Duálny Objektív Auto Fotoaparát Vozidla DVR Dash Cam Dve Objektív, Video Rekordér F600

Nový produkt

Skladom

€42.12

Pridať do obľúbených

Duálny Objektív Auto Fotoaparát Vozidla DVR Dash Cam Dve Objektív, Video Rekordér F600

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Jedinečný ruština, japončina, kórejčina, angličtina, Čínština chytrý výslovnosť, s množstvom exkluzívny patent. SOS tiesňové tlačidlo - stlačte tlačidlo SOS tlačidlo v prípade núdze, stroj bude automaticky ukladať 2 súborov na tiesňové ako non-deletable súbory. 2.7 16:9 HD displej, dual-objektív sa dá otáčať o 180 Rýchle prepnutie do noc režim snímania, v režime, je veľmi efektívne vyriešiť problém nadmernej expozície, a tým vidieť špz tak jasne, ako je to možné Bezproblémové video až 30 snímok / s Jedinečný a intímny dizajn kombinujúci širokouhlý objektív a teleobjektívu, takže už to nie je len jednoduchá výzdoba a zvýšenie uhol kamery Osem nočné videnie infračervené svetlo sa používa na získanie super nočné videnie účinnosť detekcie Pohybu stroja môže automaticky rozpoznať a spustiť video, keď vozidlo začne, a podpora video-nahrávku, zatiaľ čo nabíjanie Podpora pre TV out Špecifikácie: obrazový snímač: CMOS WXGA HD fotografické čipu, a to až do 5 miliónov pixelov, rozlíšenie Videa: VGA (1280*480) / QVGA (640*240) rozlíšenie Kamery: 5M/3M/2M/1,3 M/VGA Displej: 2.7 16:9 TFT LCD displej rozsah Zaostrenia: 12 cm - nekonečno Foto formát: JPEG formát Videa: AVI Prevádzková teplota: 0-40 Napájanie: vstavaná lítiová batéria / vozidla-kosti nabíjačku Podpora TF kariet, max.32 GB, Výstup: USB2.0/TV Poznámka: nezahŕňa FT karta nepodporuje priame čítanie/prístup cez USB, je potrebné TF card reader na čítanie videa do počítača. Obsah balenia: 1 x Car DVR 1 x užívateľská príručka, 1 x nabíjačka do Auta 1 x Držiak 1 x USB kábel 1. Oznámenie

A-- ruský Priateľ dávať Pozor Prosím:vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov (obsahuje 3 diely najmenej-meno+Stredné meno+priezvisko)v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne . Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky

B--uistite sa, že všetky informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo je správne, keď sa vyplnení kupujúceho informácie.

2.Colné:

(1). Tak, ako eliminovať alebo minimalizovať colné daň, objednávka bude vyhlásený za nižšiu hodnotu. Ak chcete vyhlásiť tovar ako názov položky alebo určiť hodnotu pre vlastné, pls, informujte nás pri vytváraní objednávky.

(2). Nižšej cene nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili a trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

(3). Sme schopní vedieť, colnej politiky každej krajiny,Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúci " zodpovednosť.

3. Vrátenie Tovaru A Vrátenie Peňazí:

A-- Všetky vráti musia byť odosielané vaším miestnym doporučenou poštou mail EMS alebo.

B-- Ak sa vám loď, DHL, UPS, alebo iného, nie sme schopní prijímať to kvôli Čína Vlastné nariadenia.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu a údaje pred odoslaním položku späť. Neprijímame žiadne vráti bez predchádzajúceho upozornenia.Uistite sa prosím, tovar vám bude vrátené v dobrom stave s pôvodným obalom. Zašleme nové výmenu alebo vrátenie peňazí raz položku prijaté.

4. Spätná väzba:

A-- spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Akonáhle ste dostali vaše položky, venujte prosím čas odísť 5 Hviezdičiek spätnú väzbu, aby nás informovali, že budete spokojní s našimi tovar a služby. 5 Hviezd Pozitívna spätná väzba nám pomôže zlepšiť naše výrobky a služby.

B-- Prosím, nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc prvý. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie problémov, takže ak tam je nejaký problém, prosím, komunikovať s nami prvý, a my vám to najlepšie riešenie.

Štítky: Video Rekordér, duálny objektív auto kamery, dvr dash cam, Lacné video rekordér, Vysoká Kvalita duálny objektív auto kamery, Čína dvr dash cam Dodávateľov.

Batérie Vstavaný
Uhol pohľadu 120°
Rozhranie USB2.0,HDMI,Micro SD/TF
Max Externej Pamäte 32G
Názov Značky fumalon
Špeciálne Funkcie Led Displej,Detekcia Pohybu,Široký Dynamický Rozsah,Dátum a Čas na Displeji,G-senzor,Cyklické Nahrávanie,Nočné Videnie
Výdrž Batérie pomocou nabíjačku do auta
GPS logger Žiadne
Video Kód MJPG
Snímok Za Sekundu 30
Počet Šošovky 2
Dotykový Displej No
Položka Druh Automobilové DVR
Sd Karta Pamäť Žiadne
Snímací Senzor Prenosný Rekordér
Rozlíšenie Kamery 1280x720
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Veľkosť Displeja 2.7"
Chipset Výrobca Novatek
Jazyk OSD Čínština (Zjednodušená),Ruština,Španielčina,Čínština (Tradičná),Taliančine,Francúzštine,Japončine,Nemčine,Rusko,Angličtina,Portugalský,Kórejský
Pôvodný Balík Áno
Video Formát AVI
Montáž Režim Prenosný Rekordér
Pixelov 500Mega
Auto Maker Acura
Displej Pomer 16
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 11cm (7.87in x 5.91in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Duálny Objektív Auto Fotoaparát Vozidla DVR Dash Cam Dve Objektív, Video Rekordér F600

Duálny Objektív Auto Fotoaparát Vozidla DVR Dash Cam Dve Objektív, Video Rekordér F600

Súvisiace produkty

Porovnať