Top Kvalita Moana Waialiki Maui Heihei Zbrane, Svetlo, Zvuk, Šable Rybárske Háku Akčné Figúrky Hračka Pre Deti Darček

Nový produkt

Skladom

€4.34

Pridať do obľúbených

Popis:

Moana Waialiki Maui Heihei Zbrane, Svetlo, Zvuk, Šable Rybárske Háku Akčné Figúrky Hračka Pre Deti, Darčeky hudba je hudba téme teraz!!!!dobrá správa! Vlastnosti: Veľkosť: cca 40 cm položky Bez batérie(AA),ďakujem.

pls poznámka : svetlo môže byť v zelenej farbe alebo červenej farby,stačí zaslať na náhodne!

Poštovné Všetky položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 48 hodín po tom, čo sme dostali vašu platbu. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a Sviatkov sú expedované nasledujúci pondelok alebo pracovný deň. Prosím, vezmite na vedomie, že dodania tovaru je predmetom odkladu, ako sme na milosť a nemilosť Čína príspevok a vagaries zlého počasia. Doprava zadarmo položiek poslať www.haix.sk Štandardná Doprava. Ak nutne potrebujete tento trik,prosím, zvoľte prepravu spôsobom vyjadriť(DHL/FedEX/EMS) - Dodacia lehota www.haix.sk Štandardné Shippinng,bude to trvať asi 15-60 dni dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) pre DHL/FedEX/EMS Poštovné,bude to trvať asi 7 až 15 dní dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) Počas China shipping vrchol sezóny, poštovné podľa www.haix.sk Štandardné Shippinng bude meškanie niekoľko dní. Ak ste nedostali pozemok v tieto plánované dní po rozošleme vašej objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť pomôcť vám, aby ste si skontrolujte dodacie informácie a vyriešiť problém za vás. Spätná väzba Vaše postive spätná väzba je pre nás VEĽMI dôležité.Máme pocit, ako keby ste nám môže dať 5 hviezd služby a budeme naozaj greatfully. Sme vždy vrátiť pozitívnej spätnej väzby aj pre vás. Ak nie ste spokojní s našimi trik, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu,aby sme mohli problém vyriešiť za vás.

5065587508344041 Hot USA $ 20.00 /kus USA $ 14.89 /kus $ 15.00 usd /kus USA $ 9.00 /kus NÁS 22,99 dolárov /kus USA $ 10.80 /kus USA $ 12.50 /kus USA $ 29.99 /kus USA $ 8.20 /kus $ 15.00 usd /kus USA $ 9.20 /kus USA $ 13.98 /kus

Štítky: obrázok hračka, Akcia Obrázok Hračky, Hračky Pre, Lacné obrázok hračka, Vysoká Kvalita akcia obrázok hračky, Čína hračky pre Dodávateľov.

Upozornenie Preč Z Ohňa
Tým, Animácie Zdroj Western Animiation
Názov Značky ZQION
Rozsahu Iné
Pohlavie Unisex
Materiál PVC
Položka Druh Model
Stav V Sklade
Tému Film a TV
Komoditné Atribút Hotové Výrobky
Rozmery Iné
Číslo Modelu p-2031
Bábky Typ Model
Verzia Druh Iné
Veľkosť other
Mfg Poradové Číslo Model
Diaľkové Ovládanie No
Vojak Príslušenstvo Vojak Hotový Výrobok
Ukončenie Stupeň Hotové Výrobky
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.21kg (0.46lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Top Kvalita Moana Waialiki Maui Heihei Zbrane, Svetlo, Zvuk, Šable Rybárske Háku Akčné Figúrky Hračka Pre Deti Darček

Top Kvalita Moana Waialiki Maui Heihei Zbrane, Svetlo, Zvuk, Šable Rybárske Háku Akčné Figúrky Hračka Pre Deti Darček

Súvisiace produkty

Porovnať