Pes, Pet Školenia Vodítka Vedie Zlaté Chrome Reťazca S Kožená Rukoväť

Nový produkt

Skladom

€7.82

Pridať do obľúbených

Pes Reťazca Vodítku, Kožená Rukoväť,

Zbrusu nový reťazec vodítku,garancia vysokej kvality.

Chrómová oceľ reťazca vodítku,ťažkých. PU Kože ručne popruh,mäkké,nie tuhé Veľkosť: M: Reťazca priemer: 5 mm,celková dĺžka: 50 cm(20"),remienok na ruku, šírka:3,5 cm(1.5")

O POŠTOVNÉ Čína Príspevok Air Mail pre objednávku balík (≤ 2 kg), DHL, EMS alebo UPS kuriérom na objednávku balík(>2 kg). Kontaktujte nás, ak si nie ste istí, či je, aby package nad 2 kg. Nemáme loď na sobotu alebo v nedeľu. Všetky objednávky sú odoslané do 1-7 pracovných dní od ich zaplatenia. Sledovacie Číslo bude poskytnuté po vaša objednávka bola odoslaná.

O SPÄTNÚ VÄZBU

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 Hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O NÁVRAT Budeme kontrolovať kvalitu každého pc pred expedíciou, aby sa zabránilo vrátiť fordefective alebo nesprávne. Takže po obdržaní tovaru, prosím, skontrolujte, Či existujú nejaké poškodenie, prosím, nárok na náhradu škody na kuriérska spoločnosť okamžite .(My budeme pomáhať v žiadosti) Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Upozornenie: nie Sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou.

Štítky: Pet Cestovné Vody Misa, reťaz spp, maznáčik slon na predaj, Lacné pet cestovné vody misa, Vysoko Kvalitné reťaze spp, Čína maznáčik slon na predaj Dodávateľov.

Vzor Pevné
Druh Pes na vodítku
Materiál Kožené
Názov Značky Beirui
Veľkosť M
Funkcia pes reťazca vodítku
Sezóna Všetky Ročné Obdobia
Golier Typ Základné Obojky, Štipka Obojky
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pes, Pet Školenia Vodítka Vedie Zlaté Chrome Reťazca S Kožená Rukoväť

Pes, Pet Školenia Vodítka Vedie Zlaté Chrome Reťazca S Kožená Rukoväť

Súvisiace produkty

Porovnať