Predaj Medzinárodný Štandardný DMX 240 Radič Kontroly Pohyblivé Hlavy Led Par Fáze Svetlá Konzoly DJ 512 Dmx Regulátor Zariadenia

Nový produkt

Skladom

€121.16

Pridať do obľúbených

TopBrite Business Pripomienka Všetky ceny sú zahrnuté náklady na dopravu. Zasielateľ sa počíta podľa www.haix.sk systém priamo. Takže ak si myslíte, že zasielateľ je príliš vysoká, prosím kontaktujte predajcu na kontrolu a dostať čo najnižšie ceny. Ak zistíte, že vaša krajina nie je možné doručiť, prosím, kontaktujte predávajúceho skontrolovať a ponúkajú konečné náklady. Všetko najlepšie ceny sú založené na množstve. Takže kontaktujte predávajúceho voľne dostať čo najnižšie ceny s nákupom množstvo. Sme výrobca fáze svetlá nad 15 rokov, akceptujeme OEM alebo ODM produkty. Takže kontaktujte predávajúceho voľne do vyšetrovacej fáze svetlá, ktoré môžete nájsť v našom obchode. Prijímame Paypal, Wester Union, TT bankovým prevodom platby príliš okrem Alipay. Tak povedzte nám, čo je výhodnejšie pre vás. Dokončite, prosím, platbu najneskôr do 3 dní po miesto, aby tovar poslať čoskoro.

Doprava zadarmo, Predaj Medzinárodný Štandardný DMX 240 Radič Kontroly Pohyblivé Hlavy Led Par Fáze Svetlá Konzoly DJ 512 Dmx Regulátor Zariadenia , Loď, DHL, TNT, UPS, FEDEX alebo Iné Spôsoby voľne do 3 dní.

TopBrite Špecifikácia Výrobku

* 12 skenery 16 kanálov každý

* 6 programovateľných naháňačky mať 30 bánk každý

* 30 bánk má 8 programovateľných scén každý

* 8 jazdca pre ručné ovládanie kanálov

* 2 priraditeľný kolesá pre ľahký pohyb

* Súbor s výpisom umožňuje, aby sa údaje odoslané na prijaté medzi 2 jednotkami

* Automatický režim, program, kontrolujú rýchlosť a fade čas jazdcov

* Všetky fade čas, nastaviteľné

* V fade režim, VŠETKY (všetky kanály) alebo X/Y len by mohla byť vybraná samostatne.

* Reverzibilné DMX kanálov, ako reagovať v opozícii k ostatným chase

* 8 kanálov, alebo 16 kanálový režim

* Jemné nastavenie kolieskom PAN a TILT

* Zatmenie master tlačidlo

* Manuálne prepísať tlačidlo umožňujú uchopiť akékoľvek zariadenie on the fly

* Midi kontrolu nad bankami, naháňačky a zatmenia

* DMX polarita výber

* Výpadku pamäte

* Hmla stroj konektor

* LED lampa konektor

* Príkon: DC 9-12V 1000mA

* Pracovné napätie: AC100-240V/50-60HZ

* Audio vstup: pomocou vstavaného mikrofónu alebo riadok v, 100mv-1vpp

* DMX vstup/výstup: 3 pin samec/samica XLR

* Midi in: 5 pin násobných

* Rozmer (mm): 482 × 190 × 90

* Čistá Hmotnosť: 2.6 kg

Až CE normy, UL štandardu a GB 7000.15-2000 standard

Balík obsahuje: 1pc DMX Konzoly s inštaláciou 1pc Príručka 1pc napájací kábel 1pc DMX signálu, kábla

TopBrite Fotografie Produktov

Vážení zákazníci, sme stále predaj RO radu konzol, ktoré 100% kópia pôvodného okrem loga. Tak vitajte na otázku, ak ich potrebujete. Nemusíte kupovať chudobných tie od druhých, bez akýchkoľvek záruku kvality. Pozri nižšie najnovšie spätnej väzby od zákazníkov zlé príkaz krídla po porovnať s našimi. Prosím, že sme svojimi najlepšími spolupracovník.

TopBrite Viac Pozornosti sa Prosím uistite, že váš prijímač adresa potvrdená v www.haix.sk je použiť pre túto objednávku. Posielame tovar nad 2kgs DHL, TNT, UPS, FEDEX alebo Iných rýchlo express. Normálne, zákazníkov prednosť vyhlásiť menej hodnota na faktúre na zníženie dovozu dane. Tak prosím zanechať správu, aby nám vyhlásiť, sumu pri mieste, poradí, vďaka. Akékoľvek dovozné poplatky, dane, clá alebo iné dovozné poplatky nie sú zahrnuté v cenách a nákladné, tak sa prosím informujte u svojho vlastného spoznať pred mieste objednávky. Naše Produkty sú všetky tovar, elektronika. Takže sú fragil produkty. Dali sme fragil poznámky na každý balík. Prosím, uistite sa, že balík je dobre pred podpisom prevziať tovar. Ak balík alebo tovaru je zničený badlly pri preprave, prosím, fotografovať, ako záznamy a odmietnuť prijať ich a kontakt kuriérom alebo predávajúci, na prvý krát. Všetky naše tovaru 1-3 roky záruku kvality, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou tovaru, nás prosím kontaktujte na prvýkrát, budeme sa snažiť vyriešiť ich do svojho uspokojiť. Máme profesionálne inžinier a sme venovať viac pozornosti venovať po službe. Takže naozaj sa nemusíte obávať sa ho. Sme eagering získať 5 hviezdičiek spätnú väzbu, to je veľmi dôležité pre nás. Nenechávajte negatívnu spätnú väzbu skôr, kontaktujte nás na vyriešenie problému. Podnikanie je obtiažnosť pre nás a dúfame, že môžu zákazníci získať uspokojiť tovaru a služieb, ako mať zlú náladu.

Štítky: etapa osvetlenie konzoly, led par fáze svetlá, dmx 240, Lacné fáze osvetlenie konzoly, Vysoko Kvalitné led par fáze svetlá, Čína dmx 240 Dodávateľov.

Záruku kvality 1 rok
Funkcia 12 skenery 16 kanálov každý
Štýl DMX Fáze Svetlo
Názov Značky minimálna
DMX in/out 3 pin samec/samica XLR
Číslo Modelu C013
Pôvodné miesto Guangzhou, Čína
stmievač 0-100% stmievanie
Napätie 90-240V
Konektory Hmla stroj konektor, LED lampa konektor
Názov produktu
Položka Druh Etapa Svetelný Efekt
Moc 10W
DMX kanálov 192 kanálov
Konektor Typu EÚ Zástrčku, NÁM Zástrčku, AU Zástrčku, UK Plug
Banky 30 bánk má 8 programovateľných scén každý
Príležitosti Profesionálne Stage & DJ
pracovné napätie AC100-240V / 50-60HZ
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Veľkosť Balenia 50cm x 20cm x 15cm (19.69in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Predaj Medzinárodný Štandardný DMX 240 Radič Kontroly Pohyblivé Hlavy Led Par Fáze Svetlá Konzoly DJ 512 Dmx Regulátor Zariadenia

Predaj Medzinárodný Štandardný DMX 240 Radič Kontroly Pohyblivé Hlavy Led Par Fáze Svetlá Konzoly DJ 512 Dmx Regulátor Zariadenia

Súvisiace produkty

Porovnať