1X Auto Červené Laserové Chvost Hmlové Svetlo Na Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

Nový produkt

Skladom

€2.35

Pridať do obľúbených

1X Auto Červené Laserové Chvost Hmlové Svetlo 12V Styling Pre Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara Príslušenstvo Vlastnosti Produktu: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Projekt červené výstražné svetlo na zemi. Jednoduché upozornenie späť auta venovať pozornosť nedotýkajte alebo kolízie na hmla , prší ,sneží Počasie. Viac jasu a jasné, najlepšie ako hmlové svetlo a licencie svetlo. Jednoduchá inštalácia, bude osvetlenie keď zase na hmlové svetlo. Produkt je možné, aby vodič jednotky ďalej a efektívnejšie upozorniť na zadnej časti vozidla nesmie dostať príliš blízko, takže sa môžete vyhnúť dopravných nehôd. Pre jazdu v noci môže poskytnúť viac jasne polohu vozidla a indikuje smer otáčania vozidla je tiež môže pomôcť, aby sa príslušné pomocné linky pri nový ovládač disku alebo na sklad, skladovanie. Špecifikácie: Typ: Hmlové Svetlo Laserového Výkonu: 200mw Typ Lampy: LED Laser Vlnová dĺžka: 650nm(červená farba ) Napätie: 12-24V Ložisková Teplota 3M Lepidlo: -40~120 stupňov s Laserom Triedy: Trieda 3B Montáž Umiestnenie: Nad stredom licencie Operačného Maximálny Nastaviteľný Uhol: ±90 stupňov od zhora nadol Nepremokavé Trieda: IPX4 Obsah balenia: 1 X Auto Laser Hmla Lampa 1 X Samolepka 2 X Skrutky fotografie Výrobkov:

Zásielky a Colných otázkach

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

PS: Rusko, USA, AU č colné daň.

Záruka A Záručné

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Hmlové Svetlo, svetlo pre, Laser Hmlové Svetlo, Lacné hmlové svetlo, Kvalitné svetlo pre, Čína laser hmlové svetlo Dodávateľov.

Pre Vozidla Značky/Modelu Mitsubishi
Napätie 12V
Položka Hmotnosť 0.05kg
Zdroj Svetla LED
Led Chip Výrobca Cree
Špeciálne Funkcie Otepľovanie Svetlo
Druh Materiálu Plast+Kov
Model Auta Univerzálny
Emitting Farby Červená
Led Lúč Typ miesto
Položka Druh Hmlové Svetlá
ASX-Rok 2014,2013
Položka Priemer 2cm
Názov Modelu A-JGWD-001
Názov Značky Atreus
Lúmenov 2600Lm
Objektív Zahrnuté
Mitsubishi Model ASX
Externé Testovanie Certifikácia CE
Rok Dvetisíc šestnásť
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1X Auto Červené Laserové Chvost Hmlové Svetlo Na Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

1X Auto Červené Laserové Chvost Hmlové Svetlo Na Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

Súvisiace produkty

Porovnať