Nechty Salon Stroj Šampión Maratón-4 Silné 90 Výkon Motora Vŕtanie 35000 ot / MIN Kefa Handpiece MARATÓN SZP-H37L1 Pôvodné Kórea

Nový produkt

Skladom

€73.92

Pridať do obľúbených

Kórea Pôvodné Maratón SZP-H37L1 Handpiece

Úvod:

1. Viacúčelový micromotor pre laboratórne, šperky, priemysel, krása, hobby.

2. Dobrá práca na leštenie, rezanie, frézovanie, rezanie, brúsenie, odlievacie formy alebo materiálov a konečná úprava povrchu.

3. Jednoduchá a ľahká prevádzka (otočte rukoväť proti hodiny rozumné zmeniť bur a môže byť ľahko obnovená späť do pôvodnej polohy).

4. Ako väčšina highclass úroveň kefa handpiece line-up, môže viesť k absolútnej stabilný výkon.

5. Oblek pre všetky 35000 ot / min striedavé micromotor výkon motora

Funkcie:

* Obsahuje 3/32" chuck štandard

* Novo navrhnutý prachu pečať ochrany a vreteno vyrovnávanie

* Collet chuck 2.35 mm 3.0 mm, 3.175 mm tip veľkosti, aby sa zvolil

* Ot / MIN: MAX 35000 ot / min

* Motor krútiaci Moment : 290 gf.cm

* Výstup: DC 0~30V

Fyzické Detaily:

POZNÁMKA:

1. Ak si objednáte tovar, pls povedzte nám collet chuck veľkosť.

2. Ak ste si nemali nechať odkaz povedzte nám, ktoré chuck tip veľkosť, ktorú chcete, zašleme standle 2.35 mm collet chuck handpiec na vás.

Balenie Zoznam:

1. SZP-H37L1 Handpiece * 1 pc

2. Uhlíkové Kefy * 2 ks

3. Chuck Kľúč * 2 ks

Doprava:

1: tovar bude expedovaný do 10 pracovných dní po platba prijatá v plnej výške, a vymaže.

2: uistite sa, že vaše adresu zápas Alixepress adresu, ako budete platiť.

3: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4: skontrolujte Prosím vašu krajinu je colný úrad, etermine, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

Spätná väzba:

1: Prosím, zanechajte nám Päť Hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu, ak produkt je dobrý. Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, pls nechcem byť neváhajte a dajte nám vedieť, budeme robiť naše veľké úsilie na vyriešenie!

2: Vaša odozva je naša motivácia na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

Vlastné Služby:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov a našich služieb. Náš tím služieb zákazníkom je vždy pracuje v zákulisí, aby prístup k vašim každú potrebu a požiadavku. Sme k dispozícii vaše pohodlie odpovedať na všetky otázky, a to či už prostredníctvom e-mailu alebo live chat. Bez ohľadu na to, aký problém je.

Návrat Politiky:

Návrat do 30 dní je akceptovaná , hoci položka je v dobrom stave.

Vrátenie na výmenu vyžiadanie je k dispozícii iba žiadosti do jedného týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu immediated, keď našiel chybný. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky nie sú refundovateľné. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátiť bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a /alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete je vrátený.

Štítky: maratón handpiece, maratón vŕtačka, maratón nechtov vŕtačka, Lacné maratón handpiece, Vysoko Kvalitný maratón vŕtačka, Čína maratón nechtov vŕtať Dodávateľov.

Množstvo 1 ks
Napätie Universal
Materiál Plastové
Veľkosť 0~35000RPM
Položka Druh Nechty Súbor
Číslo Modelu H37L1
Veľkosť Balenia 23cm x 7cm x 6cm (9.06in x 2.76in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.48kg (1.06lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nechty Salon Stroj Šampión Maratón-4 Silné 90 Výkon Motora Vŕtanie 35000 ot / MIN Kefa Handpiece MARATÓN SZP-H37L1 Pôvodné Kórea

Nechty Salon Stroj Šampión Maratón-4 Silné 90 Výkon Motora Vŕtanie 35000 ot / MIN Kefa Handpiece MARATÓN SZP-H37L1 Pôvodné Kórea

Súvisiace produkty

Porovnať