DIY sklenenú Guľu Doll House Model Budovy Drevený Mini Ručné Miniatúrny domček pre bábiky Hračky Narodeniny Greative Darček Alice Sen Hrad

Nový produkt

Skladom

€15.86

Pridať do obľúbených

DIY sklenenú Guľu Doll House--- -- Alice Sen Hrad

Veľkosť:

Hotové veľkosť: 12 * 12 * 12 cm

Váha:cca 0.45 kg

Príslušenstvo:

1,nábytok materiál balík

2,sklenené gule

3,Svetlo

Vlastnosti produktu:

Kabína bude stavať môžete to urobiť sami,vo vnútri surovín podľa materiálu do niekoľkých malý balík,môže urobiť kompletnú body za niekoľko krát,Zúženie dom ako skutočný dom verziu,napríklad,Skrinka je vyrobená z dreva, opona handričkou, knihy, z papiera!Plne uplatniť svoje schopnosti, a takmer všetky veci, ktoré potrebujete ste urobili!Zábava v procese tvorby!

Informácie: 1, pred výroby môže pripraviť sadu pomocných nástrojov ako sú nožnice, kliešte, nôž a podobne.

2, najmä prostredníctvom, vložiť, montáž, modelovanie, umiestnenie DIY proces, dokončil svoj krásny krásny dom.

3,Oblek davu: výrobok je Diy kabíne materiál package, aby to sami, je vhodný pre osoby nad 14 rokov.

Máme anglický návod nebojte sa,ak chcete u neho ,plz pošlite nám svoj e-mail.

Zásielky:

1.Pošlite nám, prosím vašu úplnú adresu a Telefónne číslo, a uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne a dodávky.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, pozrieť sa na to, ako budete platiť.vďaka.

2. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.

3. Medzinárodnú dopravu môže spôsobiť ciel. Kupujúci je zodpovedný za jeho vlastnej krajine ciel.

Dodacia lehota:

1. ePacket:O 5-25 Dni, aby sa dospelo.

2. Čína Príspevok Air Mail : O 15-60 Dni, aby sa dospelo.( Čína poštové služby nie je stabilné,takže dodacia lehota nebude, ako sľúbil, že niekedy.)

3. DHL/FedEx/UPS:O 5-15 Dni, aby sa dospelo.

4. EMS:O 7 Až 15 Dni, aby sa dospelo.

5. Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky vysoko závisí od počasia, sviatky, Zvyky kontrola, atd, prosím, počkajte na vašej zásielky trpezlivo.

Ak položiek nedorazí do 60 dní, pls kontaktujte nás na raz.Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je vaša spokojnosť.

Vrátiť/Vrátenie :

Vaša spokojnosť je náš prvý politiky. Všetky tovary, ktoré budú kontrolované a testované pred odoslaním.

1. Kupujúci podpísať zásielku a potom tvár, keď kuriér otvoril balíček kontrolovať tovar,ak je problém nás môžete kontaktovať v čase,a poskytnúť všetky obrázky, vrátane balenia.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave a je nutné poskytnúť sledovacie číslo ,konkrétny dôvod na návrat.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

3. Prepravné náklady na vrátenie položky znáša kupujúci. Kupujúci je tiež zodpovedný za akékoľvek clá a dovozné dane vo vašej krajine.

4. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

5. Nebudeme akceptovať vrátenie akejkoľvek položky, za škody po použití alebo úmyselného poškodenia.

Spätná väzba:

1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť ,preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s našimi položky, pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek.

3. Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám ten najlepší servis.

4. Všetky e-maily budú zodpovedané v rámci hodín. Pls miesto, aby len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Štítky: miniatúrny domček pre bábiky, miniatúrny domček pre bábiky hračky, doll house, Lacné miniatúrny domček pre bábiky, Vysoko Kvalitné miniatúrne domček pre bábiky hračky, China doll house Dodávateľov.

Pohlavie Unisex
farba multicolor
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,Grownups
Materiál Drevo
Položka Druh Dollhouses
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 19cm x 17cm x 17cm (7.48in x 6.69in x 6.69in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DIY sklenenú Guľu Doll House Model Budovy Drevený Mini Ručné Miniatúrny domček pre bábiky Hračky Narodeniny Greative Darček Alice Sen Hrad

DIY sklenenú Guľu Doll House Model Budovy Drevený Mini Ručné Miniatúrny domček pre bábiky Hračky Narodeniny Greative Darček Alice Sen Hrad

Súvisiace produkty

Porovnať