Hot Predaj Módnych Ženy Náušnice Nastaviť Striebornej Farbe Imitácie Perál Koruny Crystal Stud Náušnice Nastaviť Na Spoločenské Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€1.02

Pridať do obľúbených

Hot Predaj Módnych Ženy Náušnice Nastaviť Podiel Farbe Imitácie Perál Koruny Crystal Stud Náušnice Nastaviť Na Spoločenské Príslušenstvo

Farba:Ako Zobraziť Množstvo: 1 ks Stav: 100% Zbrusu Nový Platby: 1.Akceptujeme Všetky platobné karty sú akceptovať cez bezpečné platby Escrow. 2.Zabezpečíme shiping po vykonaní platby ,pls uistite sa, že váš paymnet úspech pred zatvorením stránky. 3.Dôležité Povinnosti,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Balenie pre produkty: defult balenie je bublina mailer, ktoré je ľahké, malé bezpečné pre kupujúcich, Papierové krabici s rôzne veľkosti, ktoré sa používa pre veľké objednávky Na darčekovej krabičke, plz, kontaktujte nás vopred, Poštovné:

1.Objednávky budú odosielané do 3 pracovných dní potom, čo ste zaplatili. ako obvykle, dodacia lehota je

o 20-25 pracovných dní, Či existujú nejaké dôvody, aby sa doprava odkladu ,dúfam, že sa vám môže porozumieť.Dodacia lehota počas Prázdnin Sezóny(Vianoce ,Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé času,prosím, pridať ďalších 5-10days ako odkladu,díky moc za vaše milé pochopenie!

2.Tovar bude odoslaný, Čína Post Airl Mail pre dopravu zdarma,môžete tiež zvoliť iný Express Comapny ako EMS/DHL. Ale nemôžeme dovoliť poštovné prostredníctvom tam spoločností,takže budete musieť zaplatiť za poplatok ,vďaka za vaše milé pochopenie! 3.Ak vaša celková cena je viac 300,00 dolárov, budeme loď z nich DHL, alebo iné express zadarmo, nie je potrebné platiť poplatok Vráti a pripomienky:

Ponúkame 100% plnej vrátenia peňazí politiky s otázkami potvrdené. Ak balík dostane stratený, odcudzený, poškodený alebo si jednoducho nie sú spokojní s tým, pls kontaktujte nás,môžeme mať na položku nahradiť zadarmo alebo vám poskytne 100% vrátenie peňazí, že je vrátane poštovného, ktorú ste zaplatili! Veríme, že všetko sa dá vyriešiť po oznámení ,nikdy účtovať doplnenie stavov poplatok akéhokoľvek druhu, pointa je, nestratíte penny v akejkoľvek transakcie.

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek sme sa obnoví v priebehu 24 hodín. Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a dont nám dať negatívnu spätnú väzbu alebo netrural spätnú väzbu,musíme dať si spokojný riešenie. Dúfam, že máte krásny čas tu!

Štítky: crystal stud náušnice sady, stud náušnice nastaviť, náušnice nastaviť, Lacné crystal stud náušnice sady, Vysoká Kvalita stud náušnice nastaviť, Čína náušnice nastaviť Dodávateľov.

Pohlavie Ženy
Späť Hľadanie Push-späť
Stav 100% zbrusu nový
Názov Značky Blázon Feng
O dopravu Doprava zadarmo
Položka Druh Náušnice
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Množstvo 1 sada
Pearl Typ Simulované-pearl
Tvar\vzor Geometrické
Náušnice Typ Stud Náušnice
Materiál Perla
Drop ship podpora
Štýl Vintage
Číslo Modelu F6106
Jemné alebo Módne móda
Krajina Výroby Čína
Príležitosti Výročie, Zapojenie, Dar, Party, Svadobné, Denné
Hmotnosť Balenia 0.015kg (0.03lb.)
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Predaj Módnych Ženy Náušnice Nastaviť Striebornej Farbe Imitácie Perál Koruny Crystal Stud Náušnice Nastaviť Na Spoločenské Príslušenstvo

Hot Predaj Módnych Ženy Náušnice Nastaviť Striebornej Farbe Imitácie Perál Koruny Crystal Stud Náušnice Nastaviť Na Spoločenské Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať