Skutočné Whistle Zvuk Turbo Keychain Rukáv Ložisko Točí Auto Časť Model Turbíny Turbodúchadlo Kľúč Reťazca Krúžok Kľúčenka Keyring 2#

Nový produkt

Skladom

€2.47

Pridať do obľúbených

DOPRAVA

Keď si objednáte, pls zvoliť spôsob dopravy, a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok, budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

nie sme uarantee čas doručenia na všetky medzinárodné shipmengs vzhľadom na rozdiely v colnom zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. pls upozorňujeme, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

(Láskavo Upozornenie:ak ste prišli z Ruska, Španielska,Brazílie alebo Taliansko,to bude trvať niekoľko dní ísť cez colné a niekedy si môže platiť daň.)

Prosím potvrďte transakcie naraz po prijatí balíka.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

VRÁTENIE A VRÁTENIE PEŇAZÍ

1. Všetky naše výrobok poskytujeme jeden rok záruku na manintenance poplatok.

2. Ak ste získať wrongor chybný výrobok, prosím e-mail nás v rámci 3-7days forme dátum, budete dostávať produktu všetci povie presne návrate proces, v opačnom prípade akýchkoľvek ďalších poplatkov by mal byť zodpovedný zákazníkom.

3.Ak je nejaký problém s produktom, ktorý ste si kúpili sme sa, aby exchage alebo na vrátenie platby za produktu,(poštovné a odovzdanie poplatky nie sú zahrnuté) s 60dats po tom, čo sme comfrim, ktoré sme dostali tovaru.

4. Buye by mal byť zodpovedný za náklady spojené s prepravou

WANRRANTY

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: reťaz hodinky, reťaz mix, reťaz earings, Lacné reťazca hodinky, Vysoko Kvalitné reťaze mix, Čína reťazca Dodávateľov earings.

Materiál Zliatiny Zinku
Štýl Klasické
Jemné alebo Módne móda
Funkcia Žiadne
Položka Druh Kľúčové Reťaze
Kompatibilita Žiadne
Názov Značky bluessence
Kovové Farby Starožitný Medi Á,Čierne Zinok Á,Antické Bronzové Pozlátené
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Číslo Modelu Automobilový prevodový keyring
Pohlavie Unisex
Tvar\vzor Kolo
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Skutočné Whistle Zvuk Turbo Keychain Rukáv Ložisko Točí Auto Časť Model Turbíny Turbodúchadlo Kľúč Reťazca Krúžok Kľúčenka Keyring 2#

Skutočné Whistle Zvuk Turbo Keychain Rukáv Ložisko Točí Auto Časť Model Turbíny Turbodúchadlo Kľúč Reťazca Krúžok Kľúčenka Keyring 2#

Súvisiace produkty

Porovnať