Dvojité Srdce Plávajúce Kúzlo Náramok Konektory Kúzlo Prívesok Vintage Zistenia Šperky Príslušenstvo Pingentes 30pcs 30*24 mm AGC-6

Nový produkt

Skladom

€8.65

Pridať do obľúbených

Položky: Kovové Prívesky

Materiál: Kov

Farba: bronz/striebro pre výber

Veľkosť: okolo 30*24 mm

Výhody: 1)príslušenstvo Šperky,môžete ho predať, ako šperky, doplnky,môžete tiež pridať nejaké reťaze/kábel atď predávajú ako hotové šperky.

2)DIY šperky, kreatívne a novosti. Môže byť dobrý darček.

Nižšie je nosenie spôsob DIY pre váš odkaz(poznámka:cena je len za strom kúzlo,ostatné príslušenstvo nie je súčasťou,prosím, choďte do nášho obchodu na nákup,a vďaka):

Fotografie výrobkov

Doprava:

Tovar bude odoslaný do 7 pracovných dní po platby prijaté.(Vezmite prosím na vedomie, niekedy to môže nemajú pripravené zásob,ktoré bude trvať niekoľko dní a viac).

Doprava v Číne Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 20-55 pracovných dní. Závisí od destinácie a objektívnych faktorov, niekedy to môže trvať dlhšie.

Colné dane a cla

1. Dovozné clá, dane a iné vlastné nabíjačky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Zvyčajne sme odoslať tovar v nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane pre kupujúceho. Avšak, dane určuje kupujúci " krajina vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách má rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane vyskytnúť, ak kupujúci by mal vydržať.

3. Pls poraďte sa so svojím Krajiny Colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat Politiky

Chceme, aby ste boli úplne spokojní s nákupom.Ak z nejakého dôvodu by ste sa chceli vrátiť, alebo vymeniť položky, budeme radi, aby tak urobili.ale je zákazník povinný uhradiť prepravné poplatky,Náhrady a výmeny sú prijímané na položky, ktoré sa v rovnakom stave, prijaté.Po obdržaní vráteného položky,sme si odpočítať náklady na dopravu a dať vrátenie peňazí na účet zákazníka bezodkladne.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Ak nie ste spokojní s položkami môžete objednať, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením sporu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť.

Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Môžete tiež záujem:

30pcs Kvet Dizajn Ružové Guľôčky Crystal 600pcs Duté Kovové Dištančné Korálky 6 mm Mix Farieb Náhrdelník Nepremokavého Kábel 50pcs 48 mm Anjel Krídla List Charms

925 Sterling Silver Zistenia Náušnice Háčiky 10 mm 100ks Mix Farieb Živice Kvet Remesiel 300PCS Kovový Prívesok Klipy & Prívesok Spony, 5mm Čierna Bronz Striebro Zlato Skok Krúžky Pre Šperky

Štítky: Prívesok Charm, plávajúce charms, srdce plávajúce čaro, Lacné kúzlo prívesok, Vysoko Kvalitné plávajúce charms, Čína srdce plávajúce kúzlo Dodávateľov.

Jemné alebo Módne móda
Položka Druh Charms
Číslo Modelu AGC-6
Kúzlo Typ Srdcia
Materiál kov
Množstvo 30pcs/veľa
Názov Značky Sk Meida
Položka dvojité srdce kúzlo konektory pre šperky robiť
Štýl Romantické
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky veľa (30 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dvojité Srdce Plávajúce Kúzlo Náramok Konektory Kúzlo Prívesok Vintage Zistenia Šperky Príslušenstvo Pingentes 30pcs 30*24 mm AGC-6

Dvojité Srdce Plávajúce Kúzlo Náramok Konektory Kúzlo Prívesok Vintage Zistenia Šperky Príslušenstvo Pingentes 30pcs 30*24 mm AGC-6

Súvisiace produkty

Porovnať