810 drip tip Derlin náustok pre 810 drip tip nádrž RDA RBA rozprašovač elektronické cigarrate príslušenstvo rýchle dodanie

Nový produkt

Skladom

€3.21

Pridať do obľúbených

Derlin Náustok 510 drip tip fit vape pero rozprašovač tank/RRA/RBA/RTA Vianočný darček

Tento drip tip je vyrobený z Derlin , multi krásne farby pre vaše možnosti.

Položku detaily: 1. Multi krásne farby pre vaše možnosti 2. Dobre remesiel a skvelo vyzerajúci. 3. Široký drip tip

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Balenie zoznam:

1pc drip tip

Zásielky

1. Zvyčajne sme usporiadať zásielky pre vás v rámci 24 hodín po peniaze potvrdené. Môžeme delate dopravu, pretože sviatok alebo v nedeľu.

2. Všetky naše spôsob dopravy mohlo byť sledované.

3. Prosím, uistite sa, že ponuka svoje Detail Meno/Adresa/ psč/telefónne číslo, je potrebné dopravcom na Medzinárodných Zásielok.Pri pozemok je vrátiť preto, že svoje zlé informácie, nie sme brať na zodpovednosť. Všetky náklady v dôsledku nesprávnej informácie budú poskytovať kupujúcim. Najmä priatelia z Ruska, prosím, skontrolujte, či je vaše celé meno.

4. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

5. Prosím, neváhajte conatct nás, ak budete potrebovať rýchlejší spôsob dopravy.

Vráti

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Drip Tip, drip tip náustok, drip tip, Lacné drip tip, Vysoká Kvalita drip tip náustok, Čína drip tip Dodávateľov.

Materiál kov
Položka Druh Drip Tip
Číslo Modelu Derlin 810 náustok
Kompatibilný Model 810 drip tip rozprašovač
Názov Značky KADIER
farba Zelená, Červená, Modrá, Žltá, Jasné
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

810 drip tip Derlin náustok pre 810 drip tip nádrž RDA RBA rozprašovač elektronické cigarrate príslušenstvo rýchle dodanie

810 drip tip Derlin náustok pre 810 drip tip nádrž RDA RBA rozprašovač elektronické cigarrate príslušenstvo rýchle dodanie

Súvisiace produkty

Porovnať