SADA Morgan Dolárov 1878-1921 96pcs Iný Dátum/prihlásiť Kópie Mincí , do Spojených Štátov doprava zadarmo DHL

Nový produkt

Skladom

€111.19

Pridať do obľúbených

Dátum:1878-1921

Značka mincovne: Žiadne (28PCS)

Značka mincovne: CC (13PCS)

Značka mincovne: D (1PCS)

Značka mincovne: O (26PCS)

Značka mincovne: S (28PCS)

Číslo: 96pcs(Každý Deň/Prihlásiť jeden)

Vitajte Si Úprimne!

Poznámka: táto položka je replika/copy mince.

Výhody: Sme výrobcom, a cena je veľmi konkurenčný. Akceptujeme OEM objednávky. Naša spoločnosť sa špecializuje osoba, môže urobiť nové zomrie mince, a môže robiť položky podľa zákazníkov dopyt. Vitajte kontaktujte nás pre viac informácií. Akceptujeme zmiešané objednávky. Technika: Pečiatkou

Vlastný Design: Objednávky v našom obchode alebo e-mail odoslať k nám . Povedzte nám svoje mysle a poslať logo dizajn . Nakreslite umelecké diela a potvrdiť, že je nejaká vec, je ok. Aby platbu a začať výrobku a design .

Prepravná Metóda: A: Budeme loď, aby sa čo najskôr počas prijatia platby vymazané. Pošleme položky, na predvolenú adresu v objednávke, prosím, skontrolujte, či dodaciu adresu je správne pred uskutočniť platbu. B: spôsob Dopravy: sme zvyčajne podporu zásielky www.haix.sk Štandardná Doprava. C: V záujme, aby sa ubezpečil, dostanete vašu objednávku bez dane pri dovoze,vyhlásená hodnota na visačku a hodnoty objednávky, možno je iný, prosím skúste to pochopiť, sme len jednoduchšie prejsť vlastné.

Dodacia Lehota:

Prosím, pozrite si nákladný šablóny, aktuálny čas, majú prednosť. Keď ste nemali prijímať položky v čase, prosím, buďte trpezliví, niekedy to bude oneskorené z dôvodu nepriaznivého počasia, čas, vlastné je vôľa. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás.A pomôže vám sledovať to.

Prosím, nedávaj nás 1 alebo 2 Nízke Skóre na dopravu, ako sme dodaní položky rýchlo, ale zámorských prepravy závisí od mnohých faktorov.

Vracia:

Dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní. Ak je nejaká vec zle,pls kontaktujte nás na prvýkrát,cez chat on-line systému, alebo e-mailom najneskôr do 3 dní po príchode lepšie s obrázkami ak chcete zobraziť problém jasne.

Ak sa potrebujete vrátiť, plz to do 7 dní po doručení tovaru, kupujúci zodpovedá za návrat poštovné náklady, s riadne balenie. Tovar, ktorý je poškodený, nie je vratná.

Spätná väzba:

Môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť, ak je nejaký problém, sme tu vždy a vám odpovieme vám do 48 hodín, ak nie je office čas. Pls povedať-tej. o transakcie prostredníctvom sos je spätná väzba systému, nezabudnite nechať nás dobré hodnotenie, ďakujem!

Vďaka za tvoj čas! Vitajte navštívte znova !

Štítky: Súbor, nás mince, mince mince, Lacné sady, Vysoko Kvalitné nás mince, Čína mince mince Dodávateľov.

Regionálne Funkcie Európa
Tému Vlastenectvo
Názov Značky dower mi
Materiál kov
Štýl Imitácia Antické
Technika Odlievanie
Rok 1980-1999
Typ Jednotky veľa (96 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 2.6kg (5.73lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SADA Morgan Dolárov 1878-1921 96pcs Iný Dátum/prihlásiť Kópie Mincí , do Spojených Štátov doprava zadarmo DHL

SADA Morgan Dolárov 1878-1921 96pcs Iný Dátum/prihlásiť Kópie Mincí , do Spojených Štátov doprava zadarmo DHL

Súvisiace produkty

Porovnať