Univerzálny Kovový Aktívne Pero, Ceruzka Tablet Kapacitný Displej Dotykové Pero S Trvanlivé Tip Nib pre iPad Xiao Telefón Počítač PC

Nový produkt

Skladom

€33.18

Pridať do obľúbených

1. Univerzálny 99% Dotykovým displejom -- Nech je váš tablet Pc, Mobilné Telefóny, Značka je všetko, môžete použiť našu stylus a Non-problémy s kompatibilitou, nie je to potrebné, vykonať párovanie, v Porovnaní s Bluetooth kapacitné dotykové pero bude mať nejaké rozdiely v Presnosti. Potrebujete precvičiť písanie, kým si zvyknete na to, zistíte výhody.

2. Elektronické Ceruzka pre písanie poznámok v škole -- S 1.45 mm Meď tip, dobré robiť na písanie alebo kreslenie, prax na chvíľu, dostanete ho ako normálny ceruzkou. Klip vám pomôže skladovanie pero na veci alebo látkové vrecká, viac prenosné.

3. 8-10 hodín pracovného času(Úplné nabitie), Dosť ho používať celý deň. -- Nabíjateľné s 3,7 v 140mah lítiová batéria, 1 hodina celý čas nabíjania. Môžete použiť počítač, powerbank, Adaptér robiť starosti, odporúčame použiť 5V 1A nabíjačka (nepoužívajte 5V 2A Power).

4. Kompatibilné Aplikácie -- odporúčame ProCreate, Papier, Sketchbook, Umenie Nastaviť a tak. Záleží na vašom zariadení, zvoľte hladké a správny, Rôzne Aplikácie, v prevádzke bude mať rôzne účinky, ale urobili sme v našich silách, aby optimalizovať kompatibilitu najlepšie písanie, kreslenie, hranie hier, dotýka.

5. 30 minút -- 30 minút na ochranu napájania a skontrolujte, či váš Lagava ceruzka vlastné dosť batérie. Táto funkcia vám pomôže ušetriť batériu, keď zabudnete vypnúť napájanie.

Poznámka : Náš Univerzálny Lagava Ceruzky oblek pre iPad všetky modely, kovové tip je 1.45 mm, nie je ako ostatní značky perá, ktoré sú 1,8 mm aj 2.0 mm a nemôže pracovať pre iPad všetkých.

--- Univerzálny pre Tablet Pc, Mobilné Telefóny, Auto GPS - - - Poznámka : Nie je vhodný pre elektromagnetické obrazovke zariadenia)

Lagava ceruzka môže byť použitý pre to dotyk inštrukcie namiesto prsta. Veľký grip, ako bežné pero, najlepšie odporúčam ho každému, kto s artritických rukách. Tiež veľká pomoc, keď ste ešte nezískali malými prstami.

BEZ Bluetooth alebo APLIKÁCIE spárovanie potrebné. Jednoducho kliknite na tlačidlo On/Off (pred a po použití.

môžete použiť dotykové pero na poznámky pričom pre školy, alebo čerpá veľa ako umelec

Materiál : Hliníková zliatina

Účinná vzdialenosť : 1,6 mm ( Offset 1-2 mm )

Nie je normálne ceruzky, ktoré používame každý deň, nie je možné vykonať v point-to-point formáte

Batéria : 0.518 wh 3,7 v 140mah

Pracovný čas : 8-10 hodín

Plná doba nabíjania : 1 hodina ( 5V 1A )

Rozmery : 147 x 9 mm

Štítky: dotykové pero, displej dotykové pero, ceruzka tablet, Lacné dotykové pero, Vysoko Kvalitný displej dotykové pero, Čína ceruzky pre tablet Dodávateľov.

Aplikácia Iní,Pda,Tablety
Obrazovky Aplikácie Kapacitný Displej
Package Áno
Názov Značky lagava
Číslo Modelu TTPen-LA820
dĺžka 14.7cm
Materiál kov
Aplikácia Značky Univerzálny
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.125kg (0.28lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Univerzálny Kovový Aktívne Pero, Ceruzka Tablet Kapacitný Displej Dotykové Pero S Trvanlivé Tip Nib pre iPad Xiao Telefón Počítač PC

Univerzálny Kovový Aktívne Pero, Ceruzka Tablet Kapacitný Displej Dotykové Pero S Trvanlivé Tip Nib pre iPad Xiao Telefón Počítač PC

Súvisiace produkty

Porovnať