GerTong 9H Tvrdeného Skla Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro Redmi 5A 4A 3S 3 Pro 2 Poznámka 2 Mi5 Pro Mi4 Mi4C Mi4i Screen Protector Film

Nový produkt

Skladom

€0.68

Pridať do obľúbených

2.5 D 9H Tvrdeného Skla Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro 150mm Verzia Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pre Xiao Redmi Poznámka 2 Pre Xiao Redmi 4A Pre Xiao Redmi 3 3S Pre Xiao Redmi 3 Pro Pre Xiao Redmi 5A Pre Xiao Mi5 Pre Xiao Mi4 Pre Xiao MI4C Screen Protector Kryt Telefónu Film s Súpravy na Čistenie

Špecifikácie: Kompatibilné Model Mobilného Telefónu: Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro 150mm Verzia , Pre Xiao Redmi Poznámka 3, Pre Xiao Redmi Poznámka 2, Pre Xiao Redmi 3, Pre Xiao Redmi 2, Pre Xiao Redmi 3 Pro, Pre Xiao Redmi 3S, Pre Xiao Mi5, Pre Xiao Mi4 MI4i MI4C .Pre Xiao Redmi 4A , Pre Xiao Redmi 5A Materiál: Tvrdené Sklo Pôvodnej Krajiny: Shenzhen Čína Hrúbka: 0.3 mm Tvrdosť: 9H Transparence: 99% Rad: 2.5 D

Informácie O Produktoch :

Keď dostanete tovar, ak výrobky, drvené alebo nie uspokojiť s ňou, prosím neotvárajte sporu,prosím, Kontaktujte nás , budeme sa bude riešiť otázka pre vás, akonáhle je to možné.

O Preprave :

1.Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar, prosím neotvárajte sporu, a kontaktujte nás, prosím ! Budeme rozšíriť dátum doručenia pre vás.

2.Ak objednávku celkovej ceny

3.Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo "www.haix.sk Štandardná Metóda", a pridať peniaze na sledovanie. Viac Informácií O Produkte, Pre Xiao Redmi:

Ako Používať

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.Zaručujeme, loď tovaru sa v priebehu 3-5 dní po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 60 dní,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

1.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

2.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali.

Bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: Tvrdené Sklo, sklo pre xiao, 9H tvrdené sklo, Lacné tvrdené sklo, Vysoko Kvalitné sklo pre xiao, Čína 9h tvrdeného skla Dodávateľov.

Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi 5A Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro 150mm verzia
Edge-to-edge Pokrytie No
Ochranná Fólia Pre Xiao Redmi Poznámka 2 Telefón Prípadoch Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro 150mm Verzia
Názov Značky GerTong
Balík Obsahuje Premium Tvrdeného Skla s Súpravy na Čistenie
Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi 3S Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi 5A 4A
Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi 2 Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi Poznámka 3
Tvrdené Sklo Pre Xiao Mi5 Mi 5 Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi 4A Pre Redmi 3
Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi Poznámka 2 Tvrdené Sklo Pre Xiao Mi5 Mi 5
Funkcie Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
farba Pre Xiao Mi4, Pre Xiao Mi4C Mi4i, Pre Xiao Mi5, Pre Redmi 2, Pre Redmi 3, Pre Redmi 3 Pro, Pre Redmi 3S, Pre Redmi Poznámka 2, Pre Redmi Poznámka 3, Pre Redmi Poznámka 3 Pro, Pre Xiao Mi4s, Pre Redmi 4A, Pre Redmi 5A
Použitie Mobilný Telefón
Kompatibilný Telefón Značky xiao
S Maloobchodných Balíkov No
Druh Predné Film
Funkcia Anti-Scratch, Anti-Olej,Anti-Výbuch,9H Tvrdosť,2.5 D,HD
Screen Protector Pre Xiao Redmi 4A Tvrdené Sklo Pre Xiao Mi5 Mi4 Pre Redmi 3 3S Pro
Package Áno
Screen Protector Pre Xiao Mi4 Tvrdené Sklo Pre Xiao Mi4C Mi4i
Kompatibilný Model Xiao Mi Note 2,Mi5,Redmi 4A,Redmi 3s,Redmi Poznámka 3 Pro, Redmi Poznámka 3,Mi 4
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

GerTong 9H Tvrdeného Skla Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro Redmi 5A 4A 3S 3 Pro 2 Poznámka 2 Mi5 Pro Mi4 Mi4C Mi4i Screen Protector Film

GerTong 9H Tvrdeného Skla Pre Xiao Redmi Poznámka 3 Pro Redmi 5A 4A 3S 3 Pro 2 Poznámka 2 Mi5 Pro Mi4 Mi4C Mi4i Screen Protector Film

Súvisiace produkty

Porovnať