100ks/veľa 925 Pevné Šterlingov Strieborné Guľôčky 2,5 mm Skutočné Strieborné Šperky, Perličiek

Nový produkt

Skladom

€5.93

Pridať do obľúbených

Všetky Naše Strieborné zistenia sú vyrobené z vysoko kvalitných Pravých 925 Pevné Rýdzeho Striebra,Môže trvať na laboratórne skúšky!!!

Striebro je štandard pre krásne kvalitné strieborné šperky a nemôže replikovať nižšiu cenu strieborné pozlátené šperky. To je 92.5% čistého striebra, ktoré sú zmiešané s zliatin, aby sa pridať silu a odolnosť, aby obstál v skúške času. Sľubujeme, kvalitný servis, ktorý zahŕňa rýchlo a doprava zadarmo, výborné komunikačné a plné vrátenie peňazí.

Objednávky Čas Spracovania

Objednávky sú zvyčajne odoslané do 2 pracovných dní po prijatí platby. Všetky položky sú starostlivo zabalený a zabezpečený poštovné v bubline mailer, alebo box.

NÁVRAT POLITIKY

30 dní peniaze späť záruka

Ak z nejakého dôvodu chcete vrátiť vášho nákupu. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní po tom, ako dostanete váš balík. Prosím, neposielajte položky späť bez toho, že nás budete kontaktovať.

Poskytneme vám plnú náhradu položiek v pôvodnom a predaj stav (Prosím, prečítajte si obmedzenia nižšie). Prepravné náklady nie je vratná. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

Upozornenie: Vážení zákazníci: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať a my vám radi odpovedať na všetky správy, do 1 pracovného dňa. Nie sme prácu na víkendy a sviatky, ale my sa ozveme čo najskôr v pondelok. Takže prosím, láskavo čakať na našu odpoveď a nenechávajte zlé spätnú väzbu alebo súbor prípade než sa dostane odpoveď.

Štítky: šperky dištančné korálky, guľôčky drôtené šperky, guľôčky mat, Lacné šperky dištančné korálky, Vysoká Kvalita perličiek drôtené šperky, Čína perličiek mat Dodávateľov.

Položka Šírka 0.25cm
Šperky Zistenia Typ Krimpovacie & Konci Korálky
Položka Druh Šperky Zistenia
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Vlastnosti Produktu 925 pevné mincový striebro
Materiál kov
Položka Dĺžka 0.25inch
Kovy Typ striebro
Číslo Modelu 925 Hľadanie
Položka Výška 0.25cm
Položka Hmotnosť 0.035g
Položka Priemer 0.25cm
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks/veľa 925 Pevné Šterlingov Strieborné Guľôčky 2,5 mm Skutočné Strieborné Šperky, Perličiek

100ks/veľa 925 Pevné Šterlingov Strieborné Guľôčky 2,5 mm Skutočné Strieborné Šperky, Perličiek

Súvisiace produkty

Porovnať