Nova PM100/TSP Vzduchu častíc a prachu, snímač SDS198, laserové vnútri, digitálny výstup VZORKY s USB kábel

Nový produkt

Skladom

€49.37

Pridať do obľúbených

Rozsah použitia TSP monitorovania;Prach monitorovania;Čistenie monitorovania; Environmentálne monitorovanie cestnej premávky,továrne,bane,a staveniska. Pracovný princíp Pomocou laserového rozptylu princíp: rozptyl Svetla môže byť vyvolané, keď častice prejsť na odhaľovanie územia.Rozptýleného svetla je transformovať do elektrických signálov, a tieto signály budú zosilnené a spracované.Počet a priemer častice môžu byť získané na základe analýzy, pretože signál priebeh má určité vzťahy s časticami priemer. Technické parametre O životnosť životnosť je kľúčovým parametrom laserový senzor prachu.Laserová dióda v tomto senzor má vysokú kvalitu a jeho životnosť je až 8000 hodín.Ak potrebujete dát v reálnom čase (napr. detektorom),môžete použiť predvolenú konfiguráciu, že opatrenia na frekvencii 1time za sekundu.Pri príležitosti reálnom čase dopyt nie je vysoká (napríklad filter,monitorovanie kvality ovzdušia,atď.),môžete použiť strešnú pracovný postup, ak chcete predĺžiť životnosť.Napríklad,môžete začať senzor na 30 sekúnd na minúty.Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky,kontaktujte nás,sme ochotní slúžiť pre výrobcov a vývojárov. Produkt špecifikácie Výrobku veľkosť L*W*H=71*70*23 mm Rozhranie špecifikácia

PS:vzdialenosť medzi každý kód pin je 2.54 mm. Na UART komunikačný protokol prenosová rýchlosť:9600 Údaje bit:8 Paritný bit:ŽIADNY Stop bit:1 Paketových Dát frekvencia:1Hz Check-súčet: Kontrolný súčet=DATA1+DATA2+...+DATA6. PM100 hodnota: PM100 (µg/m3) = PM100 High byte *256+ PM100 low byte.

Štítky: Prach Senzor, senzor senzor, prachu, častíc, Lacné prachu senzor, Vysoko Kvalitný snímač snímač, Čína prachu, častíc Dodávateľov.

Teória laser častíc prachu senzor
Použitie laser častíc prachu senzor
Číslo Modelu SDS198
Výstup Digitálny Snímač
Materiál Zmes
Druh Biosensor
Hmotnosť Balenia 0.045kg (0.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nova PM100/TSP Vzduchu častíc a prachu, snímač SDS198, laserové vnútri, digitálny výstup VZORKY s USB kábel

Nova PM100/TSP Vzduchu častíc a prachu, snímač SDS198, laserové vnútri, digitálny výstup VZORKY s USB kábel

Súvisiace produkty

Porovnať