100ks 2 Voľba Veľkosti Tattoo Ink Poháre Pre Trvalé Tetovanie make-up Obočia, make-up Pigment Kontajner Čiapky Jednorazové Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€2.70

Pridať do obľúbených

8632 Profesionálne Kozmetické Obchod

Veľkosť: Malá veľkosť: 0,8 cm(vnútorný priemer)x1.2 cm(výška) veľkosť:1.3 cm(vnútorný priemer)x1.4(výška) Materiál: silikón Farba: ako je uvedené v obrazovej plochy: U tvar pohára spodnej Výber: dve možnosti (malej alebo veľkej veľkosti) Package: 100ks/bal Špecifikácia: Mäkký silikónový materiál, tvar U pohár spodnej Nie je poškodenie microblading ihly, mohol lepšie využiť pigmentu, Vynikajúcej kvality, jednorazové, jasné, atrament čiapky pre profesionálne tattoo umelci Ideálny pre použité držať pigmentu alebo farby na tetovanie Ľahko sa čistí a ukladať Tieto pohár je potrebné pre súčasné alebo budúce Ideálny pre tattoo studio spôsob Platby a Dopravy

Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, neváhajte kontaktovať nás a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problémy,

Doprava

1. Položky sú expedované do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov) a pri dodaní od Číny cez Čína post/ Malajzia post a epacket,závisí to od spôsobu doručenia si vyberiete.

2. Dodávky môžu byť omeškané, počas víkendov a sviatkov. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov, najmä pre medzinárodnú dopravu.

Poistenie (vrátane)---0 eur. Ak nechcete prijímať položky, prosím, kontaktujte nás prvý. Chceli by sme poskytnúť riešenie, ako potrebujete.

Vaša spokojnosť a šťastie je vždy na našej energie. Dúfame, že sme pripravení poskytnúť tie najlepšie produkty a služby pre vás. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý. Veríme, že všetky problémy by mohol byť vyriešený.

Spätná Väzba & Návrat Politiky

Spätná väzba

Kupujúci skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po tom, ako dostanete tovar.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby náš obchod, úprimne dúfam, mohli by ste odísť pozitívna spätná väzba a 5-star skóre pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. W by tiež ocenia vašu láskavosť pridať našej uložiť do nákupného zoznamu.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo akékoľvek nízke hodnotenie skóre. Budeme riešiť všetky problémy, ktoré stretnete.

Návrat Politiky

Máte 10 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk správu systému, a povedzte nám všetky problémy, ktoré majú, pomôžeme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: Atrament Poháre, tattoo ink poháre, Tetovanie poháre, Lacné atramentové poháre, Vysoká Kvalita tattoo ink poháre, Čína tetovanie poháre Dodávateľov.

povrch U shape cup spodný
Číslo Modelu siliconecup
Materiál Silikónové
Druh Tetovanie príslušenstvo
Použitie pre Holding pigmentu alebo atrament
farba Jasné, Biele
Stav na sklade
Package 100ks/Bal.
výber Dve možnosti (malej alebo veľkej veľkosti)
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 2cm (4.72in x 3.94in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks 2 Voľba Veľkosti Tattoo Ink Poháre Pre Trvalé Tetovanie make-up Obočia, make-up Pigment Kontajner Čiapky Jednorazové Príslušenstvo

100ks 2 Voľba Veľkosti Tattoo Ink Poháre Pre Trvalé Tetovanie make-up Obočia, make-up Pigment Kontajner Čiapky Jednorazové Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať