež vhodné na čistenie objektívu Balenia hmotnosť: 0.32 lb(156g) hmotnosť Výrobku:0.28 lb(126g) veľkosť Balenia: 7.1 palec* * 4.3 palcový*1.2 palcov (18 cm*11 cm*3 cm) balenie Obsahuje: 1×Grandient Modrá 1×Grandient Oranžová, 1×Grandient Červená 2×Čistenie stierač Upozornenie: nie je čisté, neprofesionálne stierač, inak, filter sa zdrsní a nikdy sa reparative. Nedotýkajte sa povrchu s rukou alebo čokoľvek iné, keď tam sú niektoré častíc na filtri povrchu, môžete vyhodiť je s air dúchadlo(nechcem vyhodiť s úst). Služby: Pre lepší zážitok z nakupovania, ak máte nejaké inqury alebo akýkoľvek problém, o našich produktoch, voľne kontaktujte nás ak chcete získať pomoc ,dokonca aj na náhradu alebo vrátiť,dáme všetci spokojní. Čo robí ND Filter robiť: Ak chcete ráno svietiť viac červených,môžete použiť grandient oranžová alebo červená filter,atď., Ak chcete sky cloud/ more /wave viac viac modré, môžete použiť grandient bluew filter,atď. Ako používať: Otočiť námestie držiaka adaptéra, aby vaše grandient oblasti, aby zodpovedali vašej zachytiť oblasti. Fotografie:

Medzinárodná Doprava Budeme bežne spracovávať objednávky do 24-72 hodín , ale my nemôžeme zaručiť dodacia lehota vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov. Prosím, aby takmer 4 týždne, doprava dni pre medzinárodné dobierku. A ak potrebujete rýchlu prepravu , kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc . Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti to. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Prečo sme sa rozhodli, www.haix.sk Štandardná Doprava?

Záruka&Návrat Ponúkame 1 ROK Záruka. Kúpiť s dôverou! Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno , aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho.Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku. Druh Poznámka Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore , nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu. Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: Filter Auta, námestie filter auta, Námestie filter, Lacné filter auta, Vysoká Kvalita námestie filter auta, Čína námestie filter Dodávateľov.

Číslo Modelu XRS-HF-01
Druh 100*150
Kaliber 100 mm-150 mm
Package Áno
Názov Značky SIOTI
Veľkosť Balenia 18cm x 11cm x 3cm (7.09in x 4.33in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.156kg (0.34lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SIOTI Námestie Filter Auta s Gradient Red & Grandient Blue & Grandient Orange pre Lee Cokin Z Hitech Sioti 4X6

SIOTI Námestie Filter Auta s Gradient Red & Grandient Blue & Grandient Orange pre Lee Cokin Z Hitech Sioti 4X6" Držiak

Súvisiace produkty

Porovnať