MCO Bežné Nadrozmerné Batwing Plus Veľkosť Womens Šaty Ultimate Jednoduché Tunika Šaty Módne Veľká Veľkosť Slouchy Ženy Oblečenie 6XL 7XL

Nový produkt

Skladom

€16.28

Pridať do obľúbených

Vitajte V Našom Obchode

P l u s - size modelky, nechty vašej novej sezóny v móde ciele s nové tvary a exclusives pre (USA) veľkosti 14 - 2 0 z MCO Obchodu .

Náš obchod predstavuje kolekciu plus veľkosť oblečenie na doplnenie plnšie postavy. Naše upraviť, denim,lo ungewear a occasionwear má veľké dňa na deň-noc kilometrov.

Ponúkame vysokú kvalitu položky s konkurenčné ceny a najlepšie služby pre zákazníkov, Ple ase nemajú v porovnaní našich produktov nižšiu cenu výrobku, používame len dobrý materiál a poskytovať vysoko kvalitné položky, neváhajte, je hoden, aby si ju kúpiť hneď teraz !!!!!

O VEĽKOSTI:

1.Ázijské o veľkosti 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí. prosím, aby 3-4CM sa líši vzhľadom na ručné meranie(merania ;

2. P prenájmu ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou. Prívesok, veľkosť niekedy môže byť väčší ako naše popis veľkosť, pretože tie sú pre Čínske veľkosť !

3. Ak máte pocit, ťažké vybrať vhodné veľkosti ,môžete neváhajte a kontaktujte ma pred vami, aby sme to vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

Ak nie sme spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a nedávajú nám negatívne alebo fyzická spätnú väzbu, musíme dať uspokojivé riešenie. Spätná Väzba & DSRs (Podrobné Hodnotenia Predajcu).

Sme závislí na našich povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, Vaše pripomienky a Hviezdy sú pre nás veľmi dôležité, ako lepšie Hviezdy skóre vplyv na náš vyhľadávač umiestnenie na .

Platby

Len prostredníctvom www.haix.sk Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované prostredníctvom našich bezpečných platobných procesorov . Kontaktujte nás, ak si nemôžeš vykonať platbu bezodkladne. Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

- Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Zásielky

Vďaka za vašu cenovú ponuku.

- Budeme loď vašej objednávky do 1-7 pracovných dní po platby vymazané.

- Položka dodané z via čína Príspevok Letecky, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 dní.

Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 35 dní. Ak nechcete prijímať položky po 35 dní, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

- Tovar zasielame na adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Z hľadiska rozsahu

Návrat & Vrátenie Peňazí

- Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

- Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

Kontaktujte nás

Štítky: Plus Veľkosť Ženy Šaty, Móda ženy šaty, ženy šaty, Lacné plus veľkosť ženy šaty, Vysoko Kvalitné módne ženy šaty, Čína ženy šaty Dodávateľov.

Vzor Typ Pevné
Výstrih O-Krku
Veľkosť XXXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
Názov Značky ZHIYU
Rukáv Štýl batwing rukáv
Pohlavie Ženy
Sezóna Jeseň
Štýl Punk štýl
Číslo Modelu MCO
Silhouette Voľné
Rukáv Dĺžka(cm) Tri Štvrtiny
Dekorácie Žiadne
Dĺžka Šiat Podkolienok
Materiál Polyester
Pasu Prírodné
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MCO Bežné Nadrozmerné Batwing Plus Veľkosť Womens Šaty Ultimate Jednoduché Tunika Šaty Módne Veľká Veľkosť Slouchy Ženy Oblečenie 6XL 7XL

MCO Bežné Nadrozmerné Batwing Plus Veľkosť Womens Šaty Ultimate Jednoduché Tunika Šaty Módne Veľká Veľkosť Slouchy Ženy Oblečenie 6XL 7XL

Súvisiace produkty

Porovnať