NoEnName Zadarmo shippingHoliday Rôzne Smiešny Klaun Kostýmy pre Dospelých Žena Joker Kostým súťaž: Cosplay Party Zdobiť Klaun Oblek, Kostým

Nový produkt

Skladom

€13.86

Pridať do obľúbených

Máme Loď na celom Svete .

Prepravné spôsob, ako máme: Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Špeciálnu Linku (Aramex, ZTO), atď.

Ak APO/francúzskej polynézie alebo PO. Box, môžeme iba loďou cez Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, ePacket a EMS, sa nemôže použiť, DHL, TNT, UPS, FedEx.

Väčšina doprava Zadarmo položiek (hodnotu pod 80-100usd, hmotnosť pod 2,0 Kg) sú dodávané z Číny pomocou Čína Príspevok leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní.

Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní.

Zvyčajne, ak hodnota položky je vyššie ako 80-100usd, budeme loď sa vyjadriť, ako EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Špeciálnu Linku (Aramex, ZTO), atď.

Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a kontaktujte nás, prosím, do 3 dní po obdržaní vášho nákupu.

Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný, prosím, byť zodpovedný za všetky poplatky, o návrate a reshipping.

Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť a dajte nám vedieť sledovacie číslo.

Akceptujeme alipay tu。

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatné alebo zruší do systému.

Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

My vám tovar poslať do 5-7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

Ruský zákazníkov, musí nám dať príjemcu, úplný názov.

Zásielky Čína Príspevok Letecky za menej ako 2 kg tovar je v 15-25 pracovných dní. Ak potrebujete položku naliehavo, Prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy.Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

3 mesiace Záruka. Kúpiť s dôverou.

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Môžete predávať všetky naše položiek na váš vlastný obchod.

Po získaní objednávky z vášho klienta, môžete zadať objednávku na našej predajni, môžeme loď položky priamo na vašu adresu klienta.

Nechajte nám váš klient doručovaciu adresu a telefónne číslo, ak miesto vašej objednávky a povedzte nám vaše presné požiadavky.

Ak nemáte to v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo let zápchy. Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu.

Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

Všetky e-Maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, Prosím, láskavo vadí váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

Užite Si Nakupovanie Tovaru Z Mojej Obchode!

Štítky: dámske kostým joker, kostým joker, klaun kostým, Lacné dámske kostým joker, Kvalitný kostým joker, Čína klaun kostým Dodávateľov.

Položka Druh Sady
Komponenty Top,Šaty,Kombinézach & Remienky
Veľkosť 4XL, One Size, 5XL
Znaky Klaun
Materiál Polyester
Oddelenie Meno Dospelý
Špeciálne Použitie Kostýmy
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu Klaun-D
Typ Zdroja Pôvodný
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NoEnName Zadarmo shippingHoliday Rôzne Smiešny Klaun Kostýmy pre Dospelých Žena Joker Kostým súťaž: Cosplay Party Zdobiť Klaun Oblek, Kostým

NoEnName Zadarmo shippingHoliday Rôzne Smiešny Klaun Kostýmy pre Dospelých Žena Joker Kostým súťaž: Cosplay Party Zdobiť Klaun Oblek, Kostým

Súvisiace produkty

Porovnať