Najlepšie dlhý rad sniper 10-40 x56 jeden hliníka, 35 mm trubica dlhý očný reliéf lov pamiatky optika pre terčovú streľbu riflescope

Nový produkt

Skladom

€217.59

Pridať do obľúbených

35mm Dia. Jeden AluminumTube Dlhý Očný Reliéf 10-40X56 Dlhý Rad Pušku Pamiatky Optika na Cieľ a Súťaž Strelcov

Ideálny pre veľký rozsah činnosti, na základe veľké objektívu a mimoriadne zväčšenie pružnosti.

Fantastické pre 1000yards 2 000 Metrov Streľba & Lov!

35mm monotube s vysokou presnosťou určené na Cieľ a Súťaž Strelcov!

Špecifikácia: SECOZOOM riflescope 10-40X56 s 56 MM cieľ 10-40X56 som lluminated Mil-dot reticle Top-let kvality,sušič rozštiepenie presnosti Mil dot reticle Waterproof, fogproof a shockproof Cieľ Štýl Úpravy Gombíky s Veži Jeden kus Eloxovaný Hliník Hlavné Trubice Multi-vrstvené Zelený Objektív 35mm Trubice Ideálny na ťažké,hard-biť, veľký kaliber pušky používa pre predĺžené intervaly,napríklad .223 .308, 50 BMG a 338 lapua magnum

Špeciálne Funkcie

1. Kované a obrobenie jednej monotube konštrukcie, 6061-T6 tvrdenej hliníkovej zliatiny a dosiahnuť vysokú pevnosť, dlhú životnosť a odolnosť voči otrasom.

2. Extra Nízky Rozptyl sklo, opticky bezchybný asférické a aprochromatic šošovky kombinovať sústrediť svetlo vlnovej dĺžky pozdĺž rovnakej ohniskovej rovine poskytnúť v blízkosti

Abbe svetla rozptyl a index lomu je 61.3

3. Vlastnícke šošovky, multi-vrstvou technológia prináša lepšie ako 95.9999% priepustnosť svetla cez rozsahu

4. Plne vodotesný-šošovky majú provy a kormy O-krúžok tesnenia

Údaje o výkonnosti

Rozsah výkonu: 10x-40x

Hlavný Cieľ: 56mm

Okulára Priemer: 37mm

FOV(ft@100yds): 10'-2.5'

FOV(M@100M): 3,4 m-0,9 m

Objektív Množstvo: 11

Celková Dĺžka: 460mm

Zameranie Typ: Bočné Zameranie

Očný reliéf(v): 4.1-3.3"

Reticle:mil dot

Rúrky dia.(mm): 35 mm

Okulára Dia.(v): 1.77

Povrch: Matný Povrch

Diopter Úprava: -3.2~+2.1

Windage Rozsahu(v): +-20MOA

Výškové Rozpätie(v): +-20MOA

Kliknite na položku Hodnota: 0.125 MOA

Štruktúra: 1 ks monoblokov

Hydroizolácie: Mil Spec Ponorenie

Fogproofing: Život

Odolnosť voči otrasom: 3000-5000g

Osvetlenie: Červená, Zelená, Čierna

Balenie zoznam: Dodáva sa s • Rozsah platnosti • Flip up Objektív Čiapky • Optika čistiaca handrička • Používateľská Príručka CR2032 batéria nie je v cene, pretože batériu nie je možné zaslaný spolu s riflescopes a je ťažké prejsť cez colnicu. Niektoré prepravu spôsobom nemôže poslať batérie. Anti-shock bublinkové fólie balenie. Udržať vašu objednávku neporušené. Poznámka:

OEM vaše logo

Ďalších našich produktov, prosím, kliknite na položku zobraziť: V druhej ohniskovej rovine(RFP) 4x zoom: 6x zoom: 8x zoom: 10x zoom: 12x zoom: 14x zoom: Extra-nízka disperzia sklo: prvý ohniskovej rovine(FFP) 10x zoom: 4x zoom: 6 x zoom:

Rozsah pripojí:

Rôzne modely, ktoré poskytujeme customizated/private label/OEM/ODM rozsahu s akýmkoľvek reticle sa vám páči: MIN 100units

Q&A Poznámky 1.Ak nepremokavé riflescope môžete získať prístup k vode, alebo nie?

Na riflescopes z nás môže udržať pracovné dokonale pod vodou. Však upozorňujeme na skutočnosť, že v záujme predĺženie životnosti, prosím, suché s objektív handričkou a dať do vlhkosť-zadarmo a suchom prostredí po namočili.

Neumiestňujte vo vlhkom prostredí na dlhú dobu. Uchovávajte v Suchu s desikant. 2.Použitie Rozsahu Pripojí Správne

Ak rozsahu je vždy vzadu veľmi tesne, môže to spôsobiť, rozsah trubice deformácie. Nemusíte klip montážne krúžky príliš pevne, môžete skontrolovať, či optika vzdialiť po desiatich oheň. Ak posunutie, robiť úpravy podľa toho.

Po každom strieľať, uvoľnite skrutku úchytiek nechať rozsah relaxovať tak, ako minimalizovať stres rozsahu. Rozsah bude len potrebné zdôrazniť, pri ich používaní.

Keď si dať preč svoje pušky, nenechávajte pušky stlačením na riflescopes, pretože ťažký hmotnosť pušky bude pravdepodobne spôsobiť poškodenie úchytiek alebo rozsahy. Nenechávajte ostatné položky stlačením na odbory, ani najmä pušky a šošovky sa dostal stlačené alebo spôsobiť skrutku uvoľnil v tranzite od šok a naraziť. 3.Inštalácia z Nfs

Keď nájdete windage a nadmorskej výšky veže dosiahli maxi limitu, ale odchýlka bullet je veľký, prosím, skontrolujte, či vaše montážne krúžky, uistite sa, že rozsah je v strede montážne krúžky bez č bočné sily, ktoré spôsobujú neprekonateľné nápravy drôt rozsahu a pušku. Ukázal na obrázku nižšie, bočnej sily môžu spôsobiť neprekonateľné centrálneho bodu montážne krúžky a hlavným bodom odbory, a spôsobiť vplyv chyba.

Správna Inštalácia:

Nesprávna Inštalácia, ako je to uvedené nižšie:

4.Ako na pozorovanie paralaxy?

Paralaxy je stav, ktorý nastane, keď obraz cieľ nie je zameraná práve nesúlad strelcov pozor na reticle rovine. Táto podmienka sa vyskytuje vo všetkých rozsahoch. Paralaxy je viditeľné, ako zjavný pohyb medzi nitkový kríž a cieľ, keď sa strelec sa pohybuje ich hlavy a zmeny oko zosúlaďovaní právnych predpisov v rozsahu.

Vyššie zväčšenie viac viditeľné to je.

Bez akejkoľvek pušky, pohyb vašich očí, okolo za rozsahu. Ak hľadáčiku zobrazia sa pohybovať na cieľ, paralaxy nie je nastavený na rozsah cieľ, ktorý používate.

SECOZOOM odbory vybavený nastaviteľným paralaxy gombík môže napraviť to vôbec yardages.

Na tejto strane paralaxy gombík sa nachádza oproti windage gombík na druhej strane priestor pre modely s nastaviteľným paralaxy. Na paralaxy bude stanovená na 100 metrov.

Ak vašom hľadáčiku presun doprava na cieľový obraz, keď sa pohybujete hlavou doľava, obrázok, miesto musí byť ďalej ako nitkového kríža. Vytiahnuť obrazu v rovine, skrutky cieľ bell v (proti smeru hodinových ručičiek) tak, že cieľ sa presunie bližšie k vám.

Štítky: pohľad optikou, dlhý očný reliéf, Očný Reliéf, Lacné pohľad optikou, Vysoká Kvalita dlhý očný reliéf, Čína očný reliéf Dodávateľov.

voda/Fogproof Áno
Dĺžka (mm) Štyri sto štyridsať päť
MOA/kliknite na tlačidlo 0.125
Rozsah zaostrenia (YDS) 12-neobmedzený
Očný Reliéf (v) 4.1~3.3
Očné šošovky priemer (mm) 37mm
Mian priemer tela (v) 1.37 v (35mm)
Číslo Modelu 10-40 x56
Výškový rozsah pohybu 40
Názov Značky secozoom
Funkcia Objektív
Výstup Žiaka (mm) 5.6~1.4
Druh Puška
Počet objektív 11 ks
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.4kg (3.09lb.)
Veľkosť Balenia 52cm x 13cm x 12cm (20.47in x 5.12in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najlepšie dlhý rad sniper 10-40 x56 jeden hliníka, 35 mm trubica dlhý očný reliéf lov pamiatky optika pre terčovú streľbu riflescope

Najlepšie dlhý rad sniper 10-40 x56 jeden hliníka, 35 mm trubica dlhý očný reliéf lov pamiatky optika pre terčovú streľbu riflescope

Súvisiace produkty

Porovnať