Čipky Flower Nail Art Razenie Šablóny Nepatrný Kvetinový Pečiatky Dosky Nechtov Lisovacích Nástrojov QA94

Nový produkt

Skladom

€1.23

Pridať do obľúbených

Špecifikácia: 100% nové maloobchodné Veľkosť: priemer 5,5 cm Obsah balenia : 1pc Nail Art Pečiatky Šablóny QA94 Pokyny: doska je krytý tenký priehľadný ochranný film, prosím, odstráňte film pred použitím, tak, že lak na nechty môže preniesť stamper. Funkcie : 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné nechty) 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn. Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb. Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po stamping nail art, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.

Ako to urobiť nechty razenie: spätná Väzba & Služby: 1) Kupujúci je skoro potvrdenie prijatia tovaru bude veľmi ocenil. 2) Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. 3), Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť sporu, ak máte nejaký problém s našimi tovaru alebo služby. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytne vám s našou najlepšou služieb zákazníkom. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky). Platby: 1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna. Alebo nie,prosím opravte to pred vykonaním platby. 2) Prosím, zanechajte správy pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti,atd.). Poštovné a Odovzdanie Podmienky: 1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK. Všetky objednávky nižšie $2 sú dodávané prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a sledovacie číslo len možné skontrolovať v Číne. 2) tovar bude odoslaný najneskôr do 7 dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. 3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné (pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšinu krajín v rámci 10 až 35 dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až do 45 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 40 pracovných dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 5) Prepravná môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu, dúfam, že by ste mohli pochopiť a byť trpezlivý.

Štítky: nástroj sterilizátor, Nástroj pack, nástroj broskyňa, Lacné nástroj sterilizátor, Vysoko Kvalitný nástroj pack, Čína nástroj broskyňa Dodávateľov.

Množstvo 1pc
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Typ Šablóny Lisovanie
Veľkosť 5.5cm
Položka Druh Šablóny
Hmotnosť 20g
Číslo Modelu Šesť sto dvadsať päť
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Čipky Flower Nail Art Razenie Šablóny Nepatrný Kvetinový Pečiatky Dosky Nechtov Lisovacích Nástrojov QA94

Čipky Flower Nail Art Razenie Šablóny Nepatrný Kvetinový Pečiatky Dosky Nechtov Lisovacích Nástrojov QA94

Súvisiace produkty

Porovnať