(10pcs) Eye of Horus Wedjat Oko AngelWing Kúzlo Náramky&Prívesky pre Ženy, Dievčatá Nastaviteľné želaj Vyhlásenie Kartou

Nový produkt

Skladom

€1.15

Pridať do obľúbených

Prijať osobitný význam v tomto čokoľvek-ide štýl. Vytvoriť svoj vlastný Moderný Zápästie s podpisom stohovanie a low-key vrstvy. Túto skvelú kúzlo náramok je navrhnutý a ručne Jedinečný Boutique Obchod so srdcom a dušou. To prináša krásnu jednoduchosť tohto vrstvený vzhľad s nekonečné možnosti.

VEĽKOSŤ: Tento očarujúce náramok je 6.3" v dĺžke ďalšie 2" rozšírenie nastaviteľnosť. Maximálna dĺžka náramku je 8.3". To zahŕňa lobster pazúr spona a späť reťazca, takže je plne nastaviteľné zapadajú mnoho zápästia s normou 6.3"/16 cm cez 8.3"/20 cm, dĺžka.

Táto Jemná Zdobia Náramok Obsahuje:

· Roztomilý Strieborné Prevedenie Čaro

· Multicolor Tenké Nepremokavého Bavlnenej Nite

· Lobster Spona s Predĺženou Reťazca Upravuje až 8.3 cm

· Priateľstvo Náramok Karty

Navrhol : Unikátne Boutique Obchod

1). Prepravné náklady: Kliknite na záložku posielanie na stránke detailu produktu, a budete vidieť predpokladaný Čas Doručenia a Náklady na Dopravu. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2). Čas v tranzite:

Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. Väčšina objednávky bude dodaný do 48 hodín po platba potvrdená. Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu.

Pravidelná lodná doprava: Zvyčajne to trvá 6~20 dní na doručenie ePacket, 10~50 dní v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail a 20~60 dní za Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus. Niekedy doprava môže byť ovplyvnená regionálnymi faktormi, ako sneh, a vzdialené krajiny/regiónu, prírodné katastrofy ako búrka, zemetrasenie alebo ľudských faktorov, ako je napríklad veľká udalosť(Olympijské Hry, majstrovstvá Sveta, atď.). Prosím berte túto skutočnosť do úvahy.

3). Položka Doba Spracovania:

Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou čas spracovania bude 1 až 5 pracovných dní.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do jedného týždňa od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To len trvať jednu minútu. Ďakujeme!

Štítky: náramok, prajeme náramok, Náramky & Bangles, Lacné náramok, Vysoká Kvalita želanie náramok, Čína náramky & bangles Dodávateľov.

Tvar\vzor Geometrické
Tvar/Vzor Anjel Krídla Eye of Horus Wedjat Oko
Číslo Modelu Tisíc dvesto tridsiatich
Položka Druh Náramky
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Materiál Bavlna
Štýl Bežné/Športový
Názov Značky CUSTOMAMA
Spona Typ Homár-pazúr, svorky
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Nastavenie Typu Žiadne
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Jemné alebo Módne móda
Pohlavie Unisex
farba Červená Žltá Modrá
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

(10pcs) Eye of Horus Wedjat Oko AngelWing Kúzlo Náramky&Prívesky pre Ženy, Dievčatá Nastaviteľné želaj Vyhlásenie Kartou

(10pcs) Eye of Horus Wedjat Oko AngelWing Kúzlo Náramky&Prívesky pre Ženy, Dievčatá Nastaviteľné želaj Vyhlásenie Kartou

Súvisiace produkty

Porovnať