Muži Iron Samurai Nehrdzavejúcej Ocele, Hodiniek LED Digitálne Hodinky Ženy Milenca Náramok náramkové hodinky

Nový produkt

Skladom

€3.06

Pridať do obľúbených

Muži, Ženy, Šport Sopečnej Lávy Iron Samurai Kovové Anonymný Náramok LED Milovníkov Náramkové Hodinky

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Kapely Materiál: Zliatina, Farba: Čierna, Striebro Popis: Black&blue =čierne s modrým svetlom Black&red =čierne s červeným svetlom Silver a modré =strieborné s modrým svetlom Silver a červené =strieborné s červeným svetlom Každý farby, 2 veľkosti asi Dial(Šírka):2,5 cm/2.1 cm 1 cm=0.394 palcový Hodinky Ciferník Veľkosti: 5.0x2.5/2.1x1.1 cm(dx š xv) Wristlet Veľkosť: 185 mm s 18 segmentmi pre zápästie úprava Položka Veľkosť: dĺžka 21 cm, Šírka 2.1 cm(pre ženy)/2,5 cm(pre človeka) Led Hodinky Návod na obsluhu 2.Čítanie Čas,Dátum,Sekundy: 1)Stlačte tlačidlo raz

Horné dva znaky displej od 0 do 23 hodín.

Dolné dve postavy displej od 1 do 59 minút. 2)Stlačte tlačidlo dvakrát

Horné dva znaky displeja od 1 do 12 mesiacov.

Dolné dve postavy zobrazenie 1 až 31 dní. 3)Stlačte tlačidlo A tri krát

Dolné dve postavy zobraziť sekúnd, 1 x LED Hodinky 3.Nastavenie Hodina,Minúta.Mesiac,Deň,Rok,12Hr/24Hr Mode: Zatlačte tlačidlo, ak chcete zobraziť Čas,potom stlačte tlačidlo B a ak chcete zadať nastavte režim (hodiny blikajú).

Stlačte tlačidlo na nastavenie hodín.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie hodinu a na cnange na miuntes(bliká). Prsss tlačidlo na nastavenie minút.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie minút a zmeniť na mesiac(bliká). Stlačte tlačidlo na nastavenie mesiaca.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie mesiac a zmena dní(bliká). Stlačte tlačidlo, ak chcete nastaviť dni.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie dní a na prechod na rok(bliká). Stlačte tlačidlo na nastavenie roka.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie rok a zmena i2Hr/24h Mode(bliká). Stlačte tlačidlo, ak chcete nastaviť 12Hr/24Hr Mode.Stlačte tlačidlo B na potvrdenie 12Hr/24HrMode. Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme, že ste!!

Zásielky:

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.Na základe skúseností z minulosti.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

2. Je produkt, rovnako ako fotografie?

Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.

3. Akú veľkosť sa zmestí mňa?

Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ).

4. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu?

Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás.

5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Zásielky: Ak si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.Na základe skúseností z minulosti. FAQ: 1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Akú veľkosť sa zmestí mňa? Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ). 4. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu? Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás. 5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka! Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: náramkové hodinky ženy, náramkové hodinky digitálne, náramkové hodinky náramok, Lacné náramkové hodinky ženy, Vysoko Kvalitné náramkové hodinky digitálne, Čína náramkové hodinky náramok Dodávateľov.

Wristlet Veľkosť 185 mm s 18 segmentmi pre zápästie úprava
Šírka Pásma 21 mm
Displej Horný a spodný riadok LED svetlá pre zobrazovania času a dátumu
Číslo Modelu Štyridsať sedem tisíc sedemdesiatich
Pohyb Digitálne
Položka Druh Digitálne Náramkové Hodinky
Názov Značky JAVRICK
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
Funkcia V japonskom inšpirované červená LED digitálne hodinky.Horný a spodný riadok LED svetlá
Dial Materiál Okna Zadajte Sklo
Prípad Materiál Zliatiny
Položka Veľkosť dĺžka 21 cm, Šírka 2.4 cm
Pohlavie Men's,Ženy's
Hodinky Ciferník Veľkosti 5.0x2.5/2.1x1.1 cm(dx š xv)
Odolnosť Proti Vode Hĺbka Č nepremokavé
farba Čierna, STRIEBORNÁ
Prípade Hrúbka 11 mm
Dial Priemer 24mm
Kapela Druh Materiálu Zliatiny
Štýl Móda & Bežné
Kapela Dĺžka 21 cm
Spona Typ Náramok Spona
Spona Exkluzívne násobne viac lock design
Moc CR2016 (x1) pre-nainštalované, prosím, vymeňte batérie, ak lumino
Prípade Tvar Obdĺžnik
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.088kg (0.19lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muži Iron Samurai Nehrdzavejúcej Ocele, Hodiniek LED Digitálne Hodinky Ženy Milenca Náramok náramkové hodinky

Muži Iron Samurai Nehrdzavejúcej Ocele, Hodiniek LED Digitálne Hodinky Ženy Milenca Náramok náramkové hodinky

Súvisiace produkty

Porovnať