Pre Sony XZ1 Prípade,Ultra tenké Krištáľovo Priehľadné Mäkké TPU Kryt Silikónový obal pre Sony Xperia XZ1 F8342 Telefón Shell Taška

Nový produkt

Skladom

€0.90

Pridať do obľúbených

Vážený Zákazník:

Vitajte v našom obchode. Špecializujeme sa na výrobu a predaj mobil prípade. A majú vysokú kvalitu s nízka cena, podpora veľkoobchod a maloobchod. Prajeme vám šťastný nakupovanie tu! Ďakujem vám veľmi pekne!

pre Sony XZ1 Prípade,Ultra tenké Krištáľovo Priehľadné Mäkké TPU Kryt Silikónový obal pre Sony Xperia XZ1 F8342 Telefón Shell Taška

1. Kompatibilný Model: pre Sony Xperia XZ1 (5.2 palce).

2. - Flexibilné a trvanlivé TPU materiálu ponúka soft & pohodlné uchopenie..

3. Ultra-slim dizajn dodáva maximálnu ochranu s minimálnou hromadne pre váš mobil.

4. Priehľadný Dizajn robí váš telefón vyzerať premium s skvelú ochranu bez odstrániť, aby hodnoty z telefónu dizajn.

5. Presnosť-umiestnené výrezy udržiavať vaše mobilné plne a ľahko prístupné.

6. Jednoduchá inštalácia a odstránenie, pohodlné na nosenie.

7. Package Zahrnuté: 1 X Ultra tenké TPU Prípade(nemusia zahŕňať telefón)

Farba Nezhody : Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Platby: Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. Akceptujeme, Alipay,Kreditné karty, Western union, Money gram a TT..

Poštovné a Colné Odbavenie: Budeme posielať váš výrobok čo najrýchlejšie, zvyčajne do 1-3 dní po vašu platbu. A my len loď na adresu, ktorú ste nechali na www.haix.sk. Bude písať vám sledovacie číslo potom, čo odoslanie. Rôzne spôsoby dopravy mať rôzne čas pre vás, aby dostal tovar, takže predtým, než si vyberiete spôsob dopravy upozornenie prepravnej čas to trvá. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, prieťahy a ďalšie problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Prosím, povedzte nám, ako veľmi sme sa musí napísať Vlastné Hodnoty, takže môžete platiť menej dovozu Dane. Alebo budeme deklarovať to ako DARČEK s nižšou cenou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota výrobku. Všetky import Daňové a colné poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vracia &Vrátenie peňazí: Všetky vráti musia byť odosielané vaším miestnym doporučenou poštou mail EMS alebo. Ak ste sa loď, DHL, UPS, alebo iného, nie sme schopní prijímať to kvôli Čína Vlastné nariadenia. Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu a údaje pred odoslaním položku späť. Neprijímame žiadne vráti bez predchádzajúceho upozornenia.Uistite sa prosím, tovar vám bude vrátené v dobrom stave s pôvodným obalom. Zašleme nové výmenu alebo vrátenie peňazí raz položku prijaté.

Spätná väzba: je pre nás veľmi dôležité. Akonáhle ste dostali vaše položky, sa, prosím, urobte si čas opustí spätnú väzbu, ak nás informovali, že budete spokojní s našimi tovar a služby. Pozitívna spätná väzba nám pomôže zlepšiť naše výrobky a služby. Prosím, nenechávaj Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc prvý. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie problémov, takže ak tam je nejaký problém, prosím, komunikovať s nami prvý, a my vám to najlepšie riešenie.

Štítky: obal pre sony xperia, puzdro pre sony, Silikónové Puzdro, Lacné obal pre sony xperia, Vysoko Kvalitné puzdro pre sony, Čína silikónové puzdro Dodávateľov.

Materiály TPU( Transparentné )
Vhodný pre ľudí, Pre Ženu, Muža, Wemen Mužov Dámy Mladých Roztomilá Víla Chlapec Dievča starších
Názov Značky teleyago
Produktového Radu Ultratenké transparentné TPU Prípadoch
Dizajn Obyčajný,Abstraktné,Transparentná,Lesklá
Kompatibilné Značky Sony-Ericsson
Druh Vybavené Prípade
Maloobchodnom Balení No
kľúčové slová Caso Coque Fundas Capa Jeseň Cas Kaso kazo dava caja Pokožky Telefón
Veľkosť 5.2 inch
Funkcia Anti-klopať,Špine-odolný,Vodotesný
Funkcie Mäkké pocit,anti-slip,anti-vody,anti-prach.
Kompatibilné Verzie F8342
Kompatibilný Model pre Sony Xperia XZ1, (5.2 palce)
Veľkosť Balenia 16cm x 6cm x 2cm (6.30in x 2.36in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Sony XZ1 Prípade,Ultra tenké Krištáľovo Priehľadné Mäkké TPU Kryt Silikónový obal pre Sony Xperia XZ1 F8342 Telefón Shell Taška

Pre Sony XZ1 Prípade,Ultra tenké Krištáľovo Priehľadné Mäkké TPU Kryt Silikónový obal pre Sony Xperia XZ1 F8342 Telefón Shell Taška

Súvisiace produkty

Porovnať