200set DIY Pečenie tesnenie nálepky cartoon Veselé Vianoce ponožka Menovky na Darčeky festival Santa snehuliak Stranu Štítku Známky Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€25.62

Pridať do obľúbených

endIsvModuleWrap11468

názov:DIY Pečenie tesnenie nálepky cartoon Veselé Vianoce ponožka Menovky na Darčeky festival Santa snehuliak Stranu Štítku, Známky, Dekorácie, Doplnky

Materiál:papier

Jedna nálepka veľkosť :o 4.4*3.2 cm

Množstvo:1set s 9pcs nálepky na 1 papiera .

Upozornenie:táto položka je len pre nálepky. nie vrátane iné veci. vďaka

PS:1. Umelé meranie ,je 1-3 chyby merania,prosím pochopiť.vďaka

2. Umelé obrázky , rôzne obrazovky počítača pomery,vziať materiál objekt ako standrad。

3.iný výrobok dávku , farbu alebo balík môže byť malý rozdiel ,vďaka ,

loď spôsobom

1. Ak ste adresa je nepotvrdené nie sme zodpovedný za to. To je veľmi bezpečný dverí k dverám služby, najviac countrys nikdy dostať problém s custom. (Prosím zanechať váš telefón, aby pošty zamestnancov spojenie s vami), ak vaša adresa je patril do "ostatných krajín", prosím, spojte so mnou vedieť o detail lode náklady.

2.Vaša objednávka bude dodávaný s Predávajúci Spôsob Dopravy, alebo Čínsky post obyčajný malý balík plus Bez Sledovacie Číslo a dostanete váš tovar v lehote 20-60days, prosím, počkajte na vašej balík, trpezlivo,v prípade, že objednávka je uzavretá dátum doručenia , prosím, spojte sa s nami rozšíriť to na vás .

3.čínsky air mail je o 9-30 dní. Ale to môže byť o 45days, ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať . ak objednávku je uzavretá dátum doručenia , prosím, spojte sa s nami rozšíriť to na vás .

4.v normálnom, DHL/EMS/UPS/ osobitnej linky air mail je o 7 až 15 pracovných dní, ale môže byť o 30 dní., ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .ak chcete použiť EMS, DHL, FEDEX, UPS loď spôsob , prosím, spojte sa s nami požiadať cena detail, a to so zľavou.

5.pre čínsky air mail, nie je prijaté po asi 20 bussiness dní, pre EMS/DHL air mail, nie je prijaté po asi 15 bussiness dní, prosím, spojte sa s nami, nech nám klásť čínsky post office overiť podrobne .vďaka

6.Ak sa prepravná spoločnosť nie je lode iterms vašej krajine ,Obráťte sa na nás e-mailom alebo na chatu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol !

Poznámka:

1)Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.

2)Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Kupujúci Poznámka

1.to je lepšie pre kupujúceho mať podrobné zobrazenie položky " description pred nákupom.

2.ak zistíte, že niečo nechcete pochopiť , prosím, spojte so mnou , môžete si vybrať "na chat" alebo "systém e-mail, ja vám odpovieme vám hneď, ako som si.

3.keď sa získať predmety,ak nie je žiadny problém,prosím, pomôžte mi, potvrdenie objednávky ,a daj mi pozitívnu spätnú väzbu s 5 úplné hviezda.ďakujeme

4.keď dostanete položky,ak sa nájde nejaký problém,prosím, nenechávajte negatívne alebo fyzická spätnú väzbu priamo ,prosím, spojte so mnou, daj mi šancu to zvládnuť pre vás , pretože vaša spokojnosť je naša snaha.ďakujem.

Naše business návrat politiky:

1.Kupujúci je schopný vrátiť do 7 dní, ak sa vám nepáči to alebo akýkoľvek iný problém. Kupujúci musí kontaktovať nás do 7 dní od dátumu doručenia dostať Vrátiť Povolenie pred vrátiť vec inak vrátenie bude zamietnutá.

2.Poštovné a balné je nevratný.

3.Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou.

4.Ak chcete požiadať o vrátenie pošlite nám e-mail

5.Všetky výnosy musia byť priložené všetky obaly a zahŕňajú všetky doplnky, ktoré sprevádza zásielku. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek vráti, ak správne usmernení nie sú dodržiavané.

Štítky: dekoratívne dekoratívne, dekor urob si sám, dekoračné nálepky, Lacné dekoratívne dekoratívne, Vysoká Kvalita dekor urob si sám, Čína dekoratívne nálepky Dodávateľov.

Počet Pc 1pc
Materiál Lepenky
Darčeková Taška Veľkosť pozri obrázky
Názov Značky XUANGOUXGCN
Darčeková Krabička Veľkosť pozri obrázky
Vzor Tvár,Boy & Girl,Kvet,Oblečenie,Hviezda,Číslo,Fúzy,Srdce,Kreslený Obrázok,None,Rastlín,jednofarebné,Zvierat,Bodka,Cartoon zvierat,List,Cartoon Auto
Príležitosti
Číslo Modelu Nálepky
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 35cm (9.84in x 5.91in x 13.78in)
Typ Jednotky veľa (200 Sady/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

200set DIY Pečenie tesnenie nálepky cartoon Veselé Vianoce ponožka Menovky na Darčeky festival Santa snehuliak Stranu Štítku Známky Dekorácie

200set DIY Pečenie tesnenie nálepky cartoon Veselé Vianoce ponožka Menovky na Darčeky festival Santa snehuliak Stranu Štítku Známky Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať