1PCS Čínsky Štyroch Nebeských Zvierat Mince Feng Shui I-Ťing Mince Dia:2,4 palca Y1003

Nový produkt

Skladom

€2.26

Pridať do obľúbených

Stav: nové

Mince priemer: 2,4 palca/6typ

Materiál: mosadz

Hmotnosť: 25g

Mince na jednej strane s štyroch nebeských zvierat :drak, fénix,tiger,korytnačka dizajn, druhá strana s štyroch nebeských zvierat predstaviť.

Podľa starovekej Čínskej kozmológie (s dátumom z celého 6,000 BC) bol vesmír rozdelený na štyri kvadranty označenie začiatku a konca zimný a letný slnovrat a na jeseň a na jar rovnodennosti (pozri yin yang). Každý kvadrant bolo viditeľné v jeho celistvosti, len v sezóne, s ktorým je spojená. Tieto nebeské kvadranty boli nazývané Štyroch Nebeských Palácov, a každý "palác" tvorili strážne zviera, Dragon - na Jar, Phoenix - Leto, Tiger - Jeseň a Korytnačka - Zima.

Drak: Tiež známy ako drak je najvyššia duchovná sila, božská moc zmeny a premeny, rytmy prírody, nadprirodzená múdrosť a silu. To je často opisovaná účtovná "perla múdrosť, osvietenie a duchovnú podstatu vesmíru". Azúrové Drak predstavuje Jar a v smere Východ.

Phoenix: je To rôzne prvky predstavujú vesmíru: vedúci kohút je slnko, späť lastovička je mesiac, je to krídla sú vietor, je to chvost sú stromy a kvety a je to nohy sú zeme. Fénix je univerzálny symbol zmŕtvychvstania a nesmrteľnosť, smrti a znovuzrodenia ohňom. Phoenix predstavuje Leto a smerom na Juh.

Tiger:biely tiger predstavuje orgán, odvahu, statočnosť a fierceness potrebné pre ochranu. Aj to predstavuje Jeseň a v smere Západ. Keď je tretie tiger je spárované s nebeského draka (zelená) poskytuje najvyšší ochrany a šťastie.

Korytnačka: Táto korytnačka (synonomous wth korytnačka) je tiež odvolával sa na ako "Black Warrior", pretože je to pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť. To predstavuje Zimu a smerom na Sever.

Štítky: dia medzinárodné, dia maľovanie, dia din, Lacné dia medzinárodné, Vysoká Kvalita dia maľovanie, Čína dia din Dodávateľov.

Štýl Feng Shui
Technika Odlievanie
Materiál kov
Regionálne Funkcie Čína
Rok 2000-Súčasnosť
Tému Maskot
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 7cm x 7cm x 2cm (2.76in x 2.76in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS Čínsky Štyroch Nebeských Zvierat Mince Feng Shui I-Ťing Mince Dia:2,4 palca Y1003

1PCS Čínsky Štyroch Nebeských Zvierat Mince Feng Shui I-Ťing Mince Dia:2,4 palca Y1003

Súvisiace produkty

Porovnať