Tignish 50 Listov/Veľa Zmiešané Zvierat Vody Transfer Na Nechty, Nálepky, Nálepky Umenie Tipy Dekorácie Manikúra Nálepky Ongles Nástroje

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Funkcia: 100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné Farba: Zmiešané farby 50 Listov Zmiešaných Vody transfer na Nechty, Nálepky obtlačky(návrh nebude tiež rovnaké ako obrázky,to bude tiež zmeniť) Ľahké urob si sám Doma a Salon - Vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie Skvelé pre nail art decoration v kombinácii s nechty, UV gel, akrylové nechty, medzi ostatnými. Jednoduché aplikovať na prírodné, alebo umelé nechty, Kúzlo, ktoré Robí Nádherné Nechty Umenie Používaní: 1. Umývanie vaše nechty dobre a suché throughly. 2. Peel off a design podľa vášho výberu z nálepka list. 3. Miesto vybrané nálepky na necht. 4. Stlačte ticho tak, aby nálepka je dobre prilepené na vaše nechty. 5. Uplatňovať kabát na nechty na ochranu nálepka pre dlho-trvajúce profesionálna manikúra vzhľad. 6. Teraz ste pripravení na predvádzanie vašich krásne manikúru. Balenie Obsahuje: 50 Listov/Lot * Voda Transfer Na Nechty, Nálepky. Farba Informácie:

1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie.

3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,debetná karta Maestro,WebMoney a bankový prevod. O Preprave:

1.Prosím, uistite sa, že ste použiť úplný názov , správnu adresu a telefónne číslo.

2.Zašleme tovar na sklade-do 2-5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. Všetky výrobky sú 100% pôvodnej NOVÉ a testované pred zásielky.

3.Sme mať loď Čína Príspevok air mail a Švédsko Príspevok. A môžete uhradiť náklady expresná doprava (asi 3-7days, aby sa dospelo) sami, ak budete potrebovať produkt naliehavo. Prosím, kontaktujte nás.

4.Ak nemáte to v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo let zápchy. Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky. O Spätnej Väzby:

1.Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás.

2.ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek problémy, prosím nechajte nám správu alebo poslať list vo vnútri stanice, odpovieme vám do 24 hodín. Môžete sa taktiež rozprávať s naším TradeManager : cn1514389580rpgo. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Štítky: 50 listov, Na Nechty, Nálepky, Nálepky, nálepky ongles, Lacné 50 listov, Kvalitné nechty, nálepky, nálepky, Čína nálepky ongles Dodávateľov.

Položka Druh Nálepku & Odtlačkový
Množstvo 50pcs/veľa
Číslo Modelu NST-014
Materiál samolepka papier
Názov Značky tignish
Veľkosť 6.1CM*5.3CM
Štýl Mix Rôznych Štýl
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Tignish 50 Listov/Veľa Zmiešané Zvierat Vody Transfer Na Nechty, Nálepky, Nálepky Umenie Tipy Dekorácie Manikúra Nálepky Ongles Nástroje

Tignish 50 Listov/Veľa Zmiešané Zvierat Vody Transfer Na Nechty, Nálepky, Nálepky Umenie Tipy Dekorácie Manikúra Nálepky Ongles Nástroje

Súvisiace produkty

Porovnať