Nové Luxusné Kvetinové Tvar Krištáľové Lustre Lampa stmievateľné Stropné Svietidlá Kolo lesk Obývacia Izba Hotel Svetlá LED Lampa

Nový produkt

Skladom

€295.89

Pridať do obľúbených

Nový Luxusný Luxusné Kvetinové Tvar Krištáľové Lustre Lampa stmievateľné Stropné Svietidlá Kolo lesk Obývacia Izba Hotel Svetlá LED Lampa

Kategória: Lustre na Strop

Štýl: Moderné, Nádherný

Materiál:Crystal ,Nehrdzavejúca oceľ ,Kov

Žiarovka: LED

Žiarovka Zahrnuté, alebo Nie: Žiarovky zahrnuté

Farbu svetla : stlmiť svetlo

Vhodné Napätie: 110V-240V

Farba: Chróm

Typ Inštalácie: Strop

Základné Montáž je potrebné.

Návod na použitie je súčasťou balenia.

Záruka:3 roky

Platby :

Akceptujeme všetky platobné spôsobom podporuje www.haix.sk, ako sú kreditné karty ,western union ,bankový prevod ,úschovy a tak ďalej

Doprava Politiky:

1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín ) , ak patrí do krajiny nie sme doručenie ,pls kontaktujte nás priamo, majú sa poradiť.

2 .Sme rozhodne spôsob dopravy pre všetkých ZADARMO DOPRAVA objednávky. Ak potrebujete určitý spôsob dopravy, pls nechajte nám správu pri zadávaní objednávky.

3.Pls uistite sa, že vaša dodacia adresa a telefónne číslo je správne , Všetky tovar bude len odoslaný na dodaciu adresu, ktorú poskytujete na www.haix.sk.

Návrat Politiky:

1. Neakceptujeme vrátiť bez udania dôvodu

2.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní ,považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

3.Ak je nejaký problém produktu ,Pls nás o tom informovať hneď, keď je nejaký problém produktu.Poskytneme vám najlepšie riešenie také, ako odoslať vás na výmenu alebo vrátenie peňazí vás.

Spätná väzba:

1.Snažíme sa dodávať vysoko kvalitné produkty, aby sa všetky naše každého zákazníka z celého sveta, a dúfam, že všetci máte dobrý zážitok z nakupovania v našom obchode.

2.Pretože vaša dobrá spätná väzba je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja .Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za vaše pochopenie a spoluprácu.

Štítky: luster krištáľové lampy, krištáľové lampy, krištáľový luster lampa, Lacné luster krištáľové lampy, Vysoká Kvalita krištáľové lampy, Čína krištáľový luster lampa Dodávateľov.

Aplikácia Obývacia Izba, Jedáleň, Spálňa, Reštaurácia
Je Stmievateľné No
Povrch Leštený Chróm
farba rovnako ako obrázok
Materiál Crystal ,Nehrdzavejúca Oceľ ,Kov
Základný Typ LED
Číslo Modelu MC81028
Názov Značky FGHGF
Zdroj Napájania AC
Položka Druh Lustre
Odtieň Smer Dole
Funkcie Lesk de cristal
Napätie 110V to 240V
Odtieň Typ Shadeless
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Typ Inštalácie Semiflush Mount
Položka Krištáľový Luster Svetlo
Záruka 3 rokov
Materiál Telesa Crystal
Veľkosť D400mm / D500mm / D600mm / D800mm
Tienidlo Farba D600mm, D800mm
Certifikácia CE,CCC
Štýl Stropné Svietidlo Crystal
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 30.0kg (66.14lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Luxusné Kvetinové Tvar Krištáľové Lustre Lampa stmievateľné Stropné Svietidlá Kolo lesk Obývacia Izba Hotel Svetlá LED Lampa

Nové Luxusné Kvetinové Tvar Krištáľové Lustre Lampa stmievateľné Stropné Svietidlá Kolo lesk Obývacia Izba Hotel Svetlá LED Lampa

Súvisiace produkty

Porovnať