Fyzioterapia Masér a Chudnutie Nástroj Pulzná Masáž Svalov Relaxovať Stimulátor Akupunktúrnych Terapia Prístroje Hot

Nový produkt

Skladom

€7.12

Pridať do obľúbených

Prečítajte Si Pred Zakúpením 1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus : Tento prepravu spôsobom je hospodársky bez medzinárodnej sledovacie číslo a môže byť sledované v Číne, keď package ľavej Číne, potom to nemá logistické informácie, kým dostanete balíček. 2. Rusko Kupujúcich : ruská poštový úrad v žiadosti, ak chcete zistiť celý názov prijímač, tak láskavo povedzte nám vaše celé meno (tri slová) dodať, že dobre. Ďakujeme za vašu spoluprácu. 3. Sľubujeme, on-time dodávky v 60 dní, zvyčajne to trvá 30-52 dní, kým ste. Neakceptujeme spor o prijatí tovaru počas nášho sľúbil čas. Vaše DOSTATOK trpezlivosti bude veľmi ocenil. 4. Po prijatí zásielky, ak nie ste spokojní, alebo máte akýkoľvek problém, prosím kontaktujte nás a nechajte nám 1, 2, alebo 3-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu najprv sme sa zistiť problém, ďakujem. 5. Vždy, keď ou spĺňajú všetky problémy, môžete sa priamo obrátiť na nás, nie je potrebné otvoriť sporu. 6. Podporujeme OEM, ODM prispôsobenie & Drop shipping, prosím, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. 7. Odporúčame vám prečítať popis opatrne a robiť vaša objednávka priamo, normálne, vaša objednávka bude dodávaný do 1-5 pracovných dní. 8. Prosím, pridajte si náš obchod do obľúbených, budeme aj naďalej zavádzať nové produkty a najnižšie zľavu. Váš nákup bude veľkým povzbudením a moc pre nás!!!

Fyzioterapia Masér a Chudnutie Nástroj Pulzná Masáž Svalov Relaxovať Stimulátor Akupunktúrnych Terapia Prístroje Hot

Ako používať (musia byť pozorne si prečítajte pred nákupom) Krok 1:vložte elektródu podložky na tele(Poznámka: 2 elektródy podložky / 4 elektródy podložky musia byť zapojené v rovnakom čase) Krok 2:Pripojte elektródy podložky na elektródy, drôty a pripojiť k zariadeniu Krok 3:Spustite zariadenie, nastavte režim a upraviť výstroj Funkcie: 1 .Uplatňuje s digitálnou technológiou. Táto jednotka thansfers digitálne signály a vykonáva komplexnú terapiu prostredníctvom počítača je na základe požiadavky tela. V tomto smere. Terapeutické presnosť môže byť zabezpečená a terapeutickú účinnosť môže byť výrazne zlepšila. 2. Vybavené veľkoplošné led, na ktorých intenzita funkcií, terapeutické čas môže byť jasne zobrazené ako v Čínštine a angličtine. 3. Jedinečný hlboké ošetrenie tlačidlo môže byť použité, aby sa okamžite zmeniť sa dať šírka impulzu tak, že terapeutický účinok môže ísť hlboko do pokožky a fiesh, takže sa budete spokojnejší. 4. Úžasné priebeh zloženie nech sa cítite zmysel pre realitu thumping, správy, akupunktúra a manipulácie, stoke, bankovanie, škrabanie. 5. Špeciálne immunothera py funkciu. 6. Platné chorôb Označenie tuhé ramenné, a " nervová ochrnutie, neuralgia, bolesť drieku, celé telo únavy, stomachache, nádchu, stavec krčnej krku bolesť, periarthritis, bolesť zubov, vysoký krvný tlak, nízky krvný tlak, energetické poruchy, slabé sexuálne schopnosti, nepravidelná menštruácia, rôzne akútne chronické. Ak si chcete kúpiť viac Elektródy podložky,môžete kliknúť na odkaz nižšie. Balík obsahuje: Digitálny Terapia Stroj X 1 Elektródy podložky X 4 = 2 páry 4 v 1. Pripojenie riadok 1 X manuál X 1 (batéria nie je súčasťou balenia)

Štítky: pulz masér, masáž svalov, prostriedkov na uvoľňovanie svalov, Lacné pulz masér, Vysoká Kvalita masáž svalov, Čína prostriedkov na uvoľňovanie svalov Dodávateľov.

Číslo Modelu R-023
Veľkosť 153X70X18
Použitie Svaly Relaxovať Stimulátor
Aplikácia Telo
Položka Druh Masáže & Relax
Materiál ABS
farba ako ukazuje obrázok
Moc 3AAA(Č patrí)/DC4.5V(Nie include)
Štýl telo terapia masér
frekvencia 1-330HZ
Názov Značky Raiuleko
Výkon consumtion menej než 180mw
Elektródy Podložky 4Pcs(2Packs)
Certifikácia CE
Veľkosť Balenia 16cm x 12cm x 8cm (6.30in x 4.72in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Fyzioterapia Masér a Chudnutie Nástroj Pulzná Masáž Svalov Relaxovať Stimulátor Akupunktúrnych Terapia Prístroje Hot

Fyzioterapia Masér a Chudnutie Nástroj Pulzná Masáž Svalov Relaxovať Stimulátor Akupunktúrnych Terapia Prístroje Hot

Súvisiace produkty

Porovnať