Vysoko Kvalitné Auto Okno Slnečník Auto čelného okna Dážď, Mráz Kryt Slnko Odrážajúce Tieni čelné Sklo Pre SUV A Bežných

Nový produkt

Skladom

€13.01

Pridať do obľúbených

Noties : ponúkame vysoko kvalitný produkt , A to je veľkoobchodné ceny pre vás , Ak potrebujete viac väčšinu množstvo ,

Ako 300/500/1000 alebo viac množstve , Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie cenu , Vďaka

Špecifikácie:

Farba : Sivá / Modrá

Materiál : PEVA

Bungee Popruhy Na Pripevnenie Kolies Pre Perfektné Fit.

Čelné Sklo Snehovej pokrývky dizajn Green reflexné pásky, výstražné, reflexné, na noc .

Premium Poveternostným vplyvom Odolnosť Bavlny a nepremokavé,sunproof PEVA Materiálu,vedenie vietor,mráz,námraza,dážď,UV žiarenie,prach,sneh z vášho auta,vyhnúť teploty sú nízke viac,udržuje vaše čelné sklo čisté a suché v zasneženej alebo daždivé počasie.

Úplné Pokrytie pre čelné Sklo,Predné Okná,Stierače a Bočné Zrkadlá,Jedna veľkosť čelného skla Kryt vyhovuje väčšine auto, Suv, CRVs Vozidla alebo vozidla.

Jednoduchá Inštalácia čelného skla Kryt - Ľahko & Výhodné ak chcete Použiť,Nie je Nástroj Potrebný pre Inštaláciu,zabrániť Pádu,prísť s nepremokavé čerpať reťazec skladovacie puzdro,ľahká a možno zložiť,ľahko sa skladuje pod sedadlo v aute, kde môžete získať ľahko.

Viacúčelový vo vašom každodennom živote,sedí vonku tabuľka rohože,yoga mat,stan, spací pad,baby plazenie mat a domáce zvieratá, posedenie auto mat v aute,tiež naše Všetkých ročných obdobiach Frostguard čelné Sklo Kryt Drží Sneh/Ľad Voľna, Počas Zimných a môže Sa použiť aj ako slnečník Chránič v Lete.

Balenie Obsahuje:

1 Ks Auto windshiel kryt

Doprava

Budeme loď na celom svete.

Budeme loď položku na www.haix.sk overené adresu , Tak prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny, ako budete platiť .

Tovar vám bude dodaný do 1 pracovného dňa po prijatí platby .

Väčšina položiek je expedície z Číny pomocou post letecky , Dosiahnuť väčšina krajín v rámci 10-25 pracovných dní , Ak objednávka suma vyššia ako suma, 69USD a krajiny v

USA/Kanada/UK/AU/Isreal/Nórsko/Francúzsko/ruština/Nemecko/Ukrajina/Saudská Arábia , Budeme loď rýchle dodanie a zvyčajne trvať asi 5-15 pracovných dní ,

S výnimkou vyššej moci faktory , Takže ak poštovné trvať aj viac ako tento narmal dní , kontaktujte nás Prosím najprv Budeme riešiť pre vás spokojný .

Platby

Akceptujeme všetky platobné vyrobené na alipay, Všetky položky urobíme hodnotu okolo 8USD , Takže nebudete platiť žiadnu daň.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Alipay .

Prosím, zanechajte poznámka: v www.haix.sk správu, ak máte nejaké špeciálne požiadavky .

Návrat politiky

Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou.Položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze Späť po tom, čo sme dostali položky .

Pred vrátenie akejkoľvek položky , Prosím, kontaktujte nás prvý , Ďakujeme !

Ak nie ste dostali váš položka na čas , ihneď nás Prosím kontaktujte na ďalšie pomoc "www.haix.sk" , Budeme odpoveď čo najskôr .

V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť , Všetky hlásenia musia obsahovať originálne položky nepoškodený , V re-predajného stavu , Ak je položka je chybný alebo osn-práca ,

Prosím, dajte nám vedieť, detail problém a poskytnúť nejaké foto alebo video na podporu vašej sťažnosti , Budeme vám pomôžu opraviť alebo odosielať vám nové na náhradu, alebo

peniaze späť po tom, čo sme dostali chybné položky , Lode a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné , Kupujúci je odpoveď pre lodné náklady, ktoré vznikli loď produkt späť.

Štítky: Pre SUV, čelné sklo kryt, reflexná auto kryt, Lacné pre suv, Vysoko Kvalitné čelné sklo kryt, Čína reflexné auto kryt Dodávateľov.

Rok väčšina áut, Suv, CRVs Vozidla alebo vozidla.
farba Sivá / Modrá
Názov Značky stenzhorn
Položka Výška 150cm
Položka Hmotnosť 600g
Špeciálne Funkcie nepremokavé,sunproof,prachotesný,snowproof
Položka Dĺžka 475cm
Položka Šírka 180cm
Druh Materiálu PEVA
Položka Druh Auto Zahŕňa
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoko Kvalitné Auto Okno Slnečník Auto čelného okna Dážď, Mráz Kryt Slnko Odrážajúce Tieni čelné Sklo Pre SUV A Bežných

Vysoko Kvalitné Auto Okno Slnečník Auto čelného okna Dážď, Mráz Kryt Slnko Odrážajúce Tieni čelné Sklo Pre SUV A Bežných

Súvisiace produkty

Porovnať