ZEN JE BAMBUS Čaju Zásobník Kávy Porcie Čínsky Zásobník Kung Fu Čaju Zásobník Cestovanie Prenosné Bambusu Kanvica Trivets

Nový produkt

Skladom

€36.31

Pridať do obľúbených

QINSE Čaju Zásobník

Komoditné detail:

Značka:ZEN JE BAMBUS

Materiál:oblasti činnosti prepletaného bambusu

Rozmer:40(L)*14((W)*2(H) cm

Kľúčové funkcie:

- Strand prepletaného bambusu je hustota je vyššia ako pri bežných bambusu a viac umelecké a užitočné.

Oblasť činnosti prepletaného bambusu je vyrobený komprimáciou "prameňov" z bambusu pásy pod intenzívny tlak počas používania citlivé na teplo

nízke VOC lepidlo. The strand prepletaného bambusu je dvakrát tak ťažké, ako tradičné bambusu a viac odolné a zdravšie ako tvrdého dreva.

Upozornenie: Tam bude trochu farebný rozdiel v rôznych displej .Všetky rozmery sú merané manuálne s odchýlkou (pohybovala)na 2-3 mm.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zvýšila. Vďaka úprimne za váš názor.

Kanvicu a teacups nie sú zahrnuté v cene.

Podmienky predaja

Zákazník môže byť dovozných ciel a daní. Budeme účtovať kupujúcemu kúpnu cenu iba. Žiadne ďalšie poplatky musia byť zaplatené kupujúcim.

Zľava

Sme ponúka zľavu na zákazníkov, ktorí by radi kúpili naše výrobky vo veľkom množstve. Zľava závisí od toho, suma položky zakúpené a je aplikovaný na pravidelné maloobchodné ceny. Prosím kontaktujte nás pre získanie zliav a aktuálny súpis hodnotenie.

Dodanie podrobnosti

(1)Všetky položky budú odoslané 7 pracovných dní po platbe je jasné.

(2)Všetky objednávky odoslané ZENOVÝ JE BAMBUSU sú odoslané prostredníctvom ekonomiky prepravné služby s sledovacie číslo.

(3)doprava Zadarmo je iba pre Čínu Príspevok.

(4)Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.

O nás:

Ako originálny dizajn značky, ZEN JE BAMBUS má popularizoval bambusu kultúry v Číne a dokonca aj celého sveta. Zúčastňovali sa 100% Design London 2014,EXPO 2015,PDC ,CFNZ2016 a tak ďalej.

Štítky: trivet, Lacné trivet, ZEN'S BAMBUSOVÝMI Čaju Zásobník Kávy Porcie Čínsky Zásobník Kung Fu Čaju Zásobník Cestovanie Prenosné Bambusu Kanvica Trivets.

Materiál Bambus
Kapacita 51-100 ml
Špecifikácia 350ml
Klasifikácia Americké
Názov Značky ZEN'S BAMBUSOVÝMI
Veľkosť Balenia 47cm x 19cm x 7cm (18.50in x 7.48in x 2.76in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.23kg (2.71lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZEN JE BAMBUS Čaju Zásobník Kávy Porcie Čínsky Zásobník Kung Fu Čaju Zásobník Cestovanie Prenosné Bambusu Kanvica Trivets

ZEN JE BAMBUS Čaju Zásobník Kávy Porcie Čínsky Zásobník Kung Fu Čaju Zásobník Cestovanie Prenosné Bambusu Kanvica Trivets

Súvisiace produkty

Porovnať