YAOYAO MEDVEĎ Úžasný Overal pre Deti Pekné Pletené Dieťa Dungarees nohavice Dlhé Nohavice Jumpsuit pre chlapca, dievča trakmi

Nový produkt

Skladom

€10.47

Pridať do obľúbených

YAOYAO MEDVEĎ

*Pôvodné Priame - Miestne Značka*

Hot predaj! Vysoká kvalita a nízka cena!

Materiál : Bavlna/ Zrastov

Veľmi dobrá kvalita dungarees, jedinečné pletené oblečenie. To je rozkošný na dieťa.

Veľkosť: 18 M(80) 24M(90) 3T(100) 4t-taktné(110) 5T(120)

Ďakujem moc za nákupy v našom obchode!

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie .Prosím, skontrolujte špecifikácie pred miesto a poriadok. Normálne tam je primerané meranie príspevok vo veľkosti.Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

F Q :

Otázka: Ako by som si mal vybrať správnu veľkosť?

Odpoveď: môžete sa obrátiť na naše veľkosť grafu, zvoliť podľa výšky a hmotnosti dieťaťa veľkosť, ak si nie ste istí, obráťte sa na nás a odporučí správnu veľkosť pre vás.

Otázka: Sú šaty, fotografie skutočné?

Odpoveď: zaručujeme, že všetky naše výrobky snímate v druhu, podobnosť bolo viac ako 90%. Ale tam bude málo farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá. Ak máte pochybnosti našich produktov, kontaktujte nás, prosím, potvrďte ho.

Otázka:Ako sa o kvalitu oblečenia?

Odpoveď:Budeme kontrolovať tovar starostlivo pred odoslaním a snažíme uistite sa, že šaty sú dobré. Keď je to možné, s malý vlákna,prach alebo nepárne veľkosti. Robíme cenovo deti nosia nie luxus. Prosím, že dvakrát pred vašej objednávky.

Otázka:Ako dlho môžem získať svoju objednávku ?

Odpoveď:dodacia lehota závisí od spôsobu logistiky a krajiny. A na dovolenku tiež môže ovplyvniť dodacia lehota.Tak takto logistiky čas je len pre referenčné účely.Ak existuje akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať.

Otázka: Čo ak oblečenie, ktoré som dostal s niektorými problémami,môžem dostať svoju náhradu?

Odpoveď: Áno, samozrejme. Keď nájdete oblečenie máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás v čase. Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom stáť vo vnútri list, dáme vám o uspokojivé spracovanie, akonáhle je to možné.

Poznámka:

Prosím, starostlivo skontrolujte vaše meno,adresu a telefónne číslo,rovnako ako komoditné veľkosť a farbu.Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Ponúkame Čína Príspevok Vzduchu Mailovej služby,sa bude pokiaľ je to možné, rýchly tranzit,Ale vzhľadom na niektoré špecifické faktory a regionálne otázky môže to spôsobiť oneskorenie dodávky,dúfam, že nebudú schopní pochopiť a byť trpezlivý,ďakujem!

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Štítky: overal pre deti, nohavice dlhé, nohavice pre dievčatá, Lacné overal pre deti, Kvalitné nohavice dlhé, Čína nohavice pre dievčatá Dodávateľov.

Číslo Modelu KZ10181
Plná Dĺžka prírodná bavlna
Detské nohavice Overal pre deti
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Názov Značky YAOYAO MEDVEĎ
Fit Typ rovné
Uzavretie Typ Tlačidlo Lietať
Trakmi, deti,'s zime Rozkošný
Zrastov chlapec nohavice
Materiál Bavlna
Dlhé Nohavice dieťa kombinézach
Vzor Typ Pevné
pohodlné Nohavice
Dieťa NÁM Veľkosť 18 M, 24M, 5T, 3T, 4T-TAKTNÉ
Položka Druh Trakmi
dievča nohavice móda
Pohlavie Unisex
Oddelenie Meno Deti
Veľkosť Balenia 33cm x 22cm x 4cm (12.99in x 8.66in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

YAOYAO MEDVEĎ Úžasný Overal pre Deti Pekné Pletené Dieťa Dungarees nohavice Dlhé Nohavice Jumpsuit pre chlapca, dievča trakmi

YAOYAO MEDVEĎ Úžasný Overal pre Deti Pekné Pletené Dieťa Dungarees nohavice Dlhé Nohavice Jumpsuit pre chlapca, dievča trakmi

Súvisiace produkty

Porovnať