Datyson Ďalekohľad Okulára Filter 1.25" M28x0.6 Dvojitým závitom pre Astronomickému Teleskopu Monokulárne Astronómie Astrophotograph

Nový produkt

Skladom

€5.13

Pridať do obľúbených

Produkt Bief: Okulára filtre sú neoceniteľnú pomoc v lunárneho a planetárneho pozorovanie. Znižujú oslnenie a rozptyl svetla, zvýšiť kontrast cez selektívne filtrovanie, zvýšenie definícia a rozlíšenie, znížiť ožiarenie a znížiť únavu očí. Datyson filtre sú vyrobené z vysoko kvalitnej, pevnej rovine paralelných sklenených s vynikajúcou homogenita. Oni antireflexná povlakom, aby sa zabránilo očí bijúce a tieňov. Všetky okulára filtre sú navlečené na nosenie Celestron a väčšina ostatných výrobcu 1.25 palcový okuláre, a ponúka plnú 26 mm jasné clony. Bunky každý filter sú dvakrát závitom, takže sa môžete vrstviť (piggybacked) v rôznych kombináciách. To umožňuje vytvárať rôzne kombinácie farieb a prenosové charakteristiky, alebo mať rovnakú farbu charakteristické, ale s nižšou prenosu. Keď stohovanie farebné filtre, efektívny prenos kombinácia, ktorú si vytvárajú sa rovná súčinu spektrálnej prenosu každý z filtrov používa. Závit veľkosť: M28 * 0.6 mm Rozhranie veľkosť: 1.25 palcov Objektív materiál: Optické sklo Rám materiál: hliníková zliatina Balík obsahuje: 1 x Farebný Filter, Keď si kúpite darčeková sada, dostanete 6 farieb filtre a špeciálneho hliníkového šasi. Poznámka: nepozerajte priamo na slnku, veľmi nebezpečné

O PLATBU

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

O ZÁSIELKE

1)Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.(lode von do 10 dní)

2)Loď cez Čína Príspevok Air Mail,niekedy cez Singapur Post/Swiss Post/Hongkong Príspevok.(Dodacia lehota: 15-35 dní)

Poznámka:vo Väčšine oblastí Brazílie,Ruassia trvať aj viac ako 50 dní,prosím, trpezlivo čakať.

3) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5) Sme schopní prijať akúkoľvek zodpovednosť za colné odkladu alebo dane.Musí kupujúci zodpovedný za dodatočných dovozných ciel,daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov.

O NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ

1) Výnosy prijaté, ak produkt(y) je(sú) nie,ako je popísané, budeme znášať všetky náklady na dopravu, alebo si udržať produkt(y) & dohodnúť vrátenie peňazí s nami.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3)kontaktujte nás, ak nejaké problémy s výrobku(ov), ak máš zásielky ihneď.

O ZÁRUKU

1)kvalita našich výrobkov je zaručená.

2)všetky Naše produkty sú pass Environmentálneho Certifikátu.

O SPÄTNÚ VÄZBU

1) Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: filter 1.25, okulára 1.25, filter ďalekohľad, Lacné filter 1.25, Vysoko Kvalitné okulár 1.25, Čína filter ďalekohľad Dodávateľov.

Druh Monokulárne
Číslo Modelu NewStyleFilter
Názov Značky Datyson
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 13cm x 9cm x 7cm (5.12in x 3.54in x 2.76in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Datyson Ďalekohľad Okulára Filter 1.25

Datyson Ďalekohľad Okulára Filter 1.25" M28x0.6 Dvojitým závitom pre Astronomickému Teleskopu Monokulárne Astronómie Astrophotograph

Súvisiace produkty

Porovnať