Nový Príchod Zákazku Saudská Arábia Vysoký Krk Dlhý rukáv Kaftan Večerné šaty Tmavo Zelená Večerné šaty Vestido de festa

Nový produkt

Skladom

€89.63

Pridať do obľúbených

Ak chcete zákazku, prosím, vyberte si akýkoľvek štandardný veľkosť pri objednávaní, a potom napíšte merania detaily v okne s hlásením pri platbe.

Príspevok do Brazílie. Povedzte nám, prosím, prijímač CPF v okne s hlásením. bez nej. nemôžeme post šaty. Vďaka za vaše porozumenie.

Nový Príchod Zákazku Saudská Arábia Vysoký Krk Dlhý rukáv Kaftan Večerné šaty Tmavo Zelená Večerné šaty Vestido de festa

Prosím, Vyplňte Tento Formulár:(Šaty Siz

(1)Poprsie:__

(2)Pás:__

(3)Hip:__

(4)Z Duté Podlahy prostredníctvom poprsie s obuv:__

(5)rameno na Ramene:__

Ak šaty majú popruhu alebo na rukáv,stále potrebujeme iné veľkosti:(ak nechcete vedieť, ako na mieru, prosím kontaktujte nás.)

(6)Armseye:__

(7)Biceps:__

(8)Ramenný Bod na Zápästie:__

(8)Rameno na Poprsie:__

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3. Podľa našich skúseností, Vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% parciel bude skontrolovaný a môže nabíjať niektoré tarifné. 4. S cieľom znížiť kupujúceho dovozu dane alebo oslobodené aj kupujúci z dovozu dane, sme sa vyhlásiť položky s oveľa nižšiu hodnotu, než je skutočná cena, ktorú zákazník zaplatil za tovar. 5. Nižšie deklarovaná hodnota nesmie odrážať celková cena, ktorú zaplatí klient alebo trhová cena o položke, a možno nesmie byť vhodné pre tie krajiny, ktoré s rôznymi osobitné tarifné štandard. 1). Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu. Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní po prijatí platby. 2). Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex alebo leteckou Poštou, podľa aktuálnej situácie . 3). Budete informovaný e-mailom s sledovacie číslo raz balík dopravení von. Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete. 4). Ako pre dodanie destinácie (adresa), kde len DHL alebo UPS sú k dispozícii, ak je to tzv. vzdialenej oblasti DHL alebo UPS, dodatočné poplatky hradí kupujúci. 5). Sme sa neberie zodpovednosť za akékoľvek prepravné nehody, oneskorené alebo iných veciach, ktoré vyplývajú z prepravy dopravcom alebo z dôvodov vyššej moci. 6). Pre balík neprijaté na ceste k cieľu, by sme v našich silách, aby kontakt s výslovným spoločnosti a aktualizácia najnovších informácií pre vás. Avšak, môžu byť niektoré oneskorenú odpoveď, pretože časový rozdiel.

1. Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené. 2. Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. 3. Budeme deklarovať pozemok ako darček na nízku hodnotu, aby sa zabránilo problémy na ciel. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. 4. Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred. 5. Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky. 6. Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Štítky: tmavo zelená večerné šaty, dlhý rukáv kaftan, kaftany večerné šaty, Lacné tmavo zelená večerné šaty, Vysoká Kvalita dlhý rukáv kaftan, Čína kaftany večerné šaty Dodávateľov.

Módny Prvok Vintage
Vstavaný Podprsenka Áno
Rukáv Štýl Pravidelné
Skutočné Obrazy Áno
Položka Druh Večerné Šaty
Textílie Typ Organza
Vlak Súd Vlak
Názov Značky SUOPHONA MÓDA
Materiál Polyester
Číslo Modelu Večerné Šaty
Pasu Ríša
Výstrih Vysoká
Silhouette A-Line
Príležitosti Formálne Večer
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, Vlastná Veľkosť
Dĺžka Šiat Čaj-Dĺžka
Dekorácie Lištovanie,Výšivky,Perál
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Príchod Zákazku Saudská Arábia Vysoký Krk Dlhý rukáv Kaftan Večerné šaty Tmavo Zelená Večerné šaty Vestido de festa

Nový Príchod Zákazku Saudská Arábia Vysoký Krk Dlhý rukáv Kaftan Večerné šaty Tmavo Zelená Večerné šaty Vestido de festa

Súvisiace produkty

Porovnať