YOURART Nepremokavé Vinyl Auto Nálepky Zábavné Samolepky Auto Ruky Shaka Hang Loose Havaj, Surfovať Na Seat Leon Volkswagen Saab Vinilo

Nový produkt

Skladom

€1.64

Pridať do obľúbených

YOURART Nepremokavé Vinyl Auto Nálepky Zábavné Samolepky Auto Ruky Shaka Hang Loose Havaj, Surfovať Na Seat Leon Volkswagen Saab Vinilo

12 Farieb Je K Dispozícii

Veľkosť : 15.2 CM X 11.4 CM

Pekné Detaily, Presné Rezanie

Lepšiu Kvalitu, Lepší Život

Jednoduchá Inštalácia

Jasné Prenos Filmu

Peel - Nálepky - Kôra

Nepremokavé

Sunproof

Indoor & Outdoor / Vonkajšie

AKO NALEPENIE NÁLEPKY NÁLEPKY

Krok 1

Čisté a suché požadovanú oblasť. Nálepky bude držať najlepšie na čistenie hladkých povrchov.

Krok 2

Rub ove r plastové karty, aby zabezpečil, že všetky časti nálepky sú pri montáži vlepí na aplikáciu pásky Krok 3 Otočte nálepky cez s podkladovým papierom na vrchole. Pomaly lúpať podkladového papiera z nálepky. Zabezpečiť, aby všetky časti nálepky sú na žiadosť pásky. Krok 4 vložte nálepky do určeného priestoru. Uistite sa, že táto oblasť je čisté a suché. Pomocou plastovej karty, uistite sa, že ste rub celá oblasť nálepky dobre. Krok 5 odlúpnite aplikácie pásky. Štart v jednom rohu a pomaly presunúť k opačnej stránky.Uistite sa, že všetky časti nálepky sú pri montáži vlepí do určeného priestoru. Prácu. Veľa šťastia.

Upozornenie:

Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie. Záruka a ručenie: Kúpiť s dôverou! Ak nie ste s atisfied keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Paym e nt: akceptujeme alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. O Zásielke: 1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). Zvyčajne používame Medzinárodné Ekonomické Poštovné, Čína Príspevok Air Mail (Zvyčajne 18-45 pracovných dní) Položky sú dodávané z Číny pomocou Letecky, dosahuje najviac z krajín, v 10 až 20 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní. Niektoré krajiny možno potrebuje 1moth-3 monthes, ktoré ako Rusko,Brazília, ak sa nemôžete dočkať, prosím, nekupujte . Krajina

Čas dodania Pracovných Dní (nie vrátane sviatkov) 5-7 8-11 12-14 15-19 20-22 >22 Pracovných Dní + sobota + nedeľa 5 až 9 10 až 15 16-20 21-25 26-30 >31 Spojené Štáty Sadzba (položka prišli) 5 .1% 50.1% 29.6% 10.5% 4.7% 0.01% Veľká Británia Kurz (položka prišli) 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% 0.01% Austrália Kurz (položka prišli) 21.4% 50.0% 14.3% 7.2% 7.1% 0.01% Francúzsko Kurz (položka prišli) 10.5% 28.6% 43.8% 10.1% 7.0% 0.02% Nemecko Kurz (položka prišli) 11.1% 22.2% 30.3% 20.9% 15.5% 0.02% Kanada Kurz (položka prišli) 0.0% 47.1% 31.4% 17.6% 3.9%

0.05% Španielsko Kurz (položka prišli) 3.5% 25.0% 47.9% 12.9% 10.7% 0.02%

2. Ak sa položky sú naliehavé pre vás, vyberte si prosím medzinárodnej rýchlejší spôsob ako DHL, FEDEX, UPS, TNT, MÝTO alebo EMS, ktoré by sa len 3-7 pracovných dní, a zaplatiť príplatok. Nie sme zodpovední za akékoľvek Cla alebo Dovozu Dane.

3. Služby Tranzitný čas je poskytovaná nesie a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Nie sme zodpovední za akékoľvek Cla alebo Dovozu Dane. Balíkov budú označené ako "Dar" alebo "Vzorka" pre lacné hodnotu znížiť Vlastné Dane. Nižšiu Hodnotu bude zabrániť alebo ich minimalizovať vaše Dovozné Dane. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek Clá alebo Poplatky.

5. Prosím, kontaktujte nás, ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia. Niektoré zásielky s získajte oneskorené niekedy preto, medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými neistý faktory: Colná, lety, počasie, vojny, obchodná politika, atď.). Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším Cieľom je Spokojnosť Zákazníka.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

Uisťujeme na odoslanie položky, ako je popísané a bezpečné balenie. Tovar by sa dobre skontrolovať pred zásielky. Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr dostať vyriešený.

1. Prosím, kontaktujte nás do 7 dní a vrátiť položiek do 30 dní od dátumu prijatia. Ak sú položky vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, to by sa za použité a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je beared tak sa Predávajúci a Kupujúci v Pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a musíte nám sledovacie číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vašej objednávky #.

3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej Pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké Štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Feadback je veľmi dôležité. Vaše pozitívne spätná väzba je veľmi vítané. Prosím, kontaktujte nás okamžite, ak nie ste spokojní s transakciou. Budeme s vami v 12 hodín. Prosím, dajte nám šancu, aby sa veci priamo pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava. Priame zlé ohlasy bez akejkoľvek komunikácie vopred nie sú vítaní na všetkých.

Spätná väzba: necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: Auto Nálepky, Vinylové Polepy Áut, zábavné samolepky, Lacné auto nálepky, Kvalitné vinylové polepy áut, Čína zábavné samolepky Dodávateľov.

Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Advanture Počítačová Grafika s Vektor Umenie
Veľkosť 15.2 CM X 11.4 CM
Vinylové Nálepky Odtlačkový 3 vrstvy, prenos film, Vinyl(PVC), Základné Papier
Farby 12 farieb je k dispozícii
Položka Priemer 0inch
Položka Druh Nálepky
Názov Modelu Hang Loose Vinyl Auto Nálepky
Tému Hang loose Nálepky na Autá
balenie Nie Zabalené
Funkcia Materiálu 1 Vymeniteľné bez Rezíduí, Auto Nálepky bez bolieť Laku
Názov Značky YOURART
Položka Dĺžka 15.2cm
Veľkosť v palcoch nálepky. 6" X 4.5"
Funkcia Materiálu 2 Vonkajšie 3 Rokov Poveternostným Vplyvom Vodotesný Auto Nálepky
Die-cut Precision Rez Stroj Dovezené Presné Japonský Rezbárstvo Stroj
Dizajn Karikatúra
Profesionálne Prispôsobenie 1. Trieda Personalizované Služby
Typ Nálepky Auto Tela
Druh Materiálu Auto Samolepky
Model OEM
Položka Šírka 11.4cm
Druh Lepiť Nálepky
Kategória PVC
Položka Výška 0.01cm
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 1cm (6.30in x 5.51in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

YOURART Nepremokavé Vinyl Auto Nálepky Zábavné Samolepky Auto Ruky Shaka Hang Loose Havaj, Surfovať Na Seat Leon Volkswagen Saab Vinilo

YOURART Nepremokavé Vinyl Auto Nálepky Zábavné Samolepky Auto Ruky Shaka Hang Loose Havaj, Surfovať Na Seat Leon Volkswagen Saab Vinilo

Súvisiace produkty

Porovnať