BARCUR pánske HORÚCE Módne Jazdy Polarizované slnečné Okuliare pre Mužov Obdĺžnik Slnečné okuliare Značky Dizajnér Kvalitné Mužskej Okuliare

Nový produkt

Skladom

€10.37

Pridať do obľúbených

Značka abstraktné

Barcur Značky usilovať o čo sa kvalita a eco-friendly slnečné okuliare, má prísne hospodárenie, lebo zo surovín výber, slnečné okuliare, šošovky, testy,nohy poľština....do cieľovej kvality výrobkov kontrolu a prenos do balenia tím.

Pred predajom a Po predaji

Budeme sledovať, každý zákazník si s barcur slnečné okuliare, každý Kus slnečné okuliare s prísne kontrolovaná kvalita predtým, než ho zabalené.

Snažíme ovládať 0 produkt je chybný a používať dvakrát silnejší mimo obal balíka.

Vaša spokojnosť a podpory, ktoré sú veľmi dôležité pre nás,ak je niečo, že vaše nie sú spokojní s našim produktom,prosím, kontaktujte nás pred otvorenej alebo poskytovania spätnej väzby a my vám pomôcť vyriešiť problém za vás.

Spätná väzba

Spokojnosť zákazníka a povzbudenie je veľmi dovoz k nám. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať 5 star spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť akýkoľvek problém.Ďakujem.

FAQ OTÁZKA: som nový kupujúci je tu, chcem si kúpiť váš produkt, ale ako môžem umiestniť objednať a zaplatiť za to ? Odpoveď: tu sú niektoré užitočné internetové odkazy, možno to pomôže: Ako zadať Objednávku? http://help.www.haix.sk/how_to_place_order.html Akceptované spôsoby platby http://help.www.haix.sk/payment_method.html Otázka: Ak som chcete vybrať farby a vzory, čo mám robiť? Odpoveď: Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, prosím zanechať odkaz vo vašej objednávke, a povedzte nám, budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňal vaše požiadavky. Otázka: Ako môžem nájsť svoje obchod nabudúce? Odpoveď: odporúčame vám pridať našom obchode vo vašom zozname želaní, že je to jednoduché, stačí vidieť v ľavom hornom rohu tejto stránky, prosím, vyhľadajte a kliknite na"Pridať na ukladanie zoznamu", a nájdete nás ľahko nabudúce, keď sa prihlásite www.haix.sk.

Štítky: značka Polarizované slnečné Okuliare, Polarizované Slnečné Okuliare, polarizované slnečné okuliare značky, Lacné značky polarizované slnečné okuliare, Vysoká kvalita Polarizované slnečné okuliare, Čína polarizované slnečné okuliare značky Dodávateľov.

Materiál Rámu Zliatiny
Objektív Šírka 61mm
Položka Druh Okuliare
Objektív Výška 48 MM
Štýl Obdĺžnik
Pohlavie Muži
Oddelenie Meno Dospelý
Číslo Modelu BC7752
Šošovky Materiál Polykarbonát
Názov Značky BARCUR
Okuliare Typu Slnečné okuliare
Šošovky, Optické Atribút Gradient,UV400,Polarizačný
Veľkosť Balenia 18cm x 8cm x 8cm (7.09in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

BARCUR pánske HORÚCE Módne Jazdy Polarizované slnečné Okuliare pre Mužov Obdĺžnik Slnečné okuliare Značky Dizajnér Kvalitné Mužskej Okuliare

BARCUR pánske HORÚCE Módne Jazdy Polarizované slnečné Okuliare pre Mužov Obdĺžnik Slnečné okuliare Značky Dizajnér Kvalitné Mužskej Okuliare

Súvisiace produkty

Porovnať