2" 5cm puncher punč papier fréza zápisník Raziace zariadenie dieťa dieťa plavidlá nástroj otvor údery

Nový produkt

Skladom

€9.39

Pridať do obľúbených

Vitajte v Našom Obchode! Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, prosím neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek! Ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu. Teší váš Nákupný! Kombinovať Zásielky Podporované! 200USD = Zadarmo EMS/UPS/DHL zásielku (3-15days) 100USD= možná zľava alebo kuriérom zadarmo shiping Scrapbooking Papier Puches Diy Kreatívne Hračky a Darčeky Hranice Karty, Takže

'

Predávajúci Sľub

Colné:

a.Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky kupujúceho zodpovednosti.

b.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

c. Prosím, nechajte odkaz na predávajúceho je deklarovaná hodnota za balík, alebo predávajúci bude deklarovať nižšiu cenu pre Colné ako lodnej dopravy navrhuje.

Platby a preprava:

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na liexpress .kom, ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

my vám vybrať vhodný spôsob dopravy pre vás ,Vo všeobecnosti,budeme vybrať Čína príspevok vzduchu pre malý balík (hmotnosť:1-2 KG);vyberieme

UPS, DHL, alebo pre veľký balík(hmotnosť:up2kg),dúfam, že sa vám pochopiť nás,ďakujeme!

Ak by ste chceli niektoré vzorky alebo väčšie množstvo položiek, prosím, tiež kontaktovať predávajúceho.Balíček bude odoslaný sa zvyčajne 2 až 3 pracovných dní po platbe je jasné.Predávajúci sa rozhodnúť Vyjadriť ako Fedex, DHL, UPS, EMS, atď. Ak kupujúci prednosť uvedené prepravu spôsobom, mal by sa obrátiť predávajúci on-line alebo cez pole správy. A navyše poštovné poplatky budú potrebné zaplatiť, ak kupujúci vyberte si uvedené spôsob dopravy.

Zvyčajne kupujúci v USA, UK, CA, AU a SG dostane jeho obale v 5 to10working dni po odoslaní. V iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie.

Návrat Politiky :

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba :

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme! Šťastný Nákup! :-)

Štítky: Otvor Punč, rezačka papiera scrapbooking, Raziace zariadenie, Lacné otvor punč, Vysoká Kvalita papiera fréza scrapbooking, Čína raziace zariadenie Dodávateľov.

Číslo Modelu s329
Názov Značky kamei
Druh Štandardné Punč
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 8cm (6.30in x 3.94in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2

2" 5cm puncher punč papier fréza zápisník Raziace zariadenie dieťa dieťa plavidlá nástroj otvor údery

Súvisiace produkty

Porovnať