2 ks/veľa Hot Predaj Miešaných Farieb& Štýly Prívesok Šatky/ Šperky, Šátek/Drahokamy Šatky Pre Propagáciu

Nový produkt

Skladom

€2.25

Pridať do obľúbených

Prosím, prečítajte si nasledujúce informácie, pozorne pred uvedením poradie:

1) z Dovozného cla, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

2) konkrétne produkty možno majú trochu rozdiel s farbami z fotografie zobrazujúce.

3) DOPRAVA ZADARMO nie je aplikované pre všetky krajiny , pretože náklady na dodané na niektorých krajinách je viac exprensive. Ak to nie je DOPRAVA ZADARMO pre vašu krajinu, naše prepravné systém prepočíta zostatok porovnaní s USA.

4) V prípade vyčerpania zásob, prosím nechajte nám správu v poradí, alebo pošlite nám e-mail pred vykonať platbu, keď sme offline , aby sme sa mohli s vami v kontakte prostredníctvom e-mailu na prvýkrát. Zmenu predmetov alebo vrátime v plnej výške, ako váš návrh.

5) Prosím, nechajte model čísla v poradí, po mieste objednávky. Ak si neuvedomíte vzory sa vám páčia, budeme vás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo www.haix.sk správy na prvýkrát. Ak sa nám nepodarí získať vašu odpoveď až čas doručenia je von, náhodné vzory a budú zaslané na vás. Tak prosím nepýtajte sa na nahradenie alebo paymet vrátené z tohto dôvodu potom. A sme naozaj dúfam, že si môžete vybrať obľúbené vzory podľa seba, tak je dobre, aby sa zabránilo niektoré spor nakoniec.

Časté otázky : OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T); western union. Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo ; Austrália ; Brazília ; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko ; Malajzia ; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland ; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko ; Thajsko ; Írsko ; Izrael ; Belgicko ; Poľsko ; Južná Kórea ; Rakúsko ; Nemecko ; Dánsko ; Singapure .

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Názov: Doprava Zdarma 2ks/veľa Hot Predaj Miešaných Farieb& Štýly Prívesok Šatky/ Šperky, Šátek/Drahokamy Šatky Pre Propagáciu

Položka Č.

1# 6#

Materiál:

Polyester& Bavlna

Veľkosť:

Okolo 180*45 cm MIN: 2 ks (1pc/farba) Package: 1pc/vrecko, 2 ks/veľa

1) Budeme prinášať položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.haix.sk. Aby ste mohli získať zásielky normálne, vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

2) Môžeme posielať položky do 2-4 pracovných dní po platbe overená www.haix.sk. Tam bude sledovacie číslo pre vašich zásielok pre každú objednávku.

3) doprava zadarmo, Náš štandardný spôsob dopravy je Čína Príspevok. Je to obvykle 15-40 pracovných dní pre prepravu pre väčšinu krajín. Ale v niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, vzhľadom k nie časté alebo leteckej inšpekcie colnými.

4) Ak sú naliehavé, aby sa dostanete tovar alebo Čína Príspevku je služba nezahŕňa vašej krajine, môžete si vybrať VYJADRIŤ ako DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, atď.

5) s cieľom zabezpečiť, nemusíte platiť Clá, budeme deklarovať ako "Dar" alebo "Vzorka" na nižšej deklarované hodnoty. Ale to nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu tovaru. Ak nie je realizovateľné v niektorých krajinách s rôznymi colných pravidiel, kupujúci bude zodpovedný za daní, ciel a iných poplatkov počas prepravy!

6) Ak sa nechcete dostať tovaru cez do dodacia lehota je uvedená, kontaktujte nás prosím priamo. My by sme sa s vami vyriešiť prípad. Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj.

Dodacie Lehoty

Do 3 pracovných dní po platbe je auditovaná www.haix.sk

Platby

Alipay,T/T,Western Union, ESCROW

Doprava

Predvolená hodnota je CPAM, EMS/HK DHL/HK FEDEX/Atď. ako potrebujete

Dodacia Lehota

18-60 pracovných dní od CPAM

7 až 15 pracovných dní od EMS

4-6 pracovných dní Od HK DHL

5-7 pracovných dní od HK FEDEX

(Údaje v grafe je len pre vašu informáciu, podrobné dodacia lehota je v závislosti na skutočnom jeden)

Poznámky:

Týkajúce sa zásielky, možno, že niektoré krajiny nie sú aj v našich prepravného systému. Prosím informujte nás, prosím, na

Tradermanager alebo emailto nás, a potom budeme citovať poštovného pre vás podľa vašich menovaný

poštovné spôsobom.

1) Ako čestný predávajúceho, ponúkame top kvalitu a dobré služby. Staráme sa o našich zákazníkov hodnotu a svoje názory. Preto sa snažíme vytvárať atmosféru dôvery a úprimnosti.Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s novými klientmi po celom svete.

2) Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, ktoré budeme odpovedať na vás, ako rýchlo, ako by sme mohli.

(do 12 hodín)

3) skontrolujte si Prosím skontrolujte, či vaše číslo sledovania s cieľom získať položky.

1) Akúkoľvek otázku a dopytu, pls, neváhajte a dajte nám vedieť! Napíšte podrobnosti objednávky do poznámky pri zadaní objednávky!

Štítky: šátek taška, šátek bielizeň, šátek voile, Lacné šatku taška, Vysoká Kvalita šatku bielizeň, Čína šatku voile Dodávateľov.

Číslo Modelu SDZ (1# 6#)
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
MIN 1pc/farby, 2ks/veľa
Vzor Typ Pevné
Pohlavie Ženy
Položka Druh Šatky
Package 1pc/vrecko
Materiál Polyester
farba 6 Farieb
Štýl móda
Šatky Typ Šátek
Dĺžka Šatky >175cm
Oddelenie Meno Dospelý
Hmotnosť Balenia 0.32kg (0.71lb.)
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks/veľa Hot Predaj Miešaných Farieb& Štýly Prívesok Šatky/ Šperky, Šátek/Drahokamy Šatky Pre Propagáciu

2 ks/veľa Hot Predaj Miešaných Farieb& Štýly Prívesok Šatky/ Šperky, Šátek/Drahokamy Šatky Pre Propagáciu

Súvisiace produkty

Porovnať