Pôvodné H9 Mini Dobíjacia Bezdrôtová Klávesnica 2.4 G Dotykový panel kombinovaný s USB rozhraním Auto spať a prebudiť Automatické Prepínanie

Nový produkt

Skladom

€15.20

Pridať do obľúbených

Pôvodné H9 Mini Dobíjacia Bezdrôtová Klávesnica

Pripojenie prijímača: Zasuňte prijímač von zo strany klávesnici a vložte do zariadenia so štandardným USB rozhranie. Po pripojení, posuňte prepínač power prepnite do polohy "ON" sa nachádza na ľavej strane jednotky na vytvorenie spojenia.

Auto spať a prebudiť funkcie: klávesnica tiež funkcie auto spánku a auto wake režime. Ak nie je dlhé obdobie nečinnosti, klávesnica sa automaticky prejsť do režimu spánku. Počas režimu spánku, používateľ môže prebudiť jednotky až po stlačení ĺubovoĺného tlačidla. 2,4 GHz prijímač a klávesnice je RF indikátor bude naďalej blikať a nebude napájanie.

Vypnutím klávesnice po použitie: Po ukončení pomocou klávesnice, zatlačte spínač do polohy off. To vypne napájanie, z klávesnice. USB prijímač by mal byť zapojený von z POČÍTAČA a potom vložiť späť do klávesnice, takže to sú vedené bezpečne.

Nabíjanie batérie: prístroj so zabudovanou lítium-iónovú batériu, používajte iba schválené dátových liniek a nabíjačky Úplne nabite jednotky pred operačný prvýkrát. Tento prístroj sa dá používať aj počas nabíjania, ale bude predĺžiť čas nabíjania;Keď je úroveň nabitia batérie nízka, low-napätie svetlo bude blikať upozorniť používateľa. Jednotka sa automaticky vypne ak je batéria už vybitá.

Špecifikácia

Merania (L* W *H): 140 x 90x 16 mm

Hmotnosť (g): 100 g

Prevádzkový Rozsah: až 10 metrov

Prenos sily: +5db Max.

Prevádzka napätie: 3,3 V

Prevádzka prúd:

Nabíjací prúd:

Spánok prúd:

Počítač systémové požiadavky

Windows 2000

Windows XP

Windows Vista, Windows CE, Windows 7

Linux (Debian-3.1, Redhat-9.0 Ubuntu-8.10 Fedora-7.0 testovaný)

1 x H9 Bezdrôtová Mini Klávesnica

1 x USB Kábel

1 x USB Prijímač

1 x užívateľská Príručka

Platby: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Zásielky: Brazília Zákazníkov nechajte nám svoj CPF po umiestnené objednávky. Všetky objednávky bude dodaný do zasľúbenej čas spracovania. Colné Daň: mali by byť zaplatená kupujúcim, Predávajúci nemôže podporovať všetky Colné Daň. Vzdialená Plocha: Pre Vzdialenej oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovať príplatok "Vzdialenej Oblasti Poplatok", prosím pochopiť. Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Záruka: 12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Spätná väzba: je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: klávesnica bezdrôtová, klávesnica wireless 2.4 g, klávesnice, Lacné klávesnice, bezdrôtové, Vysoká Kvalita klávesnica wireless 2.4 g, Čína klávesnice Dodávateľov.

Klávesnica plnej Veľkosti Áno
Typ Rozhrania USB
frekvencia XX
kanál 1
Klávesnica Štandardná Mini Klávesnica
Číslo Modelu H9
Bezdrôtová Komunikácia IR
Druh 2.4 Ghz Wireless
Použitie Audio / Video Prehrávačov
Package Áno
Názov Značky H96
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné H9 Mini Dobíjacia Bezdrôtová Klávesnica 2.4 G Dotykový panel kombinovaný s USB rozhraním Auto spať a prebudiť Automatické Prepínanie

Pôvodné H9 Mini Dobíjacia Bezdrôtová Klávesnica 2.4 G Dotykový panel kombinovaný s USB rozhraním Auto spať a prebudiť Automatické Prepínanie

Súvisiace produkty

Porovnať