Philips Zoom NiteWhite Zuby Bieliace Gél 6 kusov 10% 16% 22% AKT Súprava na Bielenie zubov bielenie zubov štandardné súpravy

Nový produkt

Skladom

€56.87

Pridať do obľúbených

štart

koniec

Doprava zdarma na celom svete Hong Kong registrované air mail

!!Predávame 1 zapečatenej krabice Priblíženie Nitewhite 6 kusov verzie v tomto príspevku!!

Môžete si vybrať 10%,16% a 22% v Zoom Nitewhite.

Čo je v krabici 6-syr verzia : 6 striekačky, taška na zásobník, materiál, takže mesiac zásobník (pozri nižšie)

Čo je v krabici 3-syr verzia : 3 striekačky len

!!Predávame 10000 boxy mesačne na celom svete!!

Nestrácajte to!! To je materiál, takže váš šité na mieru mesiac zásobník. Po prvé, budete musieť urobiť mesiac zásobník modul zubár a potom použite tento materiál, aby mesiac zásobník..

Popis: Váš úsmev môže byť viditeľne belšie

S Philips Zoom NiteWhite, vaše belší úsmev môže byť viditeľne belšie rýchlo, s maximálne výsledky už za sedem až 14 dní. Bielenie doma na svojho plánu

Philips Zoom NiteWhite umožňuje bielenie vašich zubov, keď je to najvýhodnejšie pre vás. Stačí nosiť zásobníky na 15 až 30 minút dvakrát denne, v závislosti od vzorca váš zubár odporúča. A nebojte sa, ak vám chýba deň. Môžete spustiť a zastaviť svoj bieliaci program prispôsobiť svoj nabitý program.

Zdravšie, silnejšie smalt

Philips Zoom NiteWhite je domov whitener s výkonom tri: Vytvorenie lesklé úsmev, takže zuby hladšie a lesklejšie a riadenie citlivosti. Znamená to, že váš úsmev zdravšie, ako to whitens zlepšením vášho smalt, ktoré budú jemnejšie a viac lesklé v čase, keď sa dokončiť liečbu.

Perfektné pre váš úsmev

S Philips Zoom NIteWhite, vaše zubné profesionálne robí vlastné zubov zásobník, aby dokonale zodpovedala obrysy vaše zuby. To znamená, že ste dostať rovnaký jasné výsledky v rámci celej úsmev!

Preukázateľne bezpečné a účinné na zuby a ďasná

Philips Zoom NiteWhite je podporená štúdie, ktoré ukázali, že je bezpečné a účinné pre vaše zuby a ďasná. A pretože vaše zubné profesionálne odporúča, to si môžete byť istí, že vaše výsledky budú v súlade a v bezpečí na všetky výplne alebo rekonštrukcie, môžete mať.

Odporúča a sleduje vaše zubné professional

Philips Zoom NiteWhite je odporúčané a sleduje vaše zubné profesionálne, tak viete, že je najlepšie, najzdravšie voľba pre vaše zuby.

14 milión úsmevov a počítanie

Philips Zoom NiteWhite je časť populárnej Philips Zoom zubov rodiny, #1 pacienta-požadované profesionálne bielenie značky, ktoré boli dôveryhodné o viac ako 14 miliónov ľudí, čo už.

Viac:

1. Tam sú Daywhite a Nightwhite v philips zoom 6-syr verziu.

2. Môžete si vybrať 10% ,16% a 22% v nitewhite zatiaľ čo 9.5% alebo 14% v daywhite.

Zákazníka : 1. Všetky ocenené zákazníka sú vítané platiť v iných platobných metód, ako napríklad western union, paypal, bankovým prevodom alebo iným. 2. Ak je akékoľvek telesné poškodenie alebo iné primerané demage o našich produktoch, má 30-dní dodávateľa 's záruky. 3. Zákazník je zodpovedný za to platiť dane a cla, než sa zobrazí na sklade. Ak zákazník potrebujú nás (IGOAL) platiť dane a daň pred prijatím zásob (DDP výraz) , prosím, dajte mi vedieť!! 4. 5-hviezdičkový spätná väzba je pre nás veľmi dôležité po prijatí zásob. Vaša odozva je silný a užitočné pre nás v budúcnosti rozvoja!

Štítky: súpravy súpravy, súprava 10, súprava gél, Lacné súpravy súpravy, Kvalitné kit 10, Čína auta gél Dodávateľov.

Množstvo 1 box má 6 kusov
Číslo Modelu Nitewhite
Materiál Iné
Veľkosť 10% 16% 22%
Položka Druh Zubná kefka
Veková Skupina Dospelí
Názov Značky philips
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Philips Zoom NiteWhite Zuby Bieliace Gél 6 kusov 10% 16% 22% AKT Súprava na Bielenie zubov bielenie zubov štandardné súpravy

Philips Zoom NiteWhite Zuby Bieliace Gél 6 kusov 10% 16% 22% AKT Súprava na Bielenie zubov bielenie zubov štandardné súpravy

Súvisiace produkty

Porovnať