10M/ks 4 pin RGB predlžovací kábel drôt, kábel pre 5050/3528 LED Pásy pásky Plochý pás s nástrojmi elektrických drôtov

Nový produkt

Skladom

€7.34

Pridať do obľúbených

Kupujúci Ochrana: 1. 100% garantovaná kvalita 2. Nie dodania vám 100% vrátenie peňazí 3. 2 roky zaručujete

Čína Príspevok Registrované Air Mail. Dodacia lehota o 15-60 dni. No dostal sa vám vrátime plnú sumu. Tento prepravu spôsobom možno sledovať až do okamihu odovzdania DHL,FEDEX,UPS,TNT normálne dodacia lehota cca 3-7 pracovných dní. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (ako bothcountries ciel, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako asholidays, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie v tejto veci Cla: budeme deklarovať nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla. Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné. Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, kontaktujte nás. Tak y ou musieť zaplatiť vlastnú du ty keď dostanete balík,pls pochopiť Lode von do 1-2 pracovných dní po overená platba.

10M/ks RGB wries

• Hodnotenie napätie: 300V

• Hodnotenie temperure: -40°c až +80°c

• Izolácia: PVC

• Charakteristika: flexibilná, convinience, montáž, studenej odpor, stabilný výkon, UL758 a UL 1581, ROHS súlad.

• Aplikácia:

sa vzťahujú na domáce spotrebiče, osvetlenie a svietidlá & svetlomet,

elektrické stroje, snímač teploty, vojenský seriál, hutníctvo chemický série, motorové vozidlá & Lode Elektrickej Inštalácie,Počítač atď. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, Paypal, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor escrow . Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené do 3 dní. Ak chcete upraviť celkovú cenu , Prosím, nerobte platby okamžite po umiestnite objednávku. Potom sme sa prispôsobiť, a dám vám vedieť. Položky cene nie je zahrnuté diaľkové poplatkov a cla, alebo žiadne provízie účtované DHLfor vlastnej vôle alebo sklad, skladovanie náklady. Prosím pochopiť. Tks Dúfam, že sa vám bude dať nám pozitívne 5 star spätnú väzbu . Akúkoľvek otázku, prosím, dajte nám vedieť. Pomôžeme vám ho vyriešiť .

O NÁS:

Svetlé-Led je profesionálny LED výrobcu v Číne,Naším cieľom je poskytnúť našim zákazníkom a partnerom, ako napríklad www.haix.sk predajcovia, obchod majitelia, veľkoobchodníci kvalitný tovar za priaznivú cenu; A naše úspory nákladov sa vyplavujú na našich zákazníkov, ako svoj zisk. Dodržiavať zásady "Super kvalita, spoľahlivej služby", sa usilujeme ťažké byť váš dobrý obchodný partner. Sme presvedčení, že spoločné úsilie, business medzi nami porastie v prospech nás oboch. Môžeme vás uistiť, z vysokej kvality, založená na veľmi preferenčnú cenu . Naše Misie: 1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás. 2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod. 3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a competitivenes

Clik obraz bude mať disscount cenu!!! Dúfam, že sa vám príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: kábel mikrofónu, Kvetinový Drôt, kábel pracka, Lacné kábel mikrofónu, Vysoká Kvalita kvetinový drôt, Čína kábel pracky Dodávateľov.

Vodič Typ Pocínované Medené
Druh Izolované
Číslo Modelu Plochý pás s nástrojmi elektrických drôtov
Vodič Materiál Medi
Izolačný Materiál PVC
Aplikácia sa vzťahujú na domáce spotrebiče, osvetlenie a svietidlá & headlam
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 4cm x 4cm (3.15in x 1.57in x 1.57in)
Typ Jednotky veľa (10 Meter/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10M/ks 4 pin RGB predlžovací kábel drôt, kábel pre 5050/3528 LED Pásy pásky Plochý pás s nástrojmi elektrických drôtov

10M/ks 4 pin RGB predlžovací kábel drôt, kábel pre 5050/3528 LED Pásy pásky Plochý pás s nástrojmi elektrických drôtov

Súvisiace produkty

Porovnať