Veľkoobchod Motocykle Riadenie Klapky a Upevnenie na Stenu Pre Honda CB400SF VTEC 92-15 CB400SB 04-15

Nový produkt

Skladom

€46.24

Pridať do obľúbených

Aftermarket Motocykel Nastaviteľné Riadenie Klapky & Držiak Montážny Kit. Skúsených jazdcov poznať hodnotu kvality riadenie klapky. Nádrž slappers a vibrácie sú zachytený klapky. Výsledkom je, že máte bicykel, na ktorý sa vedie spôsobom, ako ste zvyknutí a reaguje na spôsob, ako by ste dúfam, že v neočakávaných situáciách. Špecifikácia a Funkcie: -- Stav: 100% Zbrusu Nový -- Qty: 1x Sada (Riadenie Klapky a Montážna Konzola) -- Materiál: 6063-T6 Kusu Hliníka -- Farba: Ako Obrázok Zobrazuje -- Zvýšiť rohy a vysokorýchlostnú stabilitu -- Aby ste sa viac bezpečne jazdy -- Klapky má Aktívny/Rýchlosti Citlivé Tlmenie Systém -- Tlmenie môžu byť upravené v 22 pozície -- CNC obrábané z ľahkých lietadiel-grade hliníkový -- Elox povrchovú úpravu -- Súprava obsahuje klapky a upevnenie na stenu-Bez úpravy potrebné -- Jednoduchá inštalácia, žiadne inštrukcie Inštalácie Poznámka: 1. Po inštalácii, otočte hlavu veľmi priamo a veľmi ľavej ak chcete skontrolovať, či je k dispozícii dostatok miesta pre aktivity riadenie klapky, alebo nie. 2. Skontrolujte, či riadenie klapky a jeho auta dostať na motorke alebo olejovej nádrže. Ak to robia alebo izba je nedostatočný, presuňte riadenie klapky horizontálne a primerané miesto. Obutie: Pre Honda CB400SF VTEC 92-15 CB400SB 04-15 Prepravné Podmienky:

Tovar vám bude dodaný z Číny po vaša plná platba bola prijatá

Dodacia lehota:

----Letecky: Všeobecne, o 21-28 dní USA

----Letecky: Všeobecne, o 25-30 pracovných dní UK, AU, Amerika, Západná Európa, Ázia.

----Doručenie do zvyšku sveta zvyčajne trvá 21-35 pracovných dní.

----Môžeme tiež loď položka prostredníctvom expresnej služby, ako je DHL, EMS, ak ste ochotní zaplatiť poplatok. Ak chcete vedieť podrobnosti, prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu.

Poznámky:

1.Máme loď na www.haix.sk adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2.Obrázky sú len pre referenčné účely. Vezmite prosím na položku získate ako štandard.

3.Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky, ako sú farby, obaly, v hodnote vyhlásenie atď, na paypal správu, keď budete platiť aj pre nás.

4.Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod.

5.Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Platobné Podmienky:

1.Prijímame LEN Alipay a loď položka(y) Alipay je overiť adresu

2.Ak loď na www.haix.sk adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

4.Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

5.Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod. Návrat politiky:

1. Musíme výmenu veci(y) do 14 dní po tom, ako dostanete to, ak je chybný. Vráti musia mať všetky originálne balenie a príslušenstvo.

2. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného a urobíme výmenu alebo úver v závislosti od nášho zoznamu

3. Jednotku(y) sa vrátil a zistil, non-chybné bude vrátený kupujúcemu na jeho náklady. Doprava, manipulácia, poistenie poplatky sú nevratné.

4. Vráti po uplynutí tejto lehoty nebudú akceptované

Štítky: Riadenie klapky, motocykel riadenie klapky, motocykel klapky, Lacné riadenie klapky, Vysoko Kvalitné motocyklové riadenie klapky, Čína motocykel klapky Dodávateľov.

Model a Rok Pre Honda CB400SF VTEC 92-15 CB400SB 04-15
Položka Hmotnosť 0.5kg
Položka Dĺžka 0inch
farba Čierna
Druh Materiálu Hliník
Položka Šírka 0inch
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Názov Značky H2CNC
Položka Výška 0inch
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod Motocykle Riadenie Klapky a Upevnenie na Stenu Pre Honda CB400SF VTEC 92-15 CB400SB 04-15

Veľkoobchod Motocykle Riadenie Klapky a Upevnenie na Stenu Pre Honda CB400SF VTEC 92-15 CB400SB 04-15

Súvisiace produkty

Porovnať