Delippo 16V 4A prepínanie napájania nabíjačku Pre Notebook Sony VGN-TZ33 VGN-TX16C/W VGP-AC16V8 AC16V13 napájací kábel

Nový produkt

Skladom

€13.16

Pridať do obľúbených

DELIPPO 16V 4A 64W Napájanie Názov Produktu: Tlačiareň Čiarových kódov Napájacie Adaptéry Vstupné napätie: AC100-240V 50 ~ 60HZ (globálnej) AC Vstupné rozhranie: konektor sieťového rozhrania Výstupné napätie DC: 16V Výstupný Prúd: 4A (vhodné pre 2A-4A) Napájanie: 64W DC Konektor: 6.5*4.4 mm DC dĺžka Kábla: 1.5 m [zvýšiť anti-interferencie na magnetický krúžok] Kvalitnej opravy obdobie: 26 mesiacov, non-ľudské škody na problémy s kvalitou, výmena zbrusu nové produkty Package: 1*Color Box 1*Napájací Adaptér 1*Napájací Kábel Kompatibilný Model: Pre Sony VGN-TZ33,VGN-TX16C/W,VGN-TX26C/T,TT2 Poznámka: Tam, EÚ,USA,AU,UK Napájacie káble v našom obchode. Pls láskavo nás informovať, aký typ potrebujete, keď si objednáte,inak budeme posielať zásuvky normy vašej krajiny. Platby

Platba by mala byť vykonaná do 3 dní po miesto, aby s nami. Akceptujeme platbu Escrow. Ak máte ťažkosti pri vykonávaní platby, kontaktujte nás, prosím o pomoc.

Všeobecne platí, že sme vám zašle tovar v 1-3 pracovných dní od prijatia platby vymazané. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

Zásielky

1.Čína Príspevok Air Mail & HongKong Post leteckou Poštou trvá zvyčajne 15-40 pracovných dní, ak sa colné odbavenie je hladké.EMS zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní. Okrem toho, zlé počasie a sviatky alebo horúce ročné obdobie môže spôsobiť oneskorenie dodávky.

2. Uveďte váš správnu adresu a kontaktné údaje pri zadávaní objednávky vám zašleme tovar na objednávku adresu len. Inak, sme nemôže niesť zodpovednosť za poštovné strata kupujúci, ktorý poskytuje nesprávnu doručovaciu adresu.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky clá, ak je to potrebné. Vo väčšine prípadov, dane, nie je nič alebo len málo, a to sa pohybovala v rôznych krajinách.

Záruka a ručenie

1. Produkty sú plne otestovať pred dodaním. Zaručujeme, že tovar sa uspokojivej kvality. A poskytujeme 26 mesiacov záruky s výnimkou pre batérie s troch mesiacov záruka.

2. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek porušenia záruky, ak kupujúci je akékoľvek ďalšie použitie výrobku po tom, ako takéto oznámenie alebo zmení alebo opraví produkt bez dohodnúť u nás.

3. Záruka sa nevzťahuje na úraz, voda, týranie, zneužívanie alebo iné poškodenie spôsobené abnormálne použitie.

4. Ak kupujúci znova pár sám v rámci záručnej doby a predávajúci je oprávnený, záruka do 26 mesiacov budú k dispozícii.

Návrat Politiky

Ak nie ste spokojní s nákupom, boli by sme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí v jednom týždni.

Prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Pre všetky položky zaslať späť na nás, prosím pošlite tým, EMS alebo Poštou s sledovacie číslo.

Spätná väzba

Prosím, neváhajte kontaktovať kedykoľvek, ak máte akýkoľvek dotaz týkajúce sa položky alebo naše služby pred odchodom spätnú väzbu. Budeme sa snažiť odpovedať na všetky správy do 24 pracovných hodín.

Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Pozitívna spätná Väzba a 5 Hviezd je veľmi dôležité pre nás. To je náš život prežiť. Budeme sa snažiť pre dáme vám 100% spokojnosť.

Štítky: nabíjačka pre notebook, sony prenosné nabíjačky, notebook, nabíjačka, Lacné nabíjačku pre notebook, Kvalitný notebook sony nabíjačka, Čína notebook, nabíjačka Dodávateľov.

Moc 64w
farba Čierna
Výstupné Napätie 16V
Číslo Modelu DLP 16v-4a 6544
Package Áno
Názov Značky DELIPPO
Miesto Pôvodu Čína(Pevninská Časť))
OEM Áno
Napätie 16V
Certifikácia CE, FCC, ROHS CCC
Aktuálna 4A
Konektor 6.5*4.4 mm
Záruka 26 mesiacov
Výstupný Prúd 4A
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Delippo 16V 4A prepínanie napájania nabíjačku Pre Notebook Sony VGN-TZ33 VGN-TX16C/W VGP-AC16V8 AC16V13 napájací kábel

Delippo 16V 4A prepínanie napájania nabíjačku Pre Notebook Sony VGN-TZ33 VGN-TX16C/W VGP-AC16V8 AC16V13 napájací kábel

Súvisiace produkty

Porovnať