960pcs/Veľa S/M/L Veľkosť Profesionálny make-up Vlna Perm Falošné Mihalnice Roll Tŕň Prúty Curler Sticky Tampón Salón Krásy Nástroj

Nový produkt

Skladom

€17.18

Pridať do obľúbených

Výroba Špecifikácia: 100% Zbrusu Nový 960 ks Vysokej kvality rias perm prúty Veľkosť:S/M/L (každá veľkosť 320pcs) Spolu: 960 ks Farba: Biela Pre profesionálne štúdiové použitie alebo domáce použitie 1 prvý mihalnice čistý, suchý. 2 v súlade s rias dĺžke vhodné papiere. (ak je to dlhé mihalnice, by s veľkými dokumentov, ktoré sa bude napájať prírodné ohýbanie účinok, dĺžka by mala byť na rias lepidlo v novinách práve alebo nie mimo papiere veľa, rovnako, a krátke mihalnice v balení, v novinách na použitie) 3 oči (odporúča sa v ďalšom očné riasy obchod niektoré bavlna, je lepšie použiť viečka jemne zaseknutá bavlna. Aby sa zabránilo priamemu kontaktu s očné kvapky vody, a potom objem rias pozdĺž riasy s odborom, pripojené na očných viečkach. (pozornosť by mala byť pripojené k hornej časti riasy s Oddelením) 4. pomocou špáradlá na mihalnice po jednom obrátil na príspevok na papier. 5. S vatový tampón prvý agent je potiahnuté na mihalnice na vyšetrenie papier, papier s plastovou fóliou oko na tesnenia up, kryt s uterákom, môžete použiť horúci uterák v zime, čaká na určitú dobu (jemné rias 10-15 minút, riasy v 20 minút, husté mihalnice 25 minút) a potom utrite. 6. Použitie vata odstrániť druhý agent je potiahnuté na mihalnice na vyšetrenie papier a zábal papier na tesnenie oka, a potom posedenie s uterákom, počkať určitý čas (jemné rias 10-15 minút, bič z 15-18 minút, husté mihalnice 18-20 minút), a potom trieť. 7 z tretích s vatový tampón agent je potiahnuté na papiere na riasy, utrite po 3 minúty. 8 s vatový tampón z štvrtom agentov, bočné hrany odstránenie môže byť žehliť von papiere, krásne a krásne mihalnice Platby: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky:

Sme tiež podporovať zásielky "EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX" "TNT" "ARAMEX" a tak ďalej, Ak potrebujete pomôcť s výberom rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť. Zásielky na tých cestách sa budú účtované, ale budeme ponúkať najlepšie zľavu na vás.

Spätná väzba:

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: rias roll, nástroje falošné mihalnice, Curler Rias, Lacné rias roll, Vysoko Kvalitné nástroje falošné mihalnice, Čína curler rias Dodávateľov.

Číslo Modelu DJB
Veľkosť S/M/L
Položka Druh Rias Curler
Materiál Bavlnenou Handričkou
Typ Jednotky veľa (3 Pack/lot)
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 15cm x 10cm (8.66in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

960pcs/Veľa S/M/L Veľkosť Profesionálny make-up Vlna Perm Falošné Mihalnice Roll Tŕň Prúty Curler Sticky Tampón Salón Krásy Nástroj

960pcs/Veľa S/M/L Veľkosť Profesionálny make-up Vlna Perm Falošné Mihalnice Roll Tŕň Prúty Curler Sticky Tampón Salón Krásy Nástroj

Súvisiace produkty

Porovnať