Top Predaj 700ML BPA Free Plast Ovocie Infuser Fľaša na Vodu S Filtrom Nepresakuje Šport, Turistiku, Camping Nápojov Šejkra Fľaše

Nový produkt

Skladom

€3.63

Pridať do obľúbených

Popis:

JEDNODUCHÉ POUŽITIE:

Voda + Ovocie/Chuť vášho výberu + *SHAKE* = Vaše Podávaný Dielo. Je to také jednoduché! Pridajte jahody, mango, kiwi, limetky, citróny a mnoho viac na infuser kapsule, naplniť fľašu s vodou, a uistite sa, že dôkladne pretrepte! Ochutené vody tak prirodzené ako môžete prípadne si to.

POBYT HYDRATOVANÝ:

Ideálny pre balenie spolu na dlhé výlety a ťažké cvičenie v telocvični. Udržať si hydratáciu s vlastnou zmiešané recepty. Skvelé pre podanie na úrad alebo na rodinné výlety. Mať zdravé lahodný nápoj takmer kdekoľvek.

SKVELÉ PRE VÁS A ŽIVOTNÉ PROSTREDIE:

Používať čerstvé ovocie podľa vášho výberu, aby ste nerobili najčerstvejšie chuť a prirodzenú chuť do svojho infuser. Nie je potrebné čítať štítky o iných cukru a/alebo chemické obsah týchto iné nápoje, ktoré by mohli mať. Môžete SI vybrať, čo SI dať do vášho nápoja. Naše produkty sú tiež BPA free, čo znamená, nemáme používať plastové nádoby, ktoré môžu obsahovať chemické látky a toxíny, ktoré sú škodlivé pre vás a životné prostredie. Jedinečný manipuluje s twist-spp piť infusers s silikónové tesnenie: 100% ÚNIK DÔKAZ!

Špecifikácie:

Typ:fľaša na vodu

Materiál: Tritan + Plast

Farba: Čierna, červená, modrá,

Veľkosť: 7*25 cm

Priemer: O 6.8 cm / 2.8"

Kapacita: 700ML

Balenie Obsahuje:

1 X Ovocie Fľaše Na Vodu ( S Ovocím Infuser)

POZNÁMKA: Pre rôzne monitory, farby sa môže mierne líšiť. Okrem toho, prosím, aby niektoré chyby ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!

Štítky: ovocie naplnená fľaša na vodu, nápojov šejkra fľaše, infuser fľaša na vodu, Lacné ovocie naplnená fľaša na vodu, Vysoká Kvalita nápojov šejkra fľaše, Čína infuser fľaša na vodu Dodávateľov.

Funkcia Eco-Priateľský
Voda, Ktorá Tečie Metóda Priame Pitie
Materiál Plastové
Vonkajšie Aktivity Prehliadka
Teplotou Vody Platné
Číslo Modelu JJ3650-01
Tepelná Izolácia Výkon Žiadne
Plastové Typ TRITAN
Anti-korózne Povlak Nie Je Vybavené
Dodanie Typ V Sklade
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Certifikácia CE / EÚ,CIQ
Kapacita 601-700ml
Štýl Šport
Platné Ľudí Dospelí
Názov Značky Aihogard
Fľaša Na Vodu Typ Plastová Fľaša Vody/Miesto Pohár
Fľaša Na Ústa Kolo
Tvar S Vekom
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.173kg (0.38lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Top Predaj 700ML BPA Free Plast Ovocie Infuser Fľaša na Vodu S Filtrom Nepresakuje Šport, Turistiku, Camping Nápojov Šejkra Fľaše

Top Predaj 700ML BPA Free Plast Ovocie Infuser Fľaša na Vodu S Filtrom Nepresakuje Šport, Turistiku, Camping Nápojov Šejkra Fľaše

Súvisiace produkty

Porovnať