Geeetech ABS Y-osi Vľavo/Vpravo Motor Konci Namontujte Dosku pre Makerbot 3D Tlačiarne

Nový produkt

Skladom

€7.34

Pridať do obľúbených

Toto je Y-osi vľavo / vpravo motor konci používa na Makerbot 3D Tlačiarne, to je injekcia modelovať vysoká pevnosť

čierny ABS.

Hmotnosť :150g

O Nás

Sme veľké výrobné podniky skupiny v Číne, ponúkame na predaj prostredníctvom Sos, je tam len účel ,je lepšie podporovať našich výrobkov, všetky naša spoločnosť výrobky sú dodávané priamo z našej továrni, prosím, kontaktujte nás , dúfam, že stanoviť dlhodobé priateľské a vzájomnej spolupráce vzťahy medzi sebou !

Dodanie podrobnosti

1. Štandardná doprava dopravca je ePacket alebo Čína Príspevok Air Mail s kódom sledovania pre Spojené Štáty adresa, všeobecne dodávky v rámci 7-20 busienss dní.

2. Pre mimo NÁS adresu, štandardná doprava dopravca je Hong Kong Poštou alebo Čína Príspevok Air Mail, Všeobecne dodávky v rámci 25-40 pracovných dní, okrem iných špeciálnych krajín.

3. Expresná doprava, ako DHL, Fedex, UPS, TNT je tiež dostupná, len ak ste ochotní priplatiť.DHL je naša štandardná doprava dopravcu za Urýchlené poštovné,kontaktujte nás, ak chcete iný dopravca.

Podmienky predaja

1. Clá a dane sú kupujúci je zodpovedný za všetky záznamy.Prosím, informujte sa u svojho miestneho colného úradu, ak máte akékoľvek pochybnosti.

2. Potvrďte prosím, že ste uvedenie správnu a úplnú dodaciu adresu tu.Ste zodpovedný za extra poplatok, ak váš balík bol vrátený z dôvodu nesprávnej adresy.Ak balíky vrátiť, pretože nesprávnu adresu,budete musieť znášať ďalšie náklady na poštovné.

Kontaktujte nás

1.Sme tu vždy pre vás,ponúka priateľský, komplexné služby zákazníkom každom kroku na ceste. Prosím, kontaktujte náš predávajúceho prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo zanechať správu, ak akékoľvek pochybnosti a problémy.Úprimne dúfame, že naše položku a služieb zákazníkom je vám NAJLEPŠIE NÁKUPNÉ SKÚSENOSTI na www.haix.sk.

2.Sme presvedčení, že nič nemôže riešiť problémy, ale komunikácia. Prosím, kontaktujte náš tím najskôr pred odchodom akýkoľvek non-pozitívnu spätnú väzbu, ak máte pocit, nešťastná, tu ,sme zodpovední za objednávku na koniec.

Štítky: pre 3d tlačiarne, doska mount, dosky tlačiarne, Lacné 3d tlačiarne, Vysoko Kvalitné dosky mount, Porcelánový tanier tlačiareň Dodávateľov.

Názov Značky GEEETECH
Číslo Modelu MKB01-B01
Veľkosť Left Plate, Right Plate
Položka Druh Držiak(Podpora)
Materiál ABS
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Geeetech ABS Y-osi Vľavo/Vpravo Motor Konci Namontujte Dosku pre Makerbot 3D Tlačiarne

Geeetech ABS Y-osi Vľavo/Vpravo Motor Konci Namontujte Dosku pre Makerbot 3D Tlačiarne

Súvisiace produkty

Porovnať